Şimdi Ara

Keenetic Extra DSL AC1200 Alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu modem alınır mı arkadaşlar ? Alırsam aşağı yazdığım sorunlardan kurtulurmuyum?
    Şuanda kullandığım dls ac51 sürekli kopmasından internetin çok geç gelmesinden bıktım artık.Asunun bu modemi kronik sorunluymuş sanırım.İnternetim 35mbps vdsl turknet.
    Ayrıca şu modemde aklımda TP-Link Archer VR1200 AC 1200.
    Anlayan biri acil yardımcı olursa çok sevinirim.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım ve denetim abarttıkları kadar verimli çalışan bir ürün değil. Tek artısı küçük tasarımı
  • Aldim denedim , acikcasi bu kadar ovulen urun ile benim aldigim urun ayni mi diye ikileme dusmedim degil. Iade talep ettim kabul etmediler bir de onlarla ugrasiyorum . HB uzerinden OVY tek. diye bir firma var uzak durun , kurumsal firmalardan sasmayin. Tplink-Zyxel-Asus gibi.
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Almadım bende asusla devam ediyorum firewire güncellemesini eski sürüme(1.1.2.3_790-g61d41b5) geri yükledim sorunum çözüldü
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt

reis neden memnun kalmadın

• quote:

Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

Aldim denedim , acikcasi bu kadar ovulen urun ile benim aldigim urun ayni mi diye ikileme dusmedim degil. Iade talep ettim kabul etmediler bir de onlarla ugrasiyorum . HB uzerinden OVY tek. diye bir firma var uzak durun , kurumsal firmalardan sasmayin. Tplink-Zyxel-Asus gibi.

Aynen katılıyorum 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 19recep07 1 kullanıcısına yanıt

Sinyal iletim gucu bana cok zayif geldi , dusun antensiz Tplink ile 5 antenli Keenetic ayni gucte sinyal iletiyor. Ben siyal iletimi guclu diye tercih etmistim halbuki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.