|
Bildirim
|
Sağolun hocam.
Veterinere götürdük vücut ısısını ölçtü ve çok düşük dedi. Beyin fonksiyonları çalışmıyor o yüzden ısınmıyor dedi. Bir tane iğne yaptı onun için ve iğneyi yaparken bile kedi doğru düzgün tepki gösterememişti zaten. Sonra da siz gidebilirsiniz dedi. Bizde gittik. Akşam 18:34 de telefon edip öldüğünü söyledi. Almaya gittiğim de aşılarını yaptıramamıştım o yüzden mi olmuştur dedim. O da; "Bunu bilemeyiz, yaptırmış olsan da olabilirdi" dedi. Biz bundan önce de çok kedi besledik. Aynı bunun tipinde ve renginde kedimiz vardı. Büyüyünce çiftleşme zamanları gelince gidiyorlardı. Ben bu kedinin de gideceğini biliyordum ama ölmesi bambaşka bir şey... Ben bu kediyi sokakta buldum. Karton kutuya koymuşlar yanına da süt koyup kaldırıma bırakmışlar. Bir hevesle annesinden ayırıp bakamayınca sokağa atıyorlar... Sesimi duyunca uzaktan koşarak gelmesini Geceleri üşünce kucağıma sokulup uyumasını Sabahları beni uyandırmak için yaptığı hareketleri Çok özleyeceğim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 17 Kasım 2017; 20:43:10 > |
|