Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.605
Cevap
403
Favori
937.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11711172117311741175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Mevcut dsl modeminizi varsa köprü modu yapın Kn3811 tercih edin. Daha güçlü donanım 👍😉
    Selamlar tekrar
    Bu 3811 in ev için çekim gücü nasıl
    135 m2 ev arka oda lara sinyal gitsin diye araya aktarıcı koymak zorunda kaldım eski modem için
    Bunda öyle bir durum olur mu sizce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, yukardaki yazışmalardan da anladığımız üzere modem ve router kullanımı ile ilgili geniş kapsamlı bilgilenmeye ihtiyacımız var. Cihaz fiyatları arttıkça bu konu daha da önem arz ediyor.

Benim tavsiyem hangi alt yapıyı kullanıyorsanız kullanın eğer elinizde halihazırda çalışan bir modem varsa yeni alacağınız cihaz, modem özelliği olmayan (ADSL-VDSL) yani sadece router yazan cihaz almanız yönündedir. İsterseniz elinizdeki cihazın kablosuz özelliğini devre dışı bırakıp tüm işlemleri yeni alacağınız router cihazın yapmasını sağlayabilirsiniz. Bunu yapmak da çok kolay. Mevcut cihazınızı ethernet kablosu yeni cihazınıza bağlamanız yeterli olacaktır. Keenetic özelinde kurulum aşamasında gerekli yönlendirme sağlanıyor zaten.

Cihaz önerileri içinse;

- 1000mbps yani gigabit hız alıyorsanız, keenetic hopper kn3811(3500 tl) veya keenetic hopper kn3810(2900 TL)

- 100mbps yani vdsl/adsl hız alıyorsanız keenetic speedster kn3013(2000TL)

• quote:

Orijinalden alıntı: gündoğdu_01

Merhaba, yukardaki yazışmalardan da anladığımız üzere modem ve router kullanımı ile ilgili geniş kapsamlı bilgilenmeye ihtiyacımız var. Cihaz fiyatları arttıkça bu konu daha da önem arz ediyor.

Benim tavsiyem hangi alt yapıyı kullanıyorsanız kullanın eğer elinizde halihazırda çalışan bir modem varsa yeni alacağınız cihaz, modem özelliği olmayan (ADSL-VDSL) yani sadece router yazan cihaz almanız yönündedir. İsterseniz elinizdeki cihazın kablosuz özelliğini devre dışı bırakıp tüm işlemleri yeni alacağınız router cihazın yapmasını sağlayabilirsiniz. Bunu yapmak da çok kolay. Mevcut cihazınızı ethernet kablosu yeni cihazınıza bağlamanız yeterli olacaktır. Keenetic özelinde kurulum aşamasında gerekli yönlendirme sağlanıyor zaten.

Cihaz önerileri içinse;

- 1000mbps yani gigabit hız alıyorsanız, keenetic hopper kn3811(3500 tl) veya keenetic hopper kn3810(2900 TL)

- 100mbps yani vdsl/adsl hız alıyorsanız keenetic speedster kn3013(2000TL)

Tşk bilgilendirme için
    Bölgeme henüz giga hız gelmedi 100 mbps ye kadar hız alabiliyorum 3013 ü almak daha mantıklı gibi gerçi ileriye dönük hareket yapmak lazım belkide eninde sonunda gelecek
    Benim esas amacım modeme taktığım USB hdd ile içindeki filmleri Apple TV den infuse ile izlemek idi mevcut modem buna izin vermiyor

• bariscapt kullanıcısına yanıt
    İşte son cümleniz, özelinizde referans noktasıdır. İnternetiniz ister ADSL isterse gigabit olsun, o her şekilde hallolur. Ama ilk mesajınızdan odak noktanızın ev içi ağ olduğunu anladım. Ev içi ağınızda sizi uzun yıllar götürecek bir ürün tavsiyesinde bulunarak Keenetic Hopper KN-3811'i tavsiye ediyoruz. Daha yeni ürün; işlemcisi ile, RAM'i le, flash depolaması ile amiral gemisi Titan ile yarışır bir router olmuş:
    keenetic.com.tr
    Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-hopper,keenetic-titan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 6 Şubat 2025; 12:53:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

İşte son cümleniz, özelinizde referans noktasıdır. İnternetiniz ister ADSL isterse gigabit olsun, o her şekilde hallolur. Ama ilk mesajınızdan odak noktanızın ev içi ağ olduğunu anladım. Ev içi ağınızda sizi uzun yıllar götürecek bir ürün tavsiyesinde bulunarak Keenetic Hopper KN-3811'i tavsiye ediyoruz. Daha yeni ürün; işlemcisi ile, RAM'i le, flash depolaması ile amiral gemisi Titan ile yarışır bir router olmuş:
    keenetic.com.tr
    Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-hopper,keenetic-titan
    Tşk ederim üstad 🙏

Hopper KN-3811'de USB 3.0 var, Speedster'da ise USB girişi yok. Sonuçta siz USB portunu kullanacaksınız.

