Şimdi Ara

Kedi vurup, kuş közleyen suriyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
7.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgili haber:https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/komsusunun-kedisini-vuran-suriyeli-kuslari-da-vurup-kozluyormus-5455590/

Böyle konuları insanların yanında açınca yüzleri asılıyor, sanki provakatörmüşüm gibi davranıyorlar. Bende sizin böyle davranmayacağınızı bilerekten ve internet ortamının verdiği rahatlıkla soruyorum olay hakkında düşünceleriniz neler?

• Valla o komşu seni vurup köpeklere etini dağıtsa hakkıdır pis suri
  • Ne varki bunda?insan Avcı bir hayvandır.Sen hindistanlıların taptığı hayvanı kesip yiyen bir müslümansın yalandan suriyelilere bulaşma
  • Kedi ölmüş haber yapmışlar diyen kesim için söylüyorum muhtemelen kediden rahatsız olduğu için yaptı bunu veya psikolojik sorunları var. Bu iki ihtimal dışında sebebi yok. Şimdi soruyorum bizde internetten tüfek alıp rahatsız olduğumuz her şeye ateş mi açalım?
  • Eğer rahatsız oluyorsan ararsın belediye alır götürür. Bu söylediğim o yasaklansın bu yasaklansın diye başlık açanlar için de geçerli.
  • Ülkede 100000000000000 milyon olay yaptılar hala göndermiyorlar bu pislik çöl bedevilerini demek ki onları bu ülkeye alan malum kişinin başına olay gelmediği sürece kalacaklar ülkede.
  • Sosyal medya üzerinde ota boka duyar kasan, en ufak söz söyletmeyenler pazar uykunuzdan bir zahmet uyanıp şu haberi okuyup bilinçlenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordoklavyeliadam -- 17 Kasım 2019; 12:52:22 >
  • Medeniyet gormemis yaratiklari alirsan ulkeye bu olur tabi.
  • yoksa sen provokatör müsün
  • Kedi yenmez ki kediyi neden vurmuş
  • Suriyeli, Arap denince beni afakanlar basıyor .90 desibel tonla konuşuyorlar bunlar erken yaşta duyma yetilerini kaybetiklerini düşünüyorum ben arapların.
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Niye bagirarak konusuyolar acaba
  • Arapsever treth gelmeden
  • Kendi ülkemizdeki psikopatlar yetmedi dışardan psikopatta ithal ettik çok şükür.

Bizi kendi yerli ve milli psikopatlarımıza (!) muhtaç etmeyen sayın yetkililere ne kadar teşekkür etsek az.Keşke tüm Dünyadaki psikopatları,tecavüzcüleri,katilleri,manyakları bizim ülkemize getirseler,ümmet olarak onlara da kucak açsak (!) 96 yıllık Cumhuriyet tarihimizde böylesine dev hizmeti ancak malum parti yapabilirdi zaten
  • Kas adam kullanıcısına yanıt
    senin osurugun seslerini bastırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Suriyeli, Arap denince beni afakanlar basıyor .90 desibel tonla konuşuyorlar bunlar erken yaşta duyma yetilerini kaybetiklerini düşünüyorum ben arapların.
    NEEY HOCAM ANLAMADIM Bİ DAHA SÖYLESENEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Niye bagirarak konusuyolar acaba
    Hocam dh avatarınızdaki o çizgi film karakterinde tam bir osuruklu tipi var. Osurmaktan yüzü saçları yeşermiş. Helal olsun.
  • Benim kedimi vursa bütün ailesini katlederdim it oğlu itin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.