Şimdi Ara

kedi bakmak çok zor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün bir kediş ala bilirim bu soruyu çok araştırdım kolayda değil zorda ma ben kedis olandan duymak istiyorum arkadaşlar çabuk cevap ola bilir mi biraz da heycanlıuımya 😅😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazım yanlışları için özür dilerim

• Ooo uff galiba hiç bir zaman kedi sahibi olamıcam

• Bakmamak daha zor

• Kedi kadar zor hayvan yok. Trip atar, saldırır, şımarır. Köpeği eğitirsin birşekilde ama kediden anlamıyorsan hayatı sana cehennem edebilir. Büyük bir sorumluluk iyi düşün.

• Ailen anlayışlı değilse ve yaşında müsait değilse her canlının ayrı bir zorluğu olduğu gibi kedininde kendine has zorlukları vardır birçok canlıdan daha farklıdır karakteri vs.
    önce mahalledeki kedileri falan besleyin bir bakın size uygun mu kendinize yakın hissedebiliyor musunuz sonra eve almayı düşünün. bir şekilde bakılır kedi evcil eve uygun bir hayvandır ancak,, bir çoxuğun olduğunu düşün ve onun dili olmasın kendini ifade etmesin her şeyi baştan düzeceksin ve laftan sözden anlamayacak birde böyle düşün. hayvan seviyorsanıx illa evde bakmanız gerekmiyor dışarıda pekte ala yardıma muhtaç hayvanlara yardımcı olabilirsiniz.

• Ailen anlayışlı değilse ve yaşında müsait değilse her canlının ayrı bir zorluğu olduğu gibi kedininde kendine has zorlukları vardır birçok canlıdan daha farklıdır karakteri vs.
    önce mahalledeki kedileri falan besleyin bir bakın size uygun mu kendinize yakın hissedebiliyor musunuz sonra eve almayı düşünün. bir şekilde bakılır kedi evcil eve uygun bir hayvandır ancak,, bir çoxuğun olduğunu düşün ve onun dili olmasın kendini ifade etmesin her şeyi baştan düzeceksin ve laftan sözden anlamayacak birde böyle düşün. hayvan seviyorsanıx illa evde bakmanız gerekmiyor dışarıda pekte ala yardıma muhtaç hayvanlara yardımcı olabilirsiniz.
    doğru söylüyorsun c vitamini ailemin duyarlı olduğunu duşunuyorum babam köyde buyumuş biçok kedisi olmuş annem şerjirde buyumuş ama o da en azından 1 iki kedi bakmış ayrıca 13 yaşımdayım buyaş iyi mi

• anlatsam roman olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

anlatsam roman olur.

katılıyorum. ama ailen bir şey demeyecekse ve kendine de güveniyorsan al..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.