Şimdi Ara

Keenetic extra DSL sorunlarım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel yazmışsınız. İnceliğiniz için tebrik ederim.

Fakat, Şunu hala galiba anlatamadım. Arkadaşın yazdıklarını değersizleştirmek, küçümsemek için bunu sormamıştım. Bilakis, gerçekten öyle ise bir an sevindim ki hızlı bir muhatap bulup sorunlara belki çözüm alabiliriz kanısındaydım içten içe. Zaten, Süregele akabindeki yazılarım ve cümlelerimde bunu destekler nitelikte. Kaldı ki doğrudan ve dolaylı keenetic ürün temsilcilerinin bu forumda iyi kötü olduğunu biliyorum. Bu durumun gizliliği ve ya değil, doğrudan bunu sormak veya öylemisiniz demenin ardında derin anlamlar yükleyip ters düşünmek biraz olmadı kusura bakmayın. Zaten, Süregele akabindeki yazılarım ve cümlelerimde bunu destekler nitelikte. Asla, ters bir cümle kurmadan gerçekten niyetimin düzgün olduğununu vurguladım. Sonraki mesajlarımda da üstüne basa basa belirttim. Fakat yok, illa diğer türlü algılanacak.

E sonuç ne oldu ? Hakareti ben yedim. '' Çamurlaşmışım. Terbiyesizmişim. hatta delimişim. ''

• Bu ürünü bende düşünüyordum ama emin olamıyorum bu yorumlardan sonra

• Keenetic extra dal’den bahsediyorum bana şişirilmiş bir balon gibi geliyor. İlk etapta iyi gibi duruyor ancak donaanimi zayif oldugundan mı çok fazla ozellik yüklendiginden mi bilmem her an sorun cikartiyormus gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur aman, hakaret yiyebilirsin. Balon ne demek öyle?

• Tunc9734 kullanıcısına yanıt
    Konuyu okuyunca gerçekten üzüldüm. Karşılıkli yanlış anlama var. Burada empati yapmak lazım. Teknik servis seviyesinde cevap veriyor olmak ta iyi niyetli ve özverili bir davranış, keenetic çalışanı mısınız diye sorulmasında da kötü bir niyet yok.

Tatlıya bağlanmasında fayda var.

Marka konusuna gelince: Kimmiş o arkadaş fritzci merak ettim : ) Ben de Fritzbox kullanıyorum 13 yıldır. Elimden ondan fazla model geçmiştir. Voip işinden bulaşmıştım buna. Öyle denk gelince tavsiye ederim ben de. Hatta fanı bile sayılırım. Modem içine entegre birçok özellik olduğundan pahalı kalıyor. Stabilitesi sorunu hiç yaşamadım. Yazılım konusunda da ortalama ayda bir lab versiyon çıkariyorlar. 10 yıla yakın güncelleme alıyor modeller. Sorununuzu doğrudan üreticiye ticket açarak çözüm bulabiliyorsunuz vs. Herkesin kendince bir sebebi var vesselam.
  • Hadi bırakın da 1 numaralı Keenetic'in paralı reklamcı diye trollenen şahsımın yani benim de bulunduğum telegram kanalına gelin. :)

https://t.me/KeeneticTUR

Sorun, sohbet, yardımlaşma grubudur. Sormadan önce ara butonunda arama yapınız. Keza aynı sorular çok kez cevaplanmış olabilir.

• Keenetic sahibi değilim ama geldim : )
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt

Hocam sen bu yazdığına kendin inandıysan bizde inanalım   forumda adamların resmi sayfası var teknik bilgi destek ne istiyorsan orada yazarsın ordaki keenetic çalışanları sana cevabını verir geçer burada keenetic çalışanımısın sorusu senin dediğin tarzda olmadığı bariz belli oluyor. insanlar birbirlerine yardım ediyorlar bende fırsat buldukça girip yazıyorum her yazana firma çalışanımısınız diye sorduğunuzda çoğu insan artık milete yardım bile etmek istemiyor. illa bir keenetic çalışanı arıyorsanız aşağıdaki sayfaya yazın orada direk keenetic çalışanları cevap veriyor.

https://forum.donanimhaber.com/ev-ve-is-yerleri-icin-fark-yaratan-keenetic-modem-routerlar-dort-dortluk-internet-icin-tasarlandi--140476590-72#147729722

• ben çevreme önerdim en az 10 kişiye aldırdım sorun yaşayan herkesin sorunları da çözüldü bazı kullanıcı kaynaklı sorun yaşayan arkadaşlarım oldu bağlandım baktım ayar değiştirmiş düzelttim vs. sorun düzeldi anlayacaın her sorun yaşayan modem kaynaklı yaşamıyor alt yapı pc telefon vb. farklı faktörlerden kaynaklı sorunlar da olabilir.

bana kalırsa ürü al kullan sonrada gelip burada olumlu olumsuz yönlerini yaz pişman olacağın bir marka değil.

• @AYAKKABI_KUTUSU

Güzel kardeşim,

Aynısını size de sorayım. Keenetic çalışanı mı arıyor gibi görünüyorum da link paylaşıyorsun?

Arkadaşın teknik yaklaşımı üstüne o soruyu sormuş olmamdaki düşüncemin doğruluğunu kanıtlamaya çalışacak değilim. Ve şahsın bundan rahatsızlığını gereksiz bulduğumu defalarca yazdım. Üstte yazılarımda var okuduysan. + üstüne aşırı geri tepkiyi hakareti yemişken,,, Neden hala soruyorsun?   Lütfen. Salın gitsin :)

Keenetic düşmanı değiliz. Sorunlarımızı kısaca yazdık o kadar. Şu an hali hazırda hala kullanıyoruz. Ekstra modeme deli para vermemek için giga router + extra dsl ile devam etmeye çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 2 Şubat 2021; 14:57:57 >
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt

güzel günlerde kullan kardeşim bir sorun yaşarsan buradan yada dm den bana da yazabilirsin elimden geldiği kadarıyla tecrübelerimi aktarabiirim.

• Teşekkür ederim. sorunsuz kullanırız inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.