Şimdi Ara

Kedim 12. Kattan Düştü ! (İYİLEŞTİ!!!) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
3
Favori
61.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçime bi şey oturdu resmen öyle üzgün durunca kedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Kemiklerde veteriner problem yok dediyse olmayabilir. Anatomik olarak dayanıklılar kediler.

Ancak iç kanama ihtimali var ki inşallah değildir.

Dudaklarında soluklaşma mevcut mu?

Su içirmeye devam edin. Gerekirse şırıngayla ağzına damla damla verin. Köpüklü kusma birçok sebepten olabilir. Ancak su ihtiyacını unutmayın. Ayrıca kuru mama değil eğer dokunmuyorsa haşlama tavuk ve suda tonn balığı konservesi verin.

Ayrıca başka bir veterinere gitmenizde fayda var. Müşahede altında tutulmalı kedi. Tabii o kapasitede veteriner yok diyebilirsiniz...

çok geçmiş olsun.

Güzel haberlerini bekliyoruz.

Aynen kedinin iç kanama riski var. Veteriner gözetiminde kalmalı ayrıca elle yoklamak nedir röntgen çekilmeli. Yemek yemiyorsa serum takacaklar. Bundan 5 yıl önce benim kedim 8 nci kattan düştü maalesef iç kanamadan öldü. Karşı apartmandaki şerefsiz lazer tuttu ona atladı hayvan. :( İnşallah iç kanaması ve kırığı yoktur. O zaman iyileşmesi uzun sürmez. Allah şifa versin.

• kerem1000 K kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun.

Moral bozmak gibi olmasın ama hayvanlar öleceğini anlayınca en kuytu yerlere gidiyor.

Benim sıpayı da dün gece camın dış tarafındaki mermerde yakaladım. İçeri nasıl fırlattım hatırlamıyorum. 2dk bırakmaya gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 9 Haziran 2017; 12:47:38 >
  • Benim de kedim 2. Kattan düşüp belini kırmıştı. 2 ay komada kaldı idrar enfeksiyonu sonucu öldü.

• Üzüldüm :( Benim de kedim vardı. Evden kaçtı ve onu hala özlüyorum. İnşallah kediniz iyileşir.

• Hiç bir şey yapmamıssınız. Gidin röntgen çektirin,ameliyat ettirin bir şey yapın yav :(

• Kediler acıları oldugunda kuytu yerlere saklanırlar veteriner gakultesine götürün film çektirin mutlaka filmde kan toplanması iç kanama varsa gözükür onun dısında birşey oldugunu sanmıyorum kediler burj kalifiden falan düşmedikçe ölmez kolay kolay kollarının altındaki deriler duserken limit hızını azaltmasında yardımcı olur keseli sıçan gibi geçmiş olsun

Mutlaka götürün fakulteye film için emin olmakta fayda var kedilerimin basına simdiyr kadar hersey gelmiştir çok yaramazlar tatlışlarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahran

quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Konuyla alakasız ve saçmalık.Sanki muhabbet kuşu bu.

Sen tek başına 12. Kattan aşağı düşsen, yanında kimse olmasa konuşmasan piskolojin nasıl düzelecek. Seninde bir hayvan olduğunu unutmaman gerekiyor. Hayvanlar yalnız kalmayı sevmezler yalnız kalmak isterler bazen ama uzun süreli yalnızlık piskolojilerini etkiler. Bu durumda onun hastalığından çok onun korkusu, piskolojisininden etkileniyor bunuda tek başına aşması biraz zor. Yanında bir kedi daha olsa daha rahat aşabileceğini düşünüyorum. Madem tek başına yaşayabilir o zaman, tek ev tut ve evden dışarı çıkma, bir tane hayvan al yanına onunla yaşa bakalım kaç ay dayanabileceksin, konuşmamaya. Piskolojin nasıl olacak?

