Şimdi Ara

Kedi almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar (forumda yeniyim herkes yazıyordu bende yazıyım dedim).Uzun zamandır kedi almayı planlıyordum. Nasıl bir şey alsam diye düşündüm fakat bir türlü karar veremedim. Nasıl bir şey alsam öneri verebilir misiniz ? Bir de İstanbul da oturuyorum nereden alsam ne yapsam hiçbir fikrim yok bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

Not: Resim atacaktım da internette hiç istediğim gibi bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adult Hitler -- 12 Eylül 2013; 23:02:32 >

• Siyam kedisi al hocam. En uysalı sadık dövsen bile yanına gelir sevdirir kendini çok oyuncu kıl dökme sorunu fazla değildir tuvaleti çabuk öğrenir veeeee O MAVİŞ GÖZLER canı sıkılınca arada bi görünmeyecek yerlere girer ama seslenirsen hemen çıkar gelir.
  • sokak kedisi al
  • Ablam 2 gun once 3 aylik british shorthair aldi. Boyle bisi olmaz. Gercekten inanilmaz tatli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heawienn

Siyam kedisi al hocam. En uysalı sadık dövsen bile yanına gelir sevdirir kendini çok oyuncu kıl dökme sorunu fazla değildir tuvaleti çabuk öğrenir veeeee O MAVİŞ GÖZLER canı sıkılınca arada bi görünmeyecek yerlere girer ama seslenirsen hemen çıkar gelir.

Hocam ben Scottish Fold almayı düşünüyordum ama siyam kedisi de ilgimi çekti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.