Şimdi Ara

Kedim doğurdu !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 tane nurtopu gibi kedimiz oldu. Ne yapmak gerekir bilenlerden yardım etmelerini rica ediyorum. Şuan yavrularını emziriyor. Ölen olur mu aralarından?

• yavrulari yemesin diye devamli gozetle ana kediyi. genellikle 2 tane sag birakiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tai-chi

yavrulari yemesin diye devamli gozetle ana kediyi. genellikle 2 tane sag birakiyorlar.

Valla yiyecek hali kalmamış gibi ama ara ara bakayım.

Ek olarak aklıma geldi. Ben kediyi elimle alıp battaneyenin falan üzerine koyabilir miyim?Yavruları gelebilir mi peşinden? Acemiliğimize denk geldi hayvan. Şuan ayakta uyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcreaM -- 29 Kasım 2010; 18:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

quote:

yavrulari yemesin diye devamli gozetle ana kediyi. genellikle 2 tane sag birakiyorlar.

Ek olarak aklıma geldi. Ben kediyi elimle alıp battaneyenin falan üzerine koyabilir miyim?Yavruları gelebilir mi peşinden? Acemiliğimize denk geldi hayvan. Şuan ayakta uyuyor.

yavrular daha yeni dogmus nasıl yürüyüp arkasından gelicek
    bırak kenara anne halleder herseyı su aralar fazla karısma sen o halletsin sonra yavrularına bakmaya bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

quote:

quote:

yavrular daha yeni dogmus nasıl yürüyüp arkasından gelicek
    bırak kenara anne halleder herseyı su aralar fazla karısma sen o halletsin sonra yavrularına bakmaya bilir

Sabah akşam doğum olmuyor buralarda ne bileyim. Yer değiştirdiğinde falan arkasında sürünüyorlar falan.

Şuan uyuyor hepsi.

• hasta olanı yer, bırak yesin. kedin için vitamin olur. şaka bir yana bakmayacağı kedide senin bilemediğin ama onun bildiği bir durum vardır.
    yaşatmaya çalışsan ne olur bilmem lakin, yavrusunu yediği görülmüş ve yaşanan bir olaydır..
  • Sen ana-kedinin besinini ve suyunu eksik etme, sorun kalmaz gibime geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yavru Kumrumuz Öldü :(
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnanmazsınız 2-3 gün önce rüyamda gördüm 2 kedi yavrusu kalıyordu. Umarım o bölümlerde gözümden kaçan en arkada koşturan 4 yavru daha vardır.
  • erkek kedileri yaklastirma yanlarina yiyebilir yavrulari,kediler eger hastaliga yakalanirsa buyuk ihtimal asi olmadigindan genclik hastaligina yakalaniyorlar olebilir cogu istersen veterinere gotur asilattir
  • resim koy bakalım şunlara...
  • Tabi bu akşam koymaya çalışacağım.
  •  Kedim doğurdu !

Kedim doğurdu !

• quote:

Kedim doğurdu !

Kedim doğurdu !

hehehehe guzeller gercekten

• çok şekerlermiş gerçekten...
  • Ana-baba sokak kedisi olunca anca bu kadar güzel oluyorlar.
  • Hocam sakın yavruları elleme. Annesi onu götürüyor iç güdüsel olarak. Mesela kendine doğururken bile yer açar önceden. Bizimki çekyatın arkasını delmişti, içine doğurmuştu. Nevresimler, çamaşırlar falan herşey batmıştı. Yavruların hepsini yumuşak sıcak, emzirebileceği bir yere kendisi götürür zaten. Siz sadece yavrular yürüyünce ezmemeye, bir yere sıkıştırmamaya dikkat edin. Bizim yavru kedi nasıl olduysa kapının dışına çıkmaya çalışmış, annemde kapıyı örtünce görmemiş tabii, kedi arada ezilmiş. Ezilme dediysem yavaş örtmüş zaten kediyi, veterinere götürdük, yaşayacaktı ! Adi herif serumunu falan açmamış o yüzden kurtaramadık kediyi. Sonradan annem anladı serumu falan açmadığını. Hergün veterinere gittik, şırıngayla süt verdik ama olmadı. Onlar birde büyüyünce daha çok şeker oluyor, sağda solda ufacık canlılar dolaşıyor ya.

• nası ya kedi yavrusunu mu yiyor bi de
  • Sıcak bir yere çekeyim dedim anne boynunda tuttuğu gibi götürdü valla kediyi. Takılıyorlar kendi hallerinde...
  • Kedinin yavrusunu görmedim de, diğer yabancı kediler boğabilir, öldürebilir. Evdeki diğer kedimizin zaten kadir inanır gibi bakışı vardı. Saygılar kadir abi diyesim geliyordu. Öldürmeye çalışıyordu diğer kedileri. ( Anne veya baba değil, yabancı kedi. )

• Bizimkilerin babası da belli değil. Evde sadece anne var, onun da artistliği bize.

Bir şey daha soracağım. Bu kedilerde kaç meme ucu oluyor ya? Çünkü yavrular yarış halinde şuan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.