Şimdi Ara

Kedim Nasıl Sizce ? Yeni Fotoğraflar Geldi :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
9
Favori
17.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok tedirgin ve korkuyla bakıyor. kediyle biraz vakit geçirin. sizi tanısın ve güvenmeye başlasın.
    yalnız bırakmayın mutlaka ilgilenin. oyun oynayacağı bir alan yapın. küçük toplar bir kaç peluş oyuncak rahatça ısırabileceği şeylerle oynasın.

ısırması tırmalaması tamamen oyun ve sizi tanıma amaçlıdır. vereceğiniz tepkiye göre size yaklaşır.
    aşılarını vitaminlerini eksik etmeyin.
  • Kredi aldım nasıl sizce ? diye okudum valla. Dedim faiz oranını söyleyip paralarla resim mi çekmiş :)) Merakımdan bakayım dedim. Maşallah bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

çok tedirgin ve korkuyla bakıyor. kediyle biraz vakit geçirin. sizi tanısın ve güvenmeye başlasın.
    yalnız bırakmayın mutlaka ilgilenin. oyun oynayacağı bir alan yapın. küçük toplar bir kaç peluş oyuncak rahatça ısırabileceği şeylerle oynasın.

ısırması tırmalaması tamamen oyun ve sizi tanıma amaçlıdır. vereceğiniz tepkiye göre size yaklaşır.
    aşılarını vitaminlerini eksik etmeyin.

Evet o kafeste oldugu fotoğraflar daha ilk aldıgımız zaman eve götürürken çekildi.Haliyle korkuyordu o zaman ama 2 güne alıştı şimdi çok daha neşeli ve rahat :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 21 Nisan 2017; 14:52:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıktaki Aldık kelimesi ' Parayla almış ' imgesi yaratıyor. ' Sahiplendik ' daha uygun olur bence para vermediyseniz böylelikle tepki çekmezsiniz

• Survival kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler düzenliyorum başlığı

• Seni ısırmasına alıştırma büyüyünce parçalar oyuncağa ve özel tahta al ona alıştır. Şu an zararı olmasa da ilerde o bir kaplan olacak benim dante gibi.
    Kedim Nasıl Sizce ? Yeni Fotoğraflar Geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcey -- 21 Nisan 2017; 14:58:29 >
  • Sert sevmeyin, oda sert davranmaya başlar. Büyüyünce oyun sanıp ısırıp tırmalar sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: gcey

Seni ısırmasına alıştırma büyüyünce parçalar oyuncağa ve özel tahta al ona alıştır. Şu an zararı olmasa da ilerde o bir kaplan olacak benim dante gibi.

Maşallahı var sizin kedinizin de çok tatlı :D Oyuncakları var sadece tırmalama tahtası yok onu da en kısa zamanda alıcaz

• Evde hayvan olması güzelde sorumluluk korkutuyor beni. Seyahat yapmaya vs engel. Evde uzun süre yalnızda bırakamayacaksın. Birde karnını doyur pisliğini temizle, aşısı,hastalığı... bunları düşününce gözüm yemiyor. Ben mi çok büyütüyorum acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Seni ısırmasına alıştırma büyüyünce parçalar oyuncağa ve özel tahta al ona alıştır. Şu an zararı olmasa da ilerde o bir kaplan olacak benim dante gibi.

Maşallahı var sizin kedinizin de çok tatlı :D Oyuncakları var sadece tırmalama tahtası yok onu da en kısa zamanda alıcaz

14 aylık şu an 45 günlük olduğundan beri yanımda yaramaz bir Tekir cins falan önemli değil onu çok sevin bir sorun olduğunda sorabilirsin ufaklığa iyi bak.

• Hayvanların hepsi güzeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeCluse

Evde hayvan olması güzelde sorumluluk korkutuyor beni. Seyahat yapmaya vs engel. Evde uzun süre yalnızda bırakamayacaksın. Birde karnını doyur pisliğini temizle, aşısı,hastalığı... bunları düşününce gözüm yemiyor. Ben mi çok büyütüyorum acaba

Emin olum tüm zahmetlerine değiyor

• gcey kullanıcısına yanıt
    Maşallah bizimki de 1.5 aylık bakalım ne zaman büyüyecek :D

• quote:

Kardeş network kablosunu nerden çekiyorsun karşı binadan mı

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Orijinalden alıntı: NinthMenderReturns

Süt verme. Soracağın birşeyler varsa sorabilirsin.

Şuan kuru mamayı hafif suyla ıslatarak veriyoruz.Haftada 2 yaş mama.Royal Canin veriyoruz mama olarak

Güzel güzel. Süt verme :D

• Bana verir misin

• Gözleri çok güzelmiş
  • Sevemedim gitti şu kedileri ,tırmalama olayları olmasa tatlı hayvanda işte...

Arkadaşlarımda da var,elleri kolları çizik içinde ama hala besliyorlar.

Not:kuş , balık besliyorum :)

• davuuut diye bağırır artık :)

• Kedi reis

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.