Evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1169. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hopper ax3000 ile böyle bir ihtimal ortadan kalktı. Bizzat yaşayıp tecrübe ettim.
-
Hocam merhabalar.
Titan modeli router kullanıyorum ve Playstation'dan Discord'a erişim sağlamak istiyorum. Malum, PC ile crossplay yaparken kullanılabilecek başka bir uygulama bulunmuyor. Tabi bunu yaparken tüm ağın ya da cihazın tüm trafiğini VPN üzerinden sağlamak istemiyorum.
Benim sorum, Keenetic'de spesifik bir uygulama ya da hedef için trafiği VPN'e yönlendirmek mümkün müdür? Atıyorum şu adrese giderken şu route'u kullan gibi... Böyle bir kullanım genel web siteleri için de faydalı olur aslında ama router seviyesinde yapılabilirliği konusunda şüphelerim var. Ya da DPI bypass'ı direkt routerdan yapabilir miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 31 Ocak 2025; 10:39:51 > -
Zapret kurabilirsiniz Opkg ile.
Ayrıca vpn üzerinden istediğiniz cihazı ya da siteyi vpn rotası ile kullanabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Router için;
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160336902
PC için ayrıca böyle bir çözüm de var.
-
@KYTECHNGAMING @mcgoktug Harika! Cevaplar için teşekkür ediyorum.
-
Bugun saticisi sizsiniz n11 uzerinden siparisi verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk telekom fiber hattına geçiş yaptım. TT ekibi gelip Wifi 6 özellikli AX3000 Zyxel EX3501-t0 modemini taktı.
Sizce bu modemi Keenetic Hopper AX3000 modemi ile değiştirmeme gerek var mı?
Performans veya kullanım olarak değer mi?
-
Hayırlı olsun. Paket hazır. Kargoya teslim edilecek bugün.
Cihaz DSL yok unutmayın. Biliyorsunuzdur zaten.
-
Özellikle özelleştirebilir en basit özellikleri bile kullanmak istiyorsanız, ISS cihazlarından zaten uzaklaşmalısınız.
DNS değiştirmeyi dahi izin vermeyen servis sağlayıcı cihazları mevcudiyet gösterebiliyor.
DNS, VPN, QoS, Routing, Kararlı Wi-Fi, Filtreleme, OPKG gibi özellikleri için cihaz değiştirebilirsiniz.
-
Tesekkurler biliyorum daha once viva kullaniyordum suan xiaomi ax3200 kullaniyorum.Turknet 1000mbit.Xiaomiden dahabyuksek degerler alacagimi umarak satin aldim.Direk gpondan baglanti kuracagim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wi-Fi hızlarında 800-900 leri görüyor birçok kişi
Tabi ki bu durum bir çok etken-edilgene de bağlı. Siz de biliyorsunuzdur
Anlık ISS sağladığı hız
Client cihaz bağlantı hızı ve kalitesi
Kullanılan program
Sunucu yoğunluğu
vb..
-
Merhaba,
Hopper 3811 router ve 3810 hopper ise genişletici olarak kullanıyorum.
Genişleticiyi kablo ile pc 'ye bağladım. Router ıle genişletici arası 2 oda var. Cihazlar arası baglantı hızı aşağıdaki gibidir. Kablo ile pc de 550 arası alıyorum. Buna karşın genişleticiyi kapatıp routera baglandıgımda kablosuz olarak daha yuksek hız alıyorum (800 civarı ). Nerede bir sorun var anlamadım.
Ayrıca genişletici 5ghz kıpkırmızı burası neden böyle oldu anlamadım. Genişleticiye sadece 1 pc bağlı.
Router için de goruntu asağıdaki gibidir. Ne yapmam gerekir. Sağlıklı kullanabilmek için ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betta_54 -- 31 Ocak 2025; 18:32:0 >
-
Selamlar ben de KN-3811 ile katıldım aranıza.
Modemi az önce temin ettim. Hemen kurdum sansuronlinedan şifre alıp bağlantı sağladım. Hazır girişmişken openpkg kurayım dedim ama hata alıyorum.
Burada KN-3811 yok yeni bir cihaz olduğu için. KN-3810 dosyasını seçtim ama yüklenmiyor.
Opkg::Manager: invalid initrc "/opt/etc/initrc": no such file or directory, trying /opt/etc/init.d/.
Process: "Opkg shell": unable to start (unable to execute a process: exec format error).
Process: failed to start "Opkg shell".
Opkg::Manager: process /opt/etc/init.d/doinstall: failed to start.
hatası alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mardok -- 31 Ocak 2025; 18:50:40 >
-
3810 nun bulunduğu bölgede parazite sebebiyet veren ne olabilir?
-
3811 aarch mimari kullanıyor.
https://bin.entware.net/aarch64-k3.10/installer/EN_aarch64-installer.tar.gz
bununla entware kurabilirsiniz.
-
Odada akvaryum , pc ve telefon var. başka elektrik ve elektronik bir cihaz yok aslında.
-
Hopper geldi.Arayüzü ve yazılımı çok güzel.Vivayıda mesh yaptım.Kablosuz yan odaya koydum.Yan odada bazı cihazlarda kablosuz hız 2 katına çıktı.Telefonda yan odada kablosuz 150-200 mbps görürken 329 mbps, android cihazda ise 390 mbps yi, kabloluda ise 600 mbps civarında gördüm.
Hopper önce pahalı geldi ama viva ile güzel 2 li oldu.
Farklı cihazlarla uğraşmak yorucu geliyor.
Mesh
-
İYİ BARİ
öncekilerde bu çok vardı da titanda var mı bilemem hızım 100 mbps çünkü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X