Şimdi Ara

Kedi vurup, kuş közleyen suriyeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
7.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar böyledir güçsüze karşı olabildiğince saldırgandırlar israil'in bunlardan zerre farkı yok eminim israil'in gücü bunlarda olsa israil'e daha beterini yaparlar.
  • Milyonlarca kişiden her türlü insan tipi çıkabilir. Toplum olarak bir suçu milyonlara yıkamayız. Bir suç işlendiyse o bireyi ilgilendirir Türk,Kürt,Arap,İngiliz,Japon diye bakılmaz.
  • Bunun gibileri hedef tahtası yapıp o saçmalı tüfek ile talim yapacaksın. Canavar soyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çöl bedevilerinin hakkından da israil geliyor
    🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Suriyeli, Arap denince beni afakanlar basıyor .90 desibel tonla konuşuyorlar bunlar erken yaşta duyma yetilerini kaybetiklerini düşünüyorum ben arapların.
    Söylediğin ihtimale ek olarak bende başka bir ihtimal daha söyleyeyim. Aynı şey Türk lerinde yurtdışına gittiğinde benzerini görürsün bu sadede Türk falan değil bir vatandaş başka ülkeye gelmişse o vatandaş o ülke de yüksek ses tonu ile konuşur.

İstanbul da metrolarda göç dikkatinizi çekmedi mi ben kaç kez şahit oldum ingiliz gelmiş ülkeme birkaç kişiler yüksek ses tonu ile kendi aralarında konuşuyorlar üstüne bizden birine adres ya da yol tarifi sorduklarında ise yüksek sesle konuşmaya devam ediyorlar.

Ha aynı şey bizde de oluyor bize adres sorsun bir yabancı şimdi buradan nowww go to go to yes yes left hayır right right ha git go yani tam orada yes diye konuşmalara şahit oluyorsun. Elin yabancısı karşımızda diyordur ne bariyon sağar değilim ben diye bir bakış içinde baka kalıyor.

Bu şekilde bakarsanız dikkat çekerseniz bu çok oluyor özellikle metro larda. ;)

• Ülkemizin güzide çomarları,bunların yanında isviçreli gibi kalıyor.

Toplu taşıma araçlarında bağırarak konuşan arap enüklerini sessiz konuşmaları için uyarın.Ben uyarıyorum.Onları ve o rezil dillerini duymak zorunda değiliz.
  • Ya o silahın ucunu vuran arkadaşa monte edemiyormusunuz. Bu kadar mı kalabalıklar bu kadarmı nüfuslular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueryTr

Ya o silahın ucunu vuran arkadaşa monte edemiyormusunuz. Bu kadar mı kalabalıklar bu kadarmı nüfuslular.
    Bedevileri ülkede tutmaya devam edin, 20 30 sene sonra evinizi basıp kafanızı kesecekler

• BAN yersem yiyim ama bunun katli vaciptir.
    Ben bunu döverim yanımda olsa kaburgalarını kırardım
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Allah milyon defa belalarını versin, çocukları ölsün inşallah. Ne istersin gariban hayvandan.
  • Hayvanlara zülüm edenler insan değildir. Yalnız bir şey sormak istiyorum size... Şimdi en kötüsü şu haberlere bir bakın;
    www.haberturk.com
    Hayvana şiddet Haberleri, Güncel Hayvana şiddet haberleri ve Hayvana şiddet gelişmeleri
    https://www.haberturk.com/haberleri/hayvana-siddet

Baktınız mı ? O zaman şimdi sormak istiyorum. Bu haberlerde hayvanlara zülüm eden hepsi Türk. Şimdi aynı haberi paylaşıp yanına "Türk" yazabilir misin ? Yazsanda bir çok insan kendini savunur değil mi :) "O Türk olamaz" diye ? Ama sonuçta Türkiye'de doğmuş ve ırkı Türk. Ben bunu anlamıyorum işte. Bir Kürt, Süriyeli, Müslüman, ne bileyim ne olursa olsun ama Türkler hariç başka bir ırktan olan insanları direkt topluca yargılayabiliyorsunuz. Biraz mantıklı olun ya. Bırakın artık Süriyeli fln yazmayı. İnsan'ın iyiside var kötüsüde var. Şahsen ben yaşadığım yerde Süriyeli hatta Pakistanlı olan genç insanlarla oturup sohbet etmeye çalıştım. Yani adamlar ne pis, ne cani idi. Her şekilde bu insanları kücümsüyorsunuz. Yok "ülkelerinde savaş var ama hepsi karı gibi terk etmiş" Yahu siz bunları bu şekilde yorumlayıp gösteriş yapacağınıza gidin bütün gün evinizde oturup duracağınıza asker olun? Ya da olmayın gidin savaşın ? Sizi tutan nedir yani hep yazmak hep konuşmak hep söylenmek?