İleriye dönük güzel bir cihaz alın. Hopper KN-3811 alın geçin. Kemal Bey ile irtibat kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 6 Şubat 2025; 13:26:5 >
  • arkadaşlar keenetic hoppera güvenlik kameralarının portunu tcp udp den yönlendirip duckdns ten yönlendirme yaptım ama tık yok ilk kez bununla uğraşmıyorum. millenicom söyle mesaj atmış

ISP tarafından CGNAT IP bloğundan IP hizmeti alıyorsanız (BULUT ERİŞİM) ISP firmanız ile iletişime geçerek CGNAT IP bloğundan çıkmayı talep edebilir yada statik IP hizmeti almanız gerekecektir. 

millenicom da static ip hizmeti almanız lazım biz sistem üzerinde bir hata almıyoruz dedi sanırım bu cgnat dediği şeyden dolayı, aylık 69 tl ye de static ip vermem kamera için bunun başka yolu var mıdır eski mesajlara da baktım ama sonuç alamadım, kamera mac adresi gördüm lokal ağda her kameranın adresini buldum vlx de izliyorum ama dns çalışmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Hopper KN-3811'de USB 3.0 var, Speedster'da ise USB girişi yok. Sonuçta siz USB portunu kullanacaksınız.

İleriye dönük güzel bir cihaz alın. Hopper KN-3811 alın geçin. Kemal Bey ile irtibat kurun.

Tamamdır 👍

Merhaba, eğer eviniz kare ise ya da cihazınız evin orta kısmında yer alacaksa kn3811 tek başına yeter ama aşağıdaki linkteki gibi bir durumda iseniz iki adet cihaz ile mesh yapmanız gerekebilir.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160476326

• quote:

Orijinalden alıntı: gündoğdu_01

Merhaba, eğer eviniz kare ise ya da cihazınız evin orta kısmında yer alacaksa kn3811 tek başına yeter ama aşağıdaki linkteki gibi bir durumda iseniz iki adet cihaz ile mesh yapmanız gerekebilir.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160476326

Neredeyse evimizin şekli aynı salonda tv yanına koymayı düşünüyorum 3811 i , tadilat sırasında odalara internet hattı çektirdim zamanında duvarda priz var odalarda salondaki prizlere modemden çıkan kabloyu yakıp şuan yatak odasında duvardan internet alabiliyorum yatak odasında da duvardan aldığım kabloya dağıtıcı tp link bir cihaz var vifi dağıtıyor arka odalara iş görüyor
    Aslında sorun da burdan çıktı çünkü PC de bu tplink çoklayıcıya bağlı ve PC deki filmleri izleme noktasında bu aradaki cihaz sıkıntı çıkarıyor role bağlantısı aktif diye bir uyarı veriyor ama internet kablosunu çoklayıcıdan çıkarıp direk bilgisayara girince filmleri infuse da rahat oynuyor
    Bunun için USB hdd kullanabilime arayışına girdim

• quote:

Tam almaya niyetlendim stok kalmamış 😀😀

• erkan_uyar E kullanıcısına yanıt

Bende böyle

2.4 Ghz

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

5 Ghz

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

Ben 2 ürünü aldım gayet güzel oldu 

www.hepsiburada.com
    Sandisk 480Gb Ssd Plus 530Mb-445Mb-S SSD SDSSDA-480G-G26 Fiyatı
    https://app.hb.biz/x8bxt6re02M4

• quote:

Kemal bey stok işini halletti verdim sipariş tşk 🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Ben 2 ürünü aldım gayet güzel oldu 

www.hepsiburada.com
    Sandisk 480Gb Ssd Plus 530Mb-445Mb-S SSD SDSSDA-480G-G26 Fiyatı
    https://app.hb.biz/x8bxt6re02M4
    Çok iyimiş bu ikili
    Ssd olması da süper hd nin
    480 gb biraz az gibi bana ama
    Bu elektrik adaptör gerektirmiyor değil mi

Yok gerektirmiyor direkt usb 3 0 porta takıyorsun gayet iyi pc ye takıp denedim vadettiği hızı veriyor 900 tl diye sandisk aldım yoksa samsung almak niyetindeydim de aşırı abartmış fiyatı Samsung  yeter bu dedim 

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Yok gerektirmiyor direkt usb 3 0 porta takıyorsun gayet iyi pc ye takıp denedim vadettiği hızı veriyor 900 tl diye sandisk aldım yoksa samsung almak niyetindeydim de aşırı abartmış fiyatı Samsung  yeter bu dedim 

3.5 inch bir hdd almak mı kutulu veya kutu ayrı hd ayrı
    Yoksa bu ikili gibi ssd mi almak daha mantıklı
    Ben bilgisayara takmıcam 3811 e takıp USB den film izlemek için depo HD olacak
    Hangisi performans ve fiyat olarak daha mantıklı sizce

• SSD'ler nispeten pahalıdır. Multimedya için geniş depolama alanı öncelikli olmalı. Bu bakımdan kapasitesine göre fiyatı uygun olan sata arayüzlü klasik HDD'ler size daha uygun olur. Arşivciyseniz "ne kadar terabayt, o kadar iyi" kuralı geçerli...

Hazır kutulu HDD'leri almadan önce gerek yorumlardan gerekse forumlardan içinde kullanılan HDD'lerin marka ve modelini, sata arayüz versiyonu, devir hızı, ön bellek gibi teknik verilerini öğrenip karşılaştırmada fayda var. Özellikle modem/router'da kullanılacak ise uyku modu olması önemli. Bu konularda KYTECHNGAMING usta size haddinden fazla teknik destek verecektir emin olun... Yani evlenmeden önce öyleydi, evlendikten sonra değişmiş midir bilmiyorum 🤪...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 6 Şubat 2025; 17:17:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11711172117311741175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.