< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
Arkadaşlar trendyol mega indirimlerde Miapet marka mamalarda indirim var. Şu mama çok uygun fiyata geldi. Hem içeriği de oldukça iyi. Kısırlaştırılmış mama arayanlar kaçırmasın. 15 TL'lik süpermarket kodu varmı diye tüm hesaplara bakın. Bir tane hesaba düşmüş bende hemen kullandım. Yine kendimize bir şey almayıp kedilere yatırım yaptık. Helali hoş olsun.
https://www.trendyol.com/miapet/somonlu-karidesli-kisirlastirilmis-kedi-mamasi-10-kg-p-73292844?boutiqueId=575660
Alıntıları GösterMama geldi arkadaşlar. Ama sitedeki görselde yazan oranlarla bana gelen üründeki oranlar aynı gözükmüyor. Belkide üretimde baskı hatası oldu bilemiyorum. Çünkü bir önceki siparişimde kısırlaştırılmış tavuklu mama söylemiştim onda oran %37 protein %11 yağdı. Bununda böyle olması lazımdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar Migros'ta Tüm Evcil Hayvan Mamalarında ve Aksesuarlarında %40 İndirim başladı. 27 Eylül 2021 - 4 Ekim 2021 tarihleri arasında geçerli. Aklınızda bulunsun. Ek olarak kullanmadıysanız daha, Sanalmarket'te 110/35 indirim oluyor. (40/10 Facebook kodu ve 100/25 indirim çeki)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 27 Eylül 2021; 10:18:23 > -
"Sanalmarket'te 110/35 indirim" bunu nasıl uyguluyoruz kod mu var hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: kayabrt"Sanalmarket'te 110/35 indirim" bunu nasıl uyguluyoruz kod mu var hocam
CEKKODU25 Kodu ile 100 tl ve üzeri alışverişlerinize indirim uygulatabilirsiniz. Bu kodla 25 TL ve Facebook'tan gelen kodla da 10 TL indirim sağlanıyor. Toplamda 35 TL oluyor.
-
Lider Petfood üretiyor, Proline, Trendline, Reflex, Enjoy ve Spectrum'un üreticisi. 2 tane alırsanız 136,50 TL'ye geliyor.
-
Teşekkür Ederim Hocam..
-
quote:
Orijinalden alıntı: OzgurUaLider Petfood üretiyor, Proline, Trendline, Reflex, Enjoy ve Spectrum'un üreticisi. 2 tane alırsanız 136,50 TL'ye geliyor.
Biftekli olanı tercih edin. Tavuklu olanı benim kedilerin çoğu beğenmemişti. Ama biftekliyi sevmişlerdi. Şu an 30 kg kadar mama var. Bende alsam mı diye düşünmüyor değilim. Ama 2 tane sepete ekledim 171 TL olarak gözüktü. Nasıl 136.5 TL oluyor ki? Hangi kampanya o?
Edit : Yukarıda paylaşmışsınız. Şimdi gördüm. Teşekkürler. Birde kişiye özel money yaptık mı oradan da 7 TL money gelir. Mis gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 27 Eylül 2021; 15:32:8 >
-
Aynen ben de biftekli olanı almıştım. En son aldığımda 130'dan 97,50'ye düşmüş fiyatı, şimdi 142,50 TL'den 85,50 TL'ye düşmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgurUa -- 27 Eylül 2021; 16:17:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: OzgurUaAynen ben de biftekli olanı almıştım. En son aldığımda 130'dan 97,50'ye düşmüş fiyatı, şimdi 142,50 TL'den 85,50 TL'ye düşmüş.
Hocam 2 ayrı Facebook hesabından kod aldım. 2 ile başlıyor ve 10 haneli. Ama iki koda da geçersiz dedi. Bunun sebebi nedir? Uygulama üzerinden denedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadowsHocam 2 ayrı Facebook hesabından kod aldım. 2 ile başlıyor ve 10 haneli. Ama iki koda da geçersiz dedi. Bunun sebebi nedir? Uygulama üzerinden denedim.
Alıntıları GösterHocam Migros Money uygulamasına gireceksin, sağ altta profil var, ona bastıktan sonra "Şifre İle Kampanya Tanımla" var ona basıp oraya kodu yaz. 3-5 dk sonra hesabına tanımlanıyor. Katıldığım kampanyalar ekranından görebilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadowsBiftekli olanı tercih edin. Tavuklu olanı benim kedilerin çoğu beğenmemişti. Ama biftekliyi sevmişlerdi. Şu an 30 kg kadar mama var. Bende alsam mı diye düşünmüyor değilim. Ama 2 tane sepete ekledim 171 TL olarak gözüktü. Nasıl 136.5 TL oluyor ki? Hangi kampanya o?
