Bu sorun geçmişte onaylanmıştı 28'nde çıkan güncelleme ile sorun çözülmüş. 2. DAC Audio USB now works again DAC USB audio-connected headphones will now work again. January 2025’s security update has a bug that causes DAC audio headphones to stop working. Affected users were unable to listen to audio. Microsoft has recommended that affected users stop using DAC Audio and directly use the headphones. If you’re affected, you should grab the KB5050094 update. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 1 Şubat 2025; 0:22:45 > |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1170. sayfa)
-
-
YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.B.0.1 - 01.02.2025
Geliştirici Güncelleme Kanalında
🔸DNS: Sistem profilinde izin verilen transit sorgularının yönlendirilmesi düzeltildi [NDM-3651]
🔸DNS: Kullanılmayan bağlantılar için statik DNS sunucuları yapılandırıldığında DoT/DoH başlatılması düzeltildi [NDM-3681]
🔸MWS: WPA3 etkinleştirildiğinde kablosuz bachaul yeniden bağlanması düzeltildi [SYS-1281]
🔸OpenVPN: IPv6 çalışırken uzak uç noktayı A (IPv4) DNS sorguları kullanarak çözümleme sorunu düzeltildi [NDM-3640]
🔸Proxy: Proxy arayüzlerinin maksimum sayısı 64'e çıkarıldı [NDM-3686]
🔸SFP: SFP+ ve combo port çalışma modu ayarları eklendi [NDM-3181] :
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.interface {name} media-type {auto | mdi | sfp} interface {name} sfp pcs {auto | fallback | sgmii/an | 1000base-x/an | 1000base-x | 2500base-x/an | 2500base-x} interface {name} sfp rx-los {auto | accept | ignore } interface {name} sfp init-timeout (auto | {timeout}) 🔸Storage: Harici USB sürücüler için UASP desteği etkinleştirildi [SYS-1290]
🔸USB: Sierra MC7304 modem desteği eklendi [NDM-3684]
🔸Web: Web CLI'sinde argümanlı "no" için otomatik tamamlama düzeltildi [NWI-4022]
🔸Web: Gösterge panelinde aktif bağlantıların çalışma süresinin yenilenmesi düzeltildi [NWI-4034]
🔸Web: Mobil Genişbant İnternet Bağlantıları sayfasında kaydedilmemiş değişiklikler uyarısı düzeltildi [NWI-3999]
🔸Web: Web CLI'sinde devam eden komutların işlenmesi iyileştirildi [NWI-3738]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 1 Şubat 2025; 11:31:42 >
-
Merhaba;
Hali hazırda kinguin'den uygun fiyata edindiğim 12 peta baytlık WARP kurulu modemde. Bayadır sorunsuz olarak kullanıyorum.
Dün deneme