Şimdi Ara

Kedi kovalama ve şımarıklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 aylık bir ingiliz cockerım var yaklaşık 5 aydır bende. İlk başta sosyete bir anne-kız bakmış bize geldiğinde inanılmaz şımarık ve hareketliydi ondan vermişler anladığım kadarıyla. 3 ay kadar kardeşim baktı beceremedi bana bıraktı. Çok iyi anlaşıyoruz bir sürü yeni komut öğrettim bana ilk geldiğinde bağlıyken dahi kedileri kovalamaya çalışır zangır zangır bağırır ağlardı. Artık bağlıyken çıt çıkartmıyor ama biraz koşturmak için çözdüğümde şımarıklığı ağır basıp komutlarımın hiçbirini dinlemeyerek deli dana gibi peşinden koşuyor arabanın birinin altına girecek sonu o olacak gözü hiçbirşey görmüyor.

İnternette biraz araştırdım kedi kovalamasın diye kedinin birine alıştırın yazmışlar. Kedi yokki çevremde. Kızıp azarlama bu seviyeye kadar işime yaradı ama bağlı değilken bir işe yaramıyor ne kadar kızsamda bir dahaki sefere yine koşuyor. Çokda abartıp dövmek istemiyorum. Çünkü şımarık olduğu kadarda korkak karakterli bir köpek.

Stadyumun bahçesi geniş ve duvarlı diye orada serbest bırakıyordum bir süredir kedi istilası altında rahat rahat bırakamıyorum. 4 gündür çözümü bulmuştum bırakmadan önce pıst pıst yaparak kedileri kovalıyordum ordan hemen kaptı pıst yapınca kedi olduğunu anlayıp kafayı yiyor. Dün azıcık dellendirim dedim biraz pıstladım koştu çalıların arkasında kedi buldu kovaladı. Kovalamamayı öğretmeye çalışırken kovala komutunu öğrettim ya moralim çok bozuk kendi başıma beceremeyeceğim bir el atın dostlar

SS'de koyayım çok tatlı şirin bir köpek evde beslediğimden çok sıkılıyor tam cinsinin özelliklerini taşıyor. En azından gezdirirken serbest bırakim biraz enerjisini atsın diyorum ama uslu durmuyor işte ne yapabilirim?
     Kedi kovalama ve şımarıklık Kedi kovalama ve şımarıklık Kedi kovalama ve şımarıklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 20 Ekim 2014; 1:43:33 >

• Dostunuz çok tatlı maşallah :) Benimde kedim var.Şu sıra iki kedim var hatta yavru sakat bir kedi daha aldık iyileşene kadar.Kız arkadaşımın da boxer ı var ve bizimki de kedilerle pek arası yok normalde ama benim kedimi küçüklükten beri bildiği için biraz yakın ona karşı ama kedi yaklaştırmıyor yanına pek sanırım korkuyor :) Sadede gelecek olursak.Biz ilk başlarda alışmaları için farklı odalarda tuttuk bir iki gün yan yana getirmedik kokularına alıştılar.Sonrasında yavaş yavaş aynı odaya koymaya başladık.He yine boxer'ımız dışardaki kedilere karşı bazen sinirli olabiliyor ama eskiye nazaran gözle görülür fark var.Çevremde yok demişsiniz ama tavsiyem bu yönde olabilecek size maalesef.Yakınlarınızdan kedi besleyen varsa eğer bu yolu denemeye gidebilirsiniz.
  • Bizim de goldenımız var 1 yaşındayken bir kedi bizim bahçede doğum yapınca bahçe dışına koyamadık önce yavru kedilerle tanıştırdık kedi bizim kucağımızda olunca çok ses çıkartamadı ama istemedi de onları zaman zaman kedileri kucağımıza alıp yanına getirdik köpişin. Kediler onun yanında büyüdükçe de alıştı şimdi tek sorun kedilerin annesi kedilere yaklaşmasını istemezken bizim köpiş gidip kedilerle oyun oynamak istiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.