Şimdi Ara

Kedim 12. Kattan Düştü ! (İYİLEŞTİ!!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
3
Favori
61.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam geçmiş olsun. En kısa zamanda iyi olur dostumuz inşallah. Belirttiysen özür dilerim tekrar sorduğum için ama başka veterine götürdünüz mü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Padden -- 9 Haziran 2017; 10:12:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kedim de aynı şekilde 10uncu kattan düşmüştü veteriner her gün kontrole çağırdı hocam çok şükür birşey olmadı kendimize

• Geçmiş olsun 4 sene öncesi benimde kedim 4. Kattan düşmüştü 3 4 saat öylece koltuğun altında saklanmıştı sonra kendine geldi.

• kedilerin kopeklerin kemikleri en absurt durumda bile kaynayabiliyor. Iyilesmeye bizden daha cok musaitler. Ic kanamasi yoktur umarim. Gorunmeyen yerde kirik varsa kendi kendine bile kaynayabilir. Cok gecmis olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmesi çok kötü tabii de düşebilecek en muhteşem yere düşmüş, çarpma etkisi maksimum sönümlenmiş bi yeri bile kırılmamış. 12. Kat 2.70 mesafeyle minimum 32 metre yapar. Betona düşse çok kötü olurdu. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 9 Haziran 2017; 10:19:36 >
  • Dostum kedini al hizlica baska bir veterinere götür. Hayvan ic kanama geciriyor. İdrarinda kan olmasi bitkinlesmesi. Zaten 3 kat ve uzerinden düşen hayvanlarda risk cok yüksek. Senin kedin 8.kattan sert bir zemine düşmüş.

• İç kanaması vardır sanmıyorum yaşayacağını.

• Geçmiş olsun inşallah vicdan azabı yaşamazsınız. Yıllarca yanında olan hayvanı ufak bir hata sonucu kaybetmezsiniz inşallah.

• Tırsmıyorlar mı yüksekten farkedemiyorlar mı yüksekliği nasıl düşüyorlar? Kaza ile balkon kenarı gezerken falan mı? Yoksa baya atlıyorlar mı? Bende 12. Kattayım ve ilerleyen zamanda kedi düşünüyoruz. Hani bilmek için soruyorum

Çok geçmiş olsun bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Birader kediyle insanı nası bir tutuyorsun.6 tane kedi büyüttük kimisi tek büyüdü kimisi yanında bi kediyle daha.Tek olanda balkondan düştü hasta oldu hiç öyle psikolojisiyle alakası yok kedinin.Uydurmayın

İnsanların hayvanlardan hiçbir farkı yok düşünme yeteneğimiz var diye ow yeah ben hayvan değilim diyemezsin. Biyolojik olarak hayvanız. Bir hayvanınız var hiç ilgilenmiyorsunuz o hayvan o evden kaçmak ister. Sebep ilgisizlikten. Ancak aynı cins aynı türden hayvan alın siz ilgilenmeseniz bile evden kaçmayacaktır. Çünkü arkadaşı vardır yalnız değildir. Neyse arkadaşın konusu sapmasın.

• Hocam korkutmak alay etmek icin yazmiyorum ama sanirim arkadasiniz gidici, kedilerin dort ayak uzerine dustugu gibi bir komik sey var ama cidden cok yara almis, veteriner ne dedi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok geçmiş olsun dostum.

• Geçmiş olsun üzüldüm ben de. Kedileri çok severim umarım hemen iyileşip kendine gelir

• Bir sey olacagini sanmam hocam. Yasar panik yapma. Kirik tespitini veterinerler elle anliyor. Ama kedi de topallama vs yoksa kiriktan korkma.

• İyi arabaya dusmus enerjinin cogunu araba emmis betona dusse kedi araba gibi olurdu

Bizim burda var kedi hergun atliyo 3. Kattan alitilar sahipleri bise olmuyo dahaa agaca denk getiriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Birader kediyle insanı nası bir tutuyorsun.6 tane kedi büyüttük kimisi tek büyüdü kimisi yanında bi kediyle daha.Tek olanda balkondan düştü hasta oldu hiç öyle psikolojisiyle alakası yok kedinin.Uydurmayın

Hocam tek olan yanlızlıkdan intihar etmiş işte

• Röntgen çektir ya

• Kemiklerde veteriner problem yok dediyse olmayabilir. Anatomik olarak dayanıklılar kediler.

Ancak iç kanama ihtimali var ki inşallah değildir.

Dudaklarında soluklaşma mevcut mu?

Su içirmeye devam edin. Gerekirse şırıngayla ağzına damla damla verin. Köpüklü kusma birçok sebepten olabilir. Ancak su ihtiyacını unutmayın. Ayrıca kuru mama değil eğer dokunmuyorsa haşlama tavuk ve suda tonn balığı konservesi verin.

Ayrıca başka bir veterinere gitmenizde fayda var. Müşahede altında tutulmalı kedi. Tabii o kapasitede veteriner yok diyebilirsiniz...

çok geçmiş olsun.

Güzel haberlerini bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 9 Haziran 2017; 11:58:17 >
  • benim de kedimi arac ezmis cok uzuldum icim gitti.

• dafidaq kullanıcısına yanıt
    allah iyiligini versin guldurdun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.