Şimdi Ara

Kedim Nasıl Sizce ? Yeni Fotoğraflar Geldi :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
9
Favori
17.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancılar kedisine senin adını koysa hoşuna gider mi? Mehmet gel oğlum , Mehmet tut oğlum , ayıptır. Venüs falan koy adını pluton ya da schrödinger koy ben olsam Aristo koyarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla witcherın zararları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geralt beyefendinin çükü kalkmaya başladığında görürsün tatlılığı. O pis koku eşliğinde boynuna atlayacak kemirmek için

• Computerce kullanıcısına yanıt
    kısırlaştırıcaz mecbur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 21 Nisan 2017; 13:15:20 >
  • Hocam evde tek mi yasiyorsunuz kedi harika bence bir de isirinca tirmalayinca o yaslarda acitiyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gözlerle konu dışı ahalisinden daha çok kız düşürür
  • kmesne kullanıcısına yanıt
    Yok ailemle yaşıyorum bazen bende bazen kız arkadaşımda kalıyor.Şuan 2 aylık bile değil tam bilmiyo tırmalamayı ısırmayı.Acıtmıyor da çiziyor yani iz bırakıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 21 Nisan 2017; 13:22:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cladeusx

O gözlerle konu dışı ahalisinden daha çok kız düşürür

2018 Marta hazır olucak reis
  • Istırırım onu

• G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    Hep bir kedi bakmak istedin ama korktum hocam ya sokaktaki kedilerle iyi anlasirim ama evde olunca bakimi temizligi ilgisi yemegi vs vs turlu turlu seyi var bundan korkuyorum

Birde bu azginlik donemleri sikintili ne bileyim kediler bence kopeklerden daha tehlikeli evde beslemek konusunda daha hircin ve riskli geliyor

Ev bahceli mi apartman mi nasil bakiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmesne -- 21 Nisan 2017; 13:26:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    Beline kuvvet
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

Elini falan çok ısırır bu yavruysa. Aman aşılarını falan yaptır

Arada tırmık atıyo ama ufacık tırnakları zaten öğrenicek zamanla Aşılar tam 2 aylıkken başlicaz 1-2 haftaya

Kedi bebekken dişleri kaşınıyo , tırnakları kaşınıyo .Pet shoptan oyuncak al yoksa eline sağlam yer kalmaz . Yani çok acıtmaz ama yine sürekli parmağını ağzına alıp ısırmak ister .
    Alışması lazım bi de oyuncuğa . Hemen oynamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Hep bir kedi bakmak istedin ama korktum hocam ya sokaktaki kedilerle iyi anlasirim ama evde olunca bakimi temizligi ilgisi yemegi vs vs turlu turlu seyi var bundan korkuyorum

Birde bu azginlik donemleri sikintili ne bileyim kediler bence kopeklerden daha tehlikeli evde beslemek konusunda daha hircin ve riskli geliyor

Ev bahceli mi apartman mi nasil bakiyorsunuz

Evet o konuda haklısınız bakımının bebek bakmaktan farkı yok.Düzenli olarak mamasını vermek,kumunu temizlemek kediyle ilgilenmek oyalanmak oynamak vs bunları eğer yapabilecekseniz tadından yenmez ama hayat arkadaşınız olur neşeniz olur :) Evin bahçesi var ama kediyi en azından aşıları tamamlanana kadar evden dışarı çıkartmıyoruz,acil bi durum olursa da taşıma kafesinde taşıyoruz hiç dışarı salmadık henüz.Daha 2 aylık bile değiş çok dikkatli bakmak gerekiyor özellikle beslenmesi çok önemli.Bakımı zor ama kesinlikle harcadığınız zamana değer bunu çok içten ve net olarak söylüyorum :)

• Şuan faresi var biraz korkuyo sesinden ama alışıyo :D Tırmalama tahtası da alıcaz haftaya dediğiniz gibi
  • quote:

Şuan faresi var biraz korkuyo sesinden ama alışıyo :D Tırmalama tahtası da alıcaz haftaya dediğiniz gibi

Daha tınağı falan uzuyunca kestireceksiniz. Çok tatlı kedi cinsiyeti ne bilmiyorum ama çirkinleşir diyenlere bakma kedi sahibini tanıyor en azından bu önemli . Kaka kumuna da alıştıysa tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

quote:

Şuan faresi var biraz korkuyo sesinden ama alışıyo :D Tırmalama tahtası da alıcaz haftaya dediğiniz gibi

Daha tınağı falan uzuyunca kestireceksiniz. Çok tatlı kedi cinsiyeti ne bilmiyorum ama çirkinleşir diyenlere bakma kedi sahibini tanıyor en azından bu önemli . Kaka kumuna da alıştıysa tamamdır

Kesinlikle haklısınız çirkinleşicek diyenlere aldırmıyorum zaten.Bizimki tam bakımlı geldi vallahi anneyle uzun vakit geçirdiği için tuvalet eğitimi tamamdır eve geldiği gibi hemen kumuna yaptı o konuda sıkıntımız yok.2 Hafta sonra veterinere gidicez hem aşıları için hem de genel bakım o sırada tırnakları da hallederiz :D

• Zorla kedi aldıracaksınız bana

• Gönlümü çaldı aşırı tatlı maşallah 💕💕

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedinin adını "dhforum" olarak degistir

• arada sırada güncel fotoğrafları at sevdim ufaklığı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.