Şimdi Ara

Yeterince yakışıklı olunca tacizci sayılmamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeterince yakışıklı olunca tacizci sayılmamak

Biosunu iyi okuyun, adam çocuğa t*cavüzten 3 cezam var yazıyor aşk mesajları alıyor.

• Ted Bundy geldi aklıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STOCKHOLM SENDROMU

Olay 23 Ağustos 1973 günü Stockholm'de soyguncular bir bankayı soymak için basarlar, bankada 4 banka görevlisini 6 gün boyunca 131 saat rehin tutarlar. Soyguncular, rehinelere iyi davranır aralarında iyi ilişkiler oluşur. Polisin bankaya operasyon düzenleyeceğini fark eden rehineler, soyguncuları uyarırlar. Rehineler olay sonrasında yakalanan rehineler aleyhine ifade vermekten kaçındıkları gibi, soyguncuların avukatlık ve savunma giderlerini karşılamak için aralarında para toplarlar. Günün gazeteleri bu olay üzerine ' soyguncular bankadan para çalamadılar, ama bazı insanların kalbini çaldılar' diye manşet atar. Rehinelerden Stockholm Sendromu'na yakalanan bir görevli serbest kaldıktan sonra nişanlısını terk ederek, ilgi duyduğu banka soyguncusunun hapisten çıkmasını bekler ve onunla evlenir.

Yeterince yakışıklı olunca tacizci sayılmamak

• bunu ben de gördüm, millet kafayı yemiş cidden onlara kalsa hukuku tipe göre işletecekler heralde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Buna ben farklı bir pencereden bakıyorum, bu suçlu psikopat tiplere cinsel çekim hissediyorlar.

• Kızlar: önemli olan sadık olması hoşgörülü olması taam mmıh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield Maşuku B kullanıcısına yanıt
    Dediklerine bakmamak lazım gerçekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZEKİ KIZLAR ÇOK DAHA SEÇİCİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dogru bu. sosyal deneyini yaptım 1 arkadasla

ben cok yakısıklıyım 1 arkadasım ortalamanın altında

yolda karının birine adres sordum guler yuzle cevap verdi muhabbet etmek bile istedi

aradan 15-20 dakika gecince arkadasim gidip aynı adresi sordu, kadın ne bileyim ben tarzi cevap verdi, basından gecistirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 8 Temmuz 2021; 0:3:42 >
  • maalesef bu devirde böyle, ama gördüğüm kadarıyla asıl sevdikleri bunların psikopat olması, egodan demiyorum ama tipimi çoğu kişi beğenir, eli yüzü düzgün birisiyim, eskiden genelde yakışıklı olmayan, tipinden psikopatlığı okunan tipler bana sataşırdı, herkes de dengesiz davranışlarından dolayı peşlerinden ayrılmazdı, psikopatlığın üstüne tip de varsa böyle oluyor işte

• gavuroglan kullanıcısına yanıt
    doğru hocam ben de benzer bir olay yaşadım

• HZ Yusuf ve yakışıklılığı

İslama göre

Kuran'da Yusuf Kıssası "kıssaların en güzeli" olarak tanımlanmaktadır.[16] Yusuf'un son derece yakışıklı olduğu ve bu yakışıklığının Mısır firavununun karısını onu baştan çıkarmak için çektiği söyleniyor. İslam Peygamberi nin bir zamanlar "Yusuf ve annesine, güzelliğin üçte biri, üçte ikisi ise diğer insanlara verilmiştir.

kaynak :https://tr.wikipedia.org/wiki/Yusuf#%C4%B0slama_g%C3%B6re

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.