*Psikoloji

• Biraz mantık. 12. kattan düşmüş hayvan. Düştüğü yerde kan var diyorsunuz. Aşı ile neyi nasıl düzeltmeyi düşünüyor sizin veterineriniz? Yıllardan beridir gerek işyerinde gerek evde onlarca kedi baktım. Eğer bir kedi sizden uzaklaşıyorsa bu psikolojik falan değil hastalıktır. Hayvanlar hissettiklerinde genelde uzaklaşmayı tercih ederler zaten. Bence siz o kediyi yaşadığınız yerde varsa veterinerlik fakültesine götürün.

• Başka bir veterinere de bi baktır derim

• Çok geçmiş olsun.

• üzdün

Kedileri çok severim. Çok güzel kedin var. Umarım iyileşir.
  • Cok yasamaz o bende kusumu kucukkeb 2. Kattan Atmistim sonraki gunlerde benzer dAvranislar gosterip ölmüstu

• Dört ayak üstüne düşmemiş galiba, arabadaki oyuk sanki yan ya da sırt üstü düşmüş gibi geldi.

Kediler hasta olunca uzak duruyor. Bizde öyle uzak duran kedi iç kanama falan geçirmiş oluyor ve bir süre sonra kurtulamıyor maalesef. Genelde öyle oldu bizim evde. İlaç kurtaramadı pek.

Umarım yaşar.

• Geçmiş olsun, kırık olmaması çok büyük şans.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Kedim 12. Kattan Düştü ! (İYİLEŞTİ!!!)

Bu iyiydi hocam :)

• Benim kedi geçen gün 4. kattan düştü gecenın 4 ünde veterinere götürdüm adamlar direk yoğun bakıma aldı hayvanı 4 tane aşıdan sonra. Sabah biraz kendine gelince röntgen filan çektiler iç kanama vardı galiba ağzından baya kan gelmişti. Bir kaç gün kaldıktan sonra düzeldi ama daha ilk günden röntgenleri çektiler adamlar. Siz de röntgen çektirin. Bende ki çok şükür düşerken kafayı çarpmış çenesi biraz çatlamış ama kendi kaynar dediler sizin ki 12. kattan araba da olsa bir yerleri kırılmıştır o hayvanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Öncelikle geçmiş olsun bizim de kedimiz düşmüş idi şimdi hatırlayıp üzüldüm biraz. 5. Katta oturuyorduk alt katta da kedileri olan birileri oturuyordu. Bizim kedi erkek alt katın ise dişi; balkonda bunlar artık nasıl bizimkini cezbettiyse atlamış bizim kedi. 1. Katın çamaşır tellerine takılmış. İndik aşağı yok hayvan; uzak çevreyi aradık taradık yok. Yaklaşık 3 hafta bulamadık. 3 hafta sonra filan annem marketten dönerken bir ses duymuş çalıların arasında bayağı uzak bir yerde. Bakmış bizim kedi, aldı geldi hemen eve. Başlarda deli gibiydi yani bizi tanımayı geçtim saldırıyordu niye önlem almadınız der gibi. Ama sonra alıştı ve sağlığına kavuştu. Umarım sizin de kediniz sağlığına kavuşur hocam.

Hocam çok geçmiş olsun

Bugün serum sonrası biraz iyi gibi . Aşırı istifralar geçti gitti .

• Khiron K kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam .

Iç kanama için röntgen lazım dediler o da çok uzakta onada gideceğiz ama iç kanama için 24-48 saat belirleyecidir dediler .

• quote:

Orijinalden alıntı: Padden

Hocam geçmiş olsun. En kısa zamanda iyi olur dostumuz inşallah. Belirttiysen özür dilerim tekrar sorduğum için ama başka veterine götürdünüz mü acaba?

Hocam ne demek.

Başka vet. Görmedi maalesef aldığımızdan beri burasi ilgileniyor. Yaşadığım yerdeki en Prof mekan burası.

Bugün kızıma serum taktilar orda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.