Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lazzaro , lestet , KYTECHNGAMING , -MTX- , mcgoktug Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.453
Cevap
400
Favori
932.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Omni usb üzerinden opkg olsaydı erişim sağlayıp ipef yapabilirdin mesela

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam dediklerine de hakim değilim zaten hani belki bi bileşen kurarak vs mümkün olur mu demiştim de

• Merhaba Extra DSL (KN-2112) model modem kullanıyorum 2 gündür sürekli internet gidiyor. bi iki dakida bir gitme durumu oluyor bunun nedeni modemle mi yoksa ttnet ile mi ilgili olduğunu nasıl anlayabilirim.ttnet aradığımda robot gibi modemi resetlememi falan söylüyorlar sinir oluyorum.

• Selam, modem değiştireceğim ama extra dsl haricinde başka muadil ya da daha kaliteli başka model var mıdır ?

(VDSL internetim var)

• tnncer kullanıcısına yanıt

Hattın adsl vdsl ise telefonda varsa ve arada splitter takılıysa o arıza yapmış olabilir başıma gelmişti adsl deyken

• Arkadaşlar merhaba,
    Evimde SOL 1000/50 kullanıyorum. Ana cihaz olarak Hopper 3810 mesh olarak da extra. Ont ve hopper arası cat 7 kablo takılı şimdi sıkıntım şu şekilde:
    Huawei SOL modemde 1000/50 alabilirken Hopper da 500 civarı alıyorum.
    Sizce bir yerlerde yanlış bir ayar mı yaptım ya da gözden kaçırdığım bir şey mi var?
    Desteğinizi rica ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • stex kullanıcısına yanıt

olmaz öyle şeyi onbaşım :) SOL de 1000 hattan 1000 wifi alman imkansız, kablolsu mu acaba? tam yazmamışsın? wifi da hiç kimsede duymadık görmedik, etrafta wifi gürültü kirliliği varsa 500 ler olabilir, ama bu tüm modemlerde olur. önce kablodan bir test yapıp hattın tam 1000 verip vermediğien bakmalısın sonra wifi ları kontrol etmelisin. Birde isp lerde yapan varmış dünyanın her yerinde, hepsi için denmez elbetre test yapıldığını anlayıp geçici öncelik veriyorlarmış, bazıları kendi sunucusu kendi uygulaması ile çakma öncelikelndirmeli test modelle gösterip bak tam çıktı diyorlarmış, ama güncel hayatta 500-800 ler gidip gelir, senin SOl 1000 wifi görmen de biraz buna benzemiş... Gerçek testi dosya indirmeyele vs bakmak lazım.

• Tunc9734 kullanıcısına yanıt

Pardon hocam eklemeyi unutmuşum. Tabi ki kablolu olarak yaptığım testlerden bahsediyorum. Wi-Fi olarak dediğiniz gibi pek mümkün değil.

Yaptığım testler (kablolu olarak) aşağıdaki cihazlardan yapıldı ve benzer sonuçlar alındı.

Iphone 15 pro max (type-c dock ile ethernet takılarak yapıldı)

Ipad pro (type-c dock ile ethernet takılarak yapıldı)

Dell Laptop (W11 güncel donanım ve yazılım)

Samsung Galaxy s23 ultra (type-c dock ile ethernet takılarak yapıldı)

Macbook pro

Testlerde 2 farklı Dock kullanılmıştır. kullanılan kablolar cat6 ve cat7 dir. Dock markaları Dell ve Hp'dir.

• stex kullanıcısına yanıt

1000 mbps alt yapıda kablolu olarak 500 mbps üzeri bir hız alamıyorsan keenetic destek hattı ile iletişime geçmeni öneririm. belki portlar kısmında yada farklı bir durum söz konusu olabilir. 02167093200 diye hatırlıyorum arayıp inceletebilirsin.

• Gpon cihazina bagli hoppera xiaomi bir routeri genisletci olarak baglayabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgün134 kullanıcısına yanıt

xiaomi cihazının AP yada Extender modu varsa bağlayabilirsin. ama performans açısından mesh sistem performansını alamazsın. bu sebeple temin edeceğin herhangi bir keenetic cihazı ile mesh yapman her açıdan çok daha iyi olacaktır.

• dhyingyang kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim. Müsait bir zamanda arayacağım. Eğer çözüm olursa detayları ile burada paylaşırım belki başka arkadaşların da başına gelirse bir rehber olur.

• Arkadaşlar merhaba,
    Hooper 3810 ana cihazım ile gerekli tüm ayarları/kontrolleri yaptım fakat hız mevzusunu çözmedik. Mevcut şartlarım sebebi ile de yeni bir Keenetic cihazı almak istiyordum ve bu bahane ile dün Hooper 3811 siparişi verdim. Cihaz bugün elime ulaştı, gerekli ayarlamaları yaptım ve şu an herhangi bir sıkıntım kalmadı. 3811 kontrolör ve 3810 mesh cihazı olarak istediğim değerleri her iki cihazda da görmenin mutluluğu ile bu mesajı bırakıyorum 🙂
    Hem alışveriş öncesi hem de sonrasındaki destekleri için KYTECHNGAME Kemal Bey’e şükranlarımı sunarım.

