Cango Yetişkin Kedi Maması Tavuk Etli 15 Kg 616 TL amazon Cango Yetişkin Kedi Maması Tavuk Etli 15 Kg https://www.amazon.com.tr/dp/B08DPDKTZF/ref=asc_df_B08DPDKTZF1727828820000 |
Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (91. sayfa)
-
-
Whiskas Sığır Etli/Havuçlu Kedi Maması 300 G
56 TL
-
ailece delireceğiz mama seçen köpek sahibi arkadaşlar varsa tavsiye istiyorum
tibet teriyerimiz var sadece yaş mama yiyor, yaşla kuruyu karıştırınca da kurudan biraz yiyor gerisini bırakıyor ayıklayıp yiyor resmen.
bu durumdan kurtarmak için 2 kez mama değiştirdik, ilkinde jungle diye bir mama aldık onu hiç ağzına bile sürmedi yaşla karıştırınca bile yemiyor.
bir de her ürününe bayıldığı için pedigree’nin kuru mamasını aldık (purina ile aynı fiyattı ama bu markanın yaş ödül vs her şeyini yiyor diye aldık) yaşla karıştırınca 3-5 adet yiyor gerisini bırakıyor
hiç mama verme illa yer diyecekseniz, onu da denedik 3 gün ağzına hiçbir şey koymadı mecburen yine yaşla karıştırdık öyle yedi
şimdi kesenin ağzını açtık acana aldım 2 kg’lık 1000tl’ye gerçek etten pahalı. beğenirse 17kg’lığını alacağım bakalım. bunu da yemezse ne yapabiliriz deneyimli köpek yetiştiriciler ne öneriyorsunuz?
bir de bu cins orta boy geçiyor normalde ama bizim köpek 8,5kg. small breed mamalarından mı almalıyım buna? o konuda da kafam karışık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Prochoice Pro 33, Kısırlaştırılmış Kediler İçin, Hipoalerjenik, Somon Balıklı Ve Karidesli Kuru Mama, 2 kg
295 TL
amazonProchoice Pro 33, Kısırlaştırılmış Kediler İçin, Hipoalerjenik, Somon Balıklı Ve Karidesli Kuru Mama, 2 kghttps://www.amazon.com.tr/dp/B07Q6P1FMX -
Sütten kesilme döneminde yaş mama verildiyse yemesi çok zor ve nazlı olur. Temizmama dan test maması isteyip deneyin. Birde mama sürekli önünde durmayacak. Mamayı vereceksiniz yemezse kaldırın beklediğini görmesin. En son çaresizlikten yiyecek. Başka yapacağı birşey yok maalesef. Bu arada yaş mama ödül maması her türlü gıdaya erişimini engelleyeceksiniz.
-
Benim saksağanlar var gelip onlar test ediyor. Yemiyorlarsa kesinlikle içinde hayvansal protein yok çıkıyor mamada. Kaç çeşit denediysem sonuç aynı. F/P de köpekte Kucho kedide Micho en başarılı olanlar temizmamanın.
-
çok teşekkürler hocam ilgili siteyle iletişime geçtim, besleme konusunda da önerilerinizi dikkate alacağız. umarım çözebiliriz durumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle. Satılan mamaların birçoğunda içinde yazanlar yok . Bunları denetleyende yok sanırım. Son 3 yılda mantar gibi mama fabrikası açıldı siyasiler ve yakınları tarafından açılan
Micho yemeyene rastlamadı pahalı biraz
-
Çılgın kar marjı var. Sermayem olsa direk yaş mama ve barf işine girerdim.
-
Olan da %3 5 kalanı boş hele yaş mamalarda baksan. direkt etten pahalı. Evde o kadar az protein üstüne pirinç aroma koysak başlarlar hayvana yazık diye, ağızlarını açtılar mı içinde %5 et olmayan yaş mama överler.
Yaş mama çok gereksiz. 1 kg ciğer 45-50TL. alın, haşlayın, koyun buzdolabına.
-
Canlar için bugün stok yapma günü olurdu ESKİDEN...
Bugün stokluk ürünlerin paylaşımını bekliyoruz ponçikgiller ailesi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Perfect Fit Natural Vitality Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 1 kg
129 TL
-
Migros epeydir satıyor bu markayı sanırım ama doğru düzgün yorumu yok, özellikle ev kedileri için
Bestpet Yetişkin Kediler İçin, Taze Hindi Parça Etli Ve Soslu Yaş Mama, 400 g x 12 Adet Standart
408 TL
amazonBestpet Yetişkin Kediler İçin, Taze Hindi Parça Etli Ve Soslu Yaş Mama, 400 g x 12 Adet Standarthttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C1KGJ7K7 -
Whiskas Tavuklu Konserve Yetişkin Kedi Maması 24 x 400 G
799 TL
www.n11.comWhiskas Tavuklu Konserve Yetişkin Kedi Maması 24 x 400 G Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/whiskas-tavuklu-konserve-yetiskin-kedi-mamasi-24-x-400-g-1475989?magaza=heymama -
Arkadaşlar merhaba. 8 aylik British longhhair oğlumuzu kisirlastirdik. Kısır mama almistim N&D kuzulu tropikal meyveli. Ancak veterinerimiz direk olarak geçmemelidir önerdi. Hatta 1 yaşından önce kisirmamasini öneriyoruz dedi. Kademeli olarak geçmeyi planlanmıştır. İlk etapta yavru kedi mamasi kullanıyordum. Yetiskinden kademeli olarak kısır mamaya geçmek istemiştim. Şimdi arada kaldık. Konu hakkında fikri olan var mı.
Kedi 1 yaşına kadar büyüme döneminde olduğu için mümkün olduğunca bol ve kaliteli gerçek et proteinli, yüksek taurin, kalsiyum ve potasyum vb orana sahip mamalarla beslenmeli.
Kısır kedilere yönelik mamalarda bu oranlar daha düşük olabilir. Dediğiniz mamanın içeriğini ve analiz değerlerini bilmiyorum ama et (et türevleri vs değil) kaynaklı proteini bol ve yüksek taurinli ise kullanmakta sakınca olmaz diye düşünüyorum.
Tabi 5-10 kg gibi büyük paketse geri iade imkanı varsa onun yerine Acana, Orijen ya da ND’nin normal mamalarını kullanmak iyi olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazonda satılan mamalar nasıl acaba son kullanım tarihleri uzun oluyor mu bir de orjinal mama mı satıyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X