Proline Adult Cat 31/12 Chıcken Multı Color 15 Kg 785 TL |
Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (89. sayfa)
-
-
Enjoy 20/9 Yetişkin Köpek Maması, Kuzu&Pirinç, 3 Kg
120 TL
-
GOODY Yetiştirici Özel Köpek Maması, 25kg
455 TL
-
Goddy markadan uzak durulmasından yanayım. Bunca yıldır sokak hayvanları beslerim. Yediremediğim tek mama. Ambalaja harcadıkları parayı içindeki mamaya harcayamamışlar.
-
evet goodyden uzak durun. çamur gibi bir şey. kimse yemiyor. niye üretiyorlar anlamıyorum.
-
Catit Kedi Suluğu Çelik Hazneli 2 L
896 TL
-
Vest Göğüs tasması Air-Mesh Black XL
277 TL
-
DR.SACHİİ daha beter
-
GOODY Yetiştirici Özel Köpek Maması, 25kg
446 TL
-
Onu hiç denemedim ama ben pawpaw da kaldım. Bunu yiyorlar. Birde indirimde iken Champion marka kedi maması aldım 15 kg. Baktım onu yediler. Hemen 30 kg daha aldım. Bunu da güzelce yiyorlar. Bu 2 marka dışında almam artık. DR.SACHİİ içinde uyardığınız iyi oldu. İndirim görürsem bile almayayım.
-
Dogadaki hiçbir canlı yemiyor. Bırakın Kediyi, kopeği. Kargalar normalde kalan mamaları yiyor ya da martılar dediğim mamaya yaklaşıp kaçıyorlar o derece , piyasadaki en kotü mama bence
-
Goody High Energy Yetişkin Köpek Maması 15 KG
324 TL
-
LindoCat Lindo Cat Bebek Pudralı İnce Taneli Kedi Kumu 10 Litre
91 TL
amazonLindoCat Lindo Cat Bebek Pudralı İnce Taneli Kedi Kumu 10 Litrehttps://www.amazon.com.tr/dp/B07R195PT3 -
iş bankasının pati kartlarıyla pazarama üzerinden alışveriş yaparsanız pet katagorisine hem indirim yapıyor hemde %10 karta iadesi var sanırım... Hem veterinerde hem fiziksel pet shoplarda da iadesi mevcutmuş
misal şu ürün pati kartla 573 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 18 Eylül 2024; 20:45:28 > -
Paw paw nasil hocam? Memnun musunuz önerir misiniz?
Normalde kendime La vital alıyordum.
Bu sefer paw paw denemek istiyorum.
Kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence harika. Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sokak kedileri bile yemiyor balıklı aldım önermem. Ev kedisi için bu mamalar pek uygun değil. Bonacibo öneririm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sokak kedileri için yavru kedi mamasını tavsiye edebilirim. Çok uyguna geliyor fiyatı. Ben sokaktaki kedilere veriyorum, severek yiyorlar. Başka çeşitini önermem. Ama ev kedisi için alacaksanız La Vital'den devam edin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 21 Eylül 2024; 19:27:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kito Doğal Besi Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 2.5 KG
354 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X