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

• Güle güle kullan Keenetic Hopper AX3000'i. @stex

• hocalarım 5 ghzde 802.11a/n/ac/ax bunun gibi seçeneklerden hangisi seçili olmalı hız için ayarlarım şu şekilde

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_uyar -- 5 Şubat 2025; 15:29:28 >
  • KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.2.6 - 05.02.2025

Kararlı Güncelleme Kanalında

🔸OpenVPN hizmeti 2.6.13 sürümüne güncellendi. [NDM-3660]

🔸Belirli koşullar altında boş Trafik Monitörü kartı düzeltildi. [NWI-3921]

🔸Mobil görünümde Bağlantı önceliği ayarıyla ilgili bir sorun düzeltildi. [NWI-3990]

🔸EoIP tüneli oluştururken oluşan bir hata düzeltildi. [NWI-3964]

🔸Bir DNS sunucusu eklerken Sistem Günlüğündeki hataların nedeni düzeltildi. [NWI-3991]

🔸Sinyal Seviyeleri açılır penceresinde Bağlantı Adının görüntülenmesi düzeltildi. [NWI-3978]

🔸Sistem saatinin kayması daha doğru bir zaman için düzeltildi. [SYS-1273]

🔸Statik MTU ayarlandığında IPv4 Tünellerinde IPv6 artık düzgün çalışıyor. [NDM-3644]

🔸Ağ Hızlandırıcı Motor bileşeni silindiğinde veya kapatıldığında Genişleticinin Wi-Fi Sistem Denetleyicisine kablosuz ana taşıyıcı bağlantısı kuramaması sorunu giderildi. [SYS-1283]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 5 Şubat 2025; 16:15:8 >

• Selamlar öncelikle
    Apple box ana konusunda bir sorunum vardı ilgilenen arkadaşlar buraya yönlendirdi
    Kısaca açıklamaya çalışayım
    Apple tv deki infuse uygulaması ile diğer odadaki PC de bulunan filmlerimi izlemeye çalışıyorum ama sorun yaşıyorum
    Turknet internet servisi kullanıyorum ZTE ZXHN H298A V9 modem verdiler bana bunu kullanıyorum
    Tavsiye üzerine bu modeme USB hdd taktım ama bu modem USB ile hdd konusunda baya sıkıntılı hatta sadece fat32 formatı destekliyormuş iş böyle olunca bu planım boşa çıktı
    Şöyle bir fikir geldi keenetic marka bir Router alıp bu elimdeki modemi köprü olarak kullanıp tüm işleri bu Router üzerinden yapmam konusunda çok hakim değilim bu işlere
    Yada hiç Router ile uğraşmadan yine bu marka bir modem alıp fiberi destekleyen diğer modemi komple iptal edebilirim
    Hangisi daha iyi olur hem maliyet açısından hem de filmleri izleme verimi açısından
    Biraz uzun oldu kusura bakmayın
    Tavsiyelerinizi bekliyorum
    Tşk ederim

• Evimde yüksek bitrate'li ve kayıpsız sesli medya oynatıyorum ve bu konuda en büyük yardımcım Keenetic Hero DSL. Bu konularla ilgili forumda pekçok sayfayı takip ediyorum, paylaşımlarda bulunuyorum. Infuse'yi oradan biliyorum. Ben Nvidia Shield TV 2019 Pro'da Kodi ve Just Player kullanıyorum. Hero'ya taktığım USB3.0 HDD'yi ağ depolaması olarak kullanıyor. 50-80GB boyutlara sahip BluRay Remux ripleri takılmadan izliyorum. Ayrıca torrent ve http indirmelerini de yine bu takılı HDD'ye router aracılığıyla yapıyorum.

Sizede bu konularda seve seve yardımcı olurum ama önce sonda söyleyeceğim sözü başta söyleyeyim:

- Vakit kaybetmeden hemen KYTECHNGAMING ustadan bir adet yeni çıkan Keenetic Hopper KN-3811 router'ını sipariş verin. Kullandıkça bana çok dua edersiniz ki bu aralar çok duaya ihtiyacım var 🙂...

Ürünün özelliklerine şu linkten bakabilirsiniz:
    keenetic.com.tr
    Keenetic Hopper
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hopper

USB3.0 arayüzü ve 110 MB/s okuma hızı ile ağdan en yüksek bitrate'e sahip içerikler bile çocuk oyuncağı olacaktır.
    Bunun haricinde bissürü bissürü özellikleri var, anlatmakla bitmez.

Arayüz demolarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Sizin alacağınız router Titan'a benzer. Onun demosunu inceleyin.

Keenetic Extra demo web arayüzü:
    keenetic.demo.keenetic.pro
    KeeneticOS Web Panel
    https://keenetic.demo.keenetic.pro

Keenetic Titan demo web arayüzü:
    titan.demo.keenetic.pro
    KeeneticOS Web Panel
    https://titan.demo.keenetic.pro

Giriş için gerekli bilgiler:
    Kullacı adı: demo
    Şifre: demo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Şubat 2025; 20:46:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Allah seni başımızdan eksik etmesin hocam.

• 
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.