Şimdi Ara

Kedi vurup, kuş közleyen suriyeli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
7.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sesi en çok çıkan haklı sayılırmış arap kültüründe.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arap çölüne dön cümlesini hep ırkçılık olarak gördüm ama bunlar için çok uygun bir cümle o yüzden arap çölüne dön
  • bu ve bunun gibilerin, soyundan tek bir nefes alacak canlı kalmaması dileği ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steelo

Şu sözcünün linkini paylaşmayın ya adblock yüzünden açamıyoruz çöp site.Başka sitelerde kullanıcıya kalıyor adblock ile yinede devam et diyip devam edebiliyorsun.Bir akıllı bunlar sanki premium felan koymuşlar birde adblock için geldi sövme ya...
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 13:52:15 >
  • Dinsizlere niye küfür ediyorsun arkadaş?
    Dinsizlerin çoğu hayvan severdir, hem de dinlilerden daha çok severler emin ol.

Sonra gelip biri bir şey dedi mi mağduru oynuyorsunuz, yaptığınız ayıp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Dinsizlere köpek demiyorum, onların dininde hayvanlara şiddet yasak. Onlar bunu dinlemediği için onları dinsizlikle yargıladım. Yanlış anlaşılmışsa özür dilerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinliler/Koreliler de kopek eti yiyor... Asyalilar aslinda bocek dahil herseyi yerler -.- ...

Cinlilere ozel kopek yemekleri Turkiye'de var midir acaba merak ettim. Onlara da tepki olacak mi ?

Bir durus olacaksa : Ya hep ya hic ! ...
  • ben de intirnet ortamının bana verdiği rhatlıkla yanıt vereyim.
    aynısnı suriyeli o***pu çocuklarına yapmak istiyorum.

ama şu ana kadar fırsat yakalayamadım o da ayrı mesele.
    bu iletiyi bimere/cimere şikayet etmek isyen çomarlar şikayet edebilir.
    net olarak söyleyeyim: benim için o pezevenkler "insan" değil

çok mu sert konuştum,
    ben 45 yaşında bir esnafım. etrafımda, iktidar götü yalayan godoşların hepsi kaçak suriyeli çalıştırıyor.
    noluyor sonuçta. her suriyeli için bir türk işsiz kalıyor.
    bunu da iyice düşünün.
  • Közleme Suriyeli nasıl olur acaba. Yenmez BEaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsen Buga

Arapsever treth gelmeden
    @Treth arap sever misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

@Treth arap sever misin

Alıntıları Göster
    O alıntıladığın gereksiz olacağına Arap olsun daha iyi.
  • yolda arap görünce kafa atasım geliyor
  • BU pislikleri yapan suriyelilerin solcu olduğunu neden yazmıyorsun? esedçi olduğu halde, müslüman suriyelilere gösterdiğimiz tevazuyu sömüren suriyelilerin neden aleyhinde konuşmuyorsun? Her pislik bunlardan çıkmıyor mu? Bu suriyelilerle beraber Türkiye'de yaşayan tüm kardeşleri arkadaşları yoldaşları defedilmeli. Neden pisliği temizliğe iftira için kullanıyorsun?

uğur dündar satanizmi Türkiye'ye tanıtırken sorun yok ama şimdi kedi üzerinden sömürü... Kedyi vuran adam akıllı falaka cezası alsın. yardıra yardıra. Peki ya sebep olanlar? kedi kesilmesini öğretti uğur dündar bu millete. BU adilikten sonra kediyi nasıl sömürebilirsiniz?

Kuş vb için suriyeli demek cehalettir. Tüm Türkiye ve hatta tüm dünyada kuş avlanır, keklik karatavuk gibi kuş cinslernin eti pişirilir.
  • konu yeterince tepki çekmemiş, zır zır ağlayıp allah belasını versinler, küfürler falan az gelmiş. sebep sanırım hayvanın kedi olması. köpek olsaydı daha çok tepki alırdı gibime geliyor ahahahaha. malum köpek modası daha yaygın
  • Ülke zaten bu tip pisliklerden geçilmiyor bir de ithal pislik soktuk ülkeye. Gidip norveç videoları izleyip ağlayayım biraz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.