Edit : Yukarıda paylaşmışsınız. Şimdi gördüm. Teşekkürler. Birde kişiye özel money yaptık mı oradan da 7 TL money gelir. Mis gibi.
Alıntıları GösterBen bir de böyle bir şey yaptım şimdi 20 TL money puan da buradan gelmiş olur. Sanırım senin dediğin 7 yerine 20 gelecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: OzgurUaHocam Migros Money uygulamasına gireceksin, sağ altta profil var, ona bastıktan sonra "Şifre İle Kampanya Tanımla" var ona basıp oraya kodu yaz. 3-5 dk sonra hesabına tanımlanıyor. Katıldığım kampanyalar ekranından görebilirsin.
Alıntıları GösterTeşekkürler hocam. Sayende hallettim. 136.5 TL'ye gelmiş oldu. Birde 7 money gelecek. Daha önceden kampanyaya katılım gösterdiğim için bana az geliyor sanırım. 3-4 defa katılmıştım çünkü.
Edit : TEB bonus ile alırsanız peşin fiyatına 3 taksit kampanyası var. Unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 27 Eylül 2021; 17:10:57 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ferhat2344
Bu mama ile bonnie arasında kalite açısından bi fark var mı, fiyatı biraz pahalı diye daha iyi oldugunu düşünüp bunu aldım, indirimlerle 85 e geldi; daha önceden de bi paket almıştım kapıdaki kediler yemislerdi ancak çok da kapış kapış yapmadılar, mama taze degildi heralde ondan da olabilir bilemedim, ancak her şey pahalanınca hiçbir şey veremez olduk, marketten sosis alıp versem ki o bile çok pahalandı 850gr 2-3 gün anca gidiyor ayrıca kediler onu çok yiyince kusuyor artık içinde ne varsa? bu biraz idare eder, olmadı bi paket daha almayı düşünüyorum
Edit: mama içeriklerini de ekliyorum
Croque nin 10 kg markette yoktu 1.5 kg dan cektim sanırım aynıdır
Eyvallah Croque'nin içeriğini bulamamıştım internetten. İçerikleri neredeyse aynı, ondan Bonnie alabilirsiniz bi daha alacak olduğunuzda. Paw Paw mamaları da içerik olarak bir tık daha iyi bu Lider Pet Food ürünlerinden. Demin biraz araştırdım üreticisini buldum, ekonomik sınıf ürünmüş.
-
Econature yi premium dan sayıp croque yi ekonomi sınıfına sokmaları beni baya işkillendirdi şu anda; zira econature nin 15 kg ı ortalama 170 civarı iken bu mama premium diğeri ekonomik oluyorsa bence cidden bi sıkıntı var, üstelik migros bu croque mamanın 10kg ını normalde 200 e satıyor
Bildiğim kadarıyla içerik olarak aynı ama protein oranı bakımından Croque (%30) daha iyi. Bonnie %26-27 olması lazım. Birinin kilosu 6.5 TL diğeri 8.5 tlye geliyor. Seçim size kalmış.
Bizim burdaki sanal markette Bonnie Biftekli tükendi bile. Croque ve Bonnie Tavuklu da stok mevcut ama. Bonnie Biftekli kim ne derse desin F/P ürünüdür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kedi besleyenlere bir sorum olacaktı, kedi sahiplenmek istiyorum ancak mama ve kum masraflarının çok ciddi bir seviyeye ulaştığı söyleniyor, bana kalırsa bu bir kriter olmamalı ancak merak ettiğim için durumu bir sorayım dedim. Sık sık indirime giren yerler de oluyormuş, kediyi sahiplenmeden bolca stok mama ve kum alabileceğim bir yer var mı? Bir arkadaşım carrefourda indirim olduğunu söyledi bilenler bir sinyal çakabilir mi?
Hayvanlarım için Normalde kullandığım mamaların son dönemlerde fahiş fiyat artışı beni rahatsız etmeye başladı o yüzden ben de bir sorayım dedim siz nerelerden alıyorsunuz, nerde ucuza vardır bir yardımcı oluverin be. Zincir marketlerden carrefourda indirim varmış şu an, burayı attım hafızaya onun haricinde yedek olarak neresi var arkadaşlar kış gelmeden bir alayım alınacakları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X