Şimdi Ara

Kedim Nasıl Sizce ? Yeni Fotoğraflar Geldi :) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
285
Cevap
9
Favori
17.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Aşı olarak karmaları yaptırmayalım mı ?

Mutlaka yaptırın 4 yavru kedimi gençlik hastalığından kaybetmiştim gerekli bir aşı.
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    Bahceli ev mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika güzel gerçekten. Benim kedilerimi görseniz onlarada bayılacaksınız. Scootish tekir yavrum var hemde iki tane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aristonun kemikleri sızlıyır hocam, İskender intikamını alıcam hocam diyip duruyor zor tutuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan tam isirmalik kereta ya

cok tatli bir kedi hocam.

• Bende kedi değil de köpek var, biz de ND mama kullanıyoruz. Royal'den kimse memnun değil köpek camiasında:)

ND, Acana ve Orijen gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

quote:

Orijinalden alıntı: gcey

Seni ısırmasına alıştırma büyüyünce parçalar oyuncağa ve özel tahta al ona alıştır. Şu an zararı olmasa da ilerde o bir kaplan olacak benim dante gibi.
    Kedim Nasıl Sizce ? Yeni Fotoğraflar Geldi :)

hocam o nasıl bir ethernet kablosudur öyle
    milim milim hesaplayıp mı aldınız tam oraya uygun

aga modem yukarıdaydı aşağıya düşmüş kedim sağ olsun :D

• Çinde olsa kuzu eti niyetine giderdi taze taze
  • Kedi de witcher sense vardır.Umarım iyi bakarsın.
  • Hocam kedi ihtiyaçlarini karşıladığınız bir site var mi fiyatlara gerekli seylere bakmak istedim de

• Devşet

• çok güzel bir kedi, gözleride ayrı bir farklı güzel.

edit: ona iyi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 22 Nisan 2017; 17:17:34 >
  • quote:

Bazen ısırıyor dişleri mi kaşınıyo acaba

Bu dönemde normal dişleri kaşınıyor olabilir yeni yeni çıktığı için. Sevdiğinden de ısırıyor olabilir kedilerin davranışlarını çözmek için en az 1 sene zaman geçirmen lazım. Çok garip hayvanlar.
  • Çok çok güzel bir kedi. Umarım kablo ısırma huyu oluşmaz. Kedideki en sıkıntılı iş kablo olayı. 4-5 aylık olunca ısırmaya başlarsa en baştan önlem alıp ufak ufak cezalandırın hocam yoksa önünü alamazsınız. Bizim kedi 4 aylıkken başlamıştı biraz daha sonra alıştırdım şu anda sıkıntı yok. Rutin kontrollerini ihmal etmeyin. Çok tatlı kerata, forumda tipim nasıl konusu açan liselilerin yarısından daha yakışıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 22 Nisan 2017; 19:22:14 >
  • kmesne kullanıcısına yanıt
    Sayılır. Bahçeli apartmanın giriş katı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Çok çok güzel bir kedi. Umarım kablo ısırma huyu oluşmaz. Kedideki en sıkıntılı iş kablo olayı. 4-5 aylık olunca ısırmaya başlarsa en baştan önlem alıp ufak ufak cezalandırın hocam yoksa önünü alamazsınız. Bizim kedi 4 aylıkken başlamıştı biraz daha sonra alıştırdım şu anda sıkıntı yok. Rutin kontrollerini ihmal etmeyin. Çok tatlı kerata, forumda tipim nasıl konusu açan liselilerin yarısından daha yakışıklı

Kablolardan olabildiğince uzak tutuyorum siz nasıl önüne geçtiniz ısırmasının

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Kedi de witcher sense vardır.Umarım iyi bakarsın.

İyi bakıyorum merak etmeyin

• Çok iyi bâaaaaaaa

• Kedim Nasıl Sizce ? Yeni Fotoğraflar Geldi :)

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1143949/aa67cff2-aef9-4b41-a3d8-b9a23fc8c90f
    Kedim Nasıl Sizce ? Yeni Fotoğraflar Geldi :).jpeg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 23 Nisan 2017; 10:49:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Çok çok güzel bir kedi. Umarım kablo ısırma huyu oluşmaz. Kedideki en sıkıntılı iş kablo olayı. 4-5 aylık olunca ısırmaya başlarsa en baştan önlem alıp ufak ufak cezalandırın hocam yoksa önünü alamazsınız. Bizim kedi 4 aylıkken başlamıştı biraz daha sonra alıştırdım şu anda sıkıntı yok. Rutin kontrollerini ihmal etmeyin. Çok tatlı kerata, forumda tipim nasıl konusu açan liselilerin yarısından daha yakışıklı

Kablolardan olabildiğince uzak tutuyorum siz nasıl önüne geçtiniz ısırmasının

Hocam bizimki yaklaşık 4 aylıkken ufak ufak başlamıştı. Her yeltendiğinde yakalayıp yüksek sesle "hayır" deyip yere sertçe vurdum yanında, sonrasında da kürdan ile arka bacağına hafifçe bastırdım, çok hafif acı verdim canını yakmadan tabi. Malesef korkutmadan bir şey öğretemiyorsunuz. Köpekler bu konuda daha iyi ama kediler biraz daha zor öğreniyor bu tip şeyleri. Şu anda ben evdeyken mutfağa bile giremiyor, kapıya kadar gelip kuzu gibi bakıyor oradan. Sadece mutfak yasak, diğer her yerde istediği gibi geziyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.