Ayrıca ben burada ki olayı gerçekleştiren şahısı savunmuyorum. Sadece şahıs Süriyeli diye bütün Süriyeliler pisliktir, yok bilmem nedir diye tepki veren atıp tutmaya çalışan gösterişli milliyetçilere konusuyorum.

Olay üzücü. Ama bunun gibi olayı gerçekleştiren bir tek Süriyeliler değil. Bunun Türk'üde var, Kürt'üde var. Kapiş ?

• video daki suriyeli insan bozması kansızada aynısı yapılmalı derhal.
  • 4ntikor 4 kullanıcısına yanıt
    O kadar doğru söylemişsin ki.

Şunu da eklemek isterim: hiç kimse doğacağı zaman dilimini, ailesini, milliyetini, ırkını seçerek doğmaz.

Bu sebeple birisini milliyetinden dolayı aşağı görmek ancak aşağılık insanların yapacağı bir eylemdir ve ceza gerektirir.
  • Video çok üzücü, hayvan sahibi iseniz daha da üzücü. Garibim kedi yolun kenarına yatmış, acısından hareket edemiyor zor nefes alıyor. Bornoz gibi bir şey girmiş bir herif, elinden tüfeği almışlar, başkası da yapıyor falan diyor. Bizim ülkemizi bir çok alanda anlıyorum ama, türkiye cidden hayvan, özellikle kedi sevgisinin çok yüksek olduğu bir yer. Toplumda çok sevilen canlılar, ayrıca peygamber efendimizin de kedisi olduğu ve kedisine özel bir bağlılığı bulunduğu belirtiliyor. kedi sevmek bir nevi dinimize göre sünnet aslında.

Tek anlamadığım şu, elinden silahı almışsın o dipçiği kafasına indirmemek için nasıl kendini tutuyorsun? Bunu nasıl başarabiliyorsun? 2 kedim, 1 tane de köpeğim var ben herhalde fazla empati yapıyorum. O adamı orada asfalta gömerdim diye düşünüyorum. tepkinin sert bir şekilde verilmesi gerekiyordu çünkü %99.99 ihtimalle, bu adam karakolda aynı gün 2 saat içerisinde serbest bırakıldı. kafasını gözünü yarsaydınız bari de, o tüfeği doğrulturken bir daha düşünseydi "biri kafamı kırar mı acaba?" diye..

• Şu sözcünün linkini paylaşmayın ya adblock yüzünden açamıyoruz çöp site.Başka sitelerde kullanıcıya kalıyor adblock ile yinede devam et diyip devam edebiliyorsun.Bir akıllı bunlar sanki premium felan koymuşlar birde adblock için geldi sövme ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkin blade

Ne varki bunda?insan Avcı bir hayvandır.Sen hindistanlıların taptığı hayvanı kesip yiyen bir müslümansın yalandan suriyelilere bulaşma
    Umarım ironidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkin blade

Ne varki bunda?insan Avcı bir hayvandır.Sen hindistanlıların taptığı hayvanı kesip yiyen bir müslümansın yalandan suriyelilere bulaşma
    Ne demek Hindistanlıların taptığı hayvanı kesip yiyen bir müslümansın ? oldu bide onların tanrısı diye kesip yemeyelim mi yasak mı olsun tüm Dünya'da ? tek türkiye'de yemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Suriyeli, Arap denince beni afakanlar basıyor .90 desibel tonla konuşuyorlar bunlar erken yaşta duyma yetilerini kaybetiklerini düşünüyorum ben arapların.
    Afakanları afganlar diye okudum. Kafayı yiyorum sanırım
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    ironi diye umut edip cevaplamadım bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.