Şimdi Ara

Kedi tırmaladı bi şey olur mu? SS'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
13.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgiler icin tesekkurler ama anasi atmis olurdu derken ne demek istrdin anlayamadim, 3 yavru yapti annesi bi tek bu hayatta kaldi bi kac hafta gectikten sonra da anne terketti 3-4gundur yok ortalarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok datlıymış lan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

mantar virua enfeksiyinu olabilir illa kuduz ilacan diye bi sey yok kedi sackiran haastasi ise sanada bulasir
    beni de tırmalamıştı oksijenli su, alkol, kolonya tentürdiyot falan ne varsa sürdüm oraya : Bişey olmadı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Nankör mahluk ne olucak Kuduz riski var ve kesinlikle göz ardı edemiyceğin birşey bu.

İnsanların arasında kala kala hayvan ne yapsın.
  • Sanane la dangoz diyesim geldi. Ister kediyle ilgili konu acarim ister gotumdeki killa ilgili acarim sana mi soracaktim. Hangi bolumde oldugunu unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Bilgiler icin tesekkurler ama anasi atmis olurdu derken ne demek istrdin anlayamadim, 3 yavru yapti annesi bi tek bu hayatta kaldi bi kac hafta gectikten sonra da anne terketti 3-4gundur yok ortalarda.

Genelde yavrusu kuduz olan anne kediler, yavrularını atarlar ki kendisine ya da diğer yavrularına bulaşmasın. Madem anne ortalıklarda yok, o zaman o yavru kediyi 1 hafta-10 gün gözlem altında tutacaksın.
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Tekrsar tesekkur ederim.

•  Kedi tırmaladı bi şey olur mu? SS'li

Ikimize de bi sey olmadi, kedi buyumus gozleri de sararmis ne alakaysa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 6 Kasım 2014; 18:02:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kuduz olma ihtimalin var kediyi alıp hastaneye götürürsen kesin bir sonuç alabilirsin.Eğer kediyi kaybettiysen mecbur gidip kuduz aşısı olman gerekli.Kuduz hala bulaştıktan sonra tedavisi olmayan bir hastalık.Korkutmak için söylemiyorum kedilerden kuduz bulaşma ihtimali yüksektir kuduz mikrobu tükürük ile bulaşır ve kediler sürekli tırnaklarını yalar ve salyası bulaşır.
  • quote:

Kedi tırmaladı bi şey olur mu? SS'li

Ikimize de bi sey olmadi, kedi buyumus gozleri de sararmis ne alakaysa?
    karşı komşunun oğluna da olmuştu sonra fıstıklı yaptılar.
  • Baytar. kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler ilk mesaji guncelledim

• quote:

Tesekkurler ilk mesaji guncelledim
    bizim bir arkadaşı da kedi tırmalamıştı geçen gün toprağa verdik. başımız sağolsun forum seni her zaman hatırlayacak...
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Sizin basinizi baya sisirmistim sagolun yardimci olmustunuz baya. Ilk mesaji guncelledim isterseniz bakabilrisiniz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

bizim bir arkadaşı da kedi tırmalamıştı geçen gün toprağa verdik. başımız sağolsun forum seni her zaman hatırlayacak...

Alıntıları Göster
    Al eve götür besle öyle güzel tekiri bir daha bulamazsın.
  • yerim la bunu ben olayi fazla abartan arkadaslar olmus kedi çok guzel temiz. beni kac kez kedi tirmaladi sirtima bile tirnaklariyla tutundu gezdik falan kedide cok guzelmis no problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanlar aram yoktu kediyle o yuzden sorayim dedim, simdi gorse kucagima tirmaniyo zaten.

• quote:

O zamanlar aram yoktu kediyle o yuzden sorayim dedim, simdi gorse kucagima tirmaniyo zaten.
    çok sevimliymiş
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Oyle imkanim yok malesef.

• Kedi zebaniye dönüşmüş kardeş ucuz yırtmışsın
  • Gozleri niye sararmis bilgisi olan var mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.