Şimdi Ara

kedi alacam fakat çevremdeki insanlar ne düşünür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kedi istiyorum ailemde almama karşı çıkmıyor. Tek bir konu dışında misafir falan yemek yemeye geldiğinde her yer kıl olacak diye misafir bir şey yerken falan tereddütte kalmasını istemiyoruz sizce ne yapmalıyım

• Siz alıştıktan sonra misafirlerinizde otomatikman alışıyor.Ben şuana kadar gelen arkadaşlarımdan aman kıl oldu etti diyen duymadım.Sadece korkanlar oluyor onlarda geldiği zaman hole kapatıyorum mecbur ortadan kalkmış oluyor sorun.Temizlik konusuna önem gösterir düzenli olarak süpürür ve kıllarını traş ettirirsen zaten o kadar çok sorun yaşamazsın.
  • Bizim kıl komşu bizde çay falan içmiyor bu yüzden. Zaten gelmesini de istemedigim için işime geliyor. Başka kimse de sıkıntı yapmadı. Korkan falan oluyor arada tabii. Hem sen istiyorsun ailen bi şey demiyor. Eee, yılda kaç gün aynı evi paylaşacaksınız da dert ediyorsun, onlar düşünsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde bi yengem gelmem diyor bu beni çok üzdü gerçekten insan burda bi seçim yapmak zorunda gerçekten çok acı bir seçim ama babamlar tabiki kediyi seçmez bu çok saçma olur
  • Benim 3 kedim var, gelen ekime gelmeyen de ahem, dışarıda buluşuruz bazen....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.