Petiva Yavru Köpekler İçin Kuzu Etli Kuru Köpek Maması (3 Kg, Kuzu) 202 TL amazon Petiva Yavru Köpekler İçin Kuzu Etli Kuru Köpek Maması (3 Kg, Kuzu) https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9W3H5M7 |
Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (92. sayfa)
-
-
Dr.Sacchi Premium Natural Kuru Kedi Maması, Kuzu Etli ve Pirinçli, Yetişkin, 15 Kg
518 TL
amazonDr.Sacchi Premium Natural Kuru Kedi Maması, Kuzu Etli ve Pirinçli, Yetişkin, 15 Kghttps://www.amazon.com.tr/dp/B07HWV7T81 -
Dr. sacchi 100 tl deseler yine almam hiçbir canlı yemiyor KARGA bile !!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 8 Ekim 2024; 8:57:27 > -
Champion Somonlu ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması 15 KG
383 TL
amazonChampion Somonlu ve Pirinçli Yetişkin Kedi Maması 15 KGhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BMQJBH2J -
3 paket aldım. Harika fiyat. Teşekkür ederim.
-
acaba kediler yiyecek mi? ürünler ulaştığında deneyip yazar mısınız
-
1 paket alıp denemiştim. Kediler yedi diye devamında da 2 paket daha almıştım. Bu fiyatı görünce de 3 paket daha aldım. Şu an bu mamalardan vermeye devam ediyorum kedilere.
-
Allah belalarını versin bunların her ay zam 2 ay önce 3 kilo mamayı 580 tl ye aldık şimdi 900 olmuş vicdansızlar
-
dr sacci aldım sokak kedileri yemiyor. sokaktaki kediler için enjoy, bonnie en uygunları. yukarıda 15 kg 383 olanı cogu kedi yemeyecek bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
383 tl olanla ilgili ön yargılı düşünmeyin. 30 kg lik paket bitti. Yemeyen kedi çok az. Yemeyenler de benim az denk geldiğim kediler. Kokuyu tanımıyorlar. O nedenle yeme girişiminde bulunmuyorlar.
Bu sabahtan işe gelirken manzaram böyle. Her sabah ve akşam minimum 10 kedi 2 öğün yiyor. Mamanın tane boyları büyük ama sert olmadığından yavru kediler rahat yiyebiliyor. Bu mamayı en son 499 tl ye almıştım Amazon'dan. O nedenle 383 tl yi görünce 3 paket sipariş verdim. İlk aldığımda kediler çok hızlı tepki verip yediler. O nedenle ben bu mamaya kedi otu karıştırdıklarını bile düşünüyorum :)
-
Champion Kuzulu ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 15 KG
283 TL
amazonChampion Kuzulu ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 15 KGhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BMQKVLC5 -
hocam dr sacciyede iyi dediler aldım benım kapımdakiler yemiyor. bu ürünün her sitede yorumları berbat. senin bölgedeki kediler açlıktan ölmek üzere olabilirler :)
-
Şehir merkezlerinde olan kediler kolay kolay bu tipte mama yemiyor. Onların tam ve koku duyuları daha farklı işliyor. Sakin bölgedeki hayvanlar yiyor genelde. Ben köy yerinde oturuyorum. Burada hayvanlar hangi saatte nereden gelip gideceğini bile takip ediyor. Ona göre pusu kuruyor falan. Mesela beni görünce ayaklarıma dolanan kediler sevimliliklerinden dolanmıyor. Bu onların avlanma biçimi :)
Ben denedim bu mamayı. Beni çok şaşırttı. O nedenle bu paraya deneyin. Ben hiç pişman değilim.
-
oneisall Kedi ve Köpek Bakım Seti
5.349 TL
-
2023 sonunda tavuklusunu almıştım, yemediler. Çoğu boşa gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 10 Ekim 2024; 17:46:2 > -
Yol üstündeki boş tarlalarda kedilere hazırladığım böyle yerler var. Komşular kedilerin yediği mamayı kıskanıp dağıtıyorlar sürekli.
Onlara inat besliyorum kedileri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 11 Ekim 2024; 10:41:36 > -
Kofteci Yusufta binde 1 domuz çıktı diyeceklerine , hayvan mamalarını araştırsınlar bazılarının içlerinde çop bile olduğunu düşünüyorum
Dr. Sachhii içeriği analiz ettirilmeli yaşayan hiçbir canlı yemiyor . İl tarım müdürlüklerine gidip kapalı ambalaj var analiz ettireceğim bu mamayı dilekçe ile mi başvuracağız acaba
-
Kilosu 25 tl ye mama alıyoruz. İçinden başka ne çıkabilir ki. Hayatta neyin kilosunu 25 tl ye alıyoruz diye düşününce içeriğini çok sorgulamamak gerekir.
-
kilosu 100 e gelenlerde farklı değil Dr sacchi fiyatı 1 yıldır aynı mesela geçen yıl çok pahalıya aldım üzerinde premium mama yazıyor ilgisi yok
Tarım bakanlığının gorevi ne sorgulamak değil mi ne için oradalar vergi veriyorsam bunlar için varlar orada mama analizleri yapacaklar nasıl kofteci yusufu ve balları analizi yapılıyorsa yapılacak onlarda bir can parayı yolda bulmuyoruz
Analiz yapıp satışını yasaklayacaklar uygun içerik yoksa gorevlerini yapacaklar
-
Pedigree Küçük Köpek Biftekli Kuru Mama, 2.6 Kg
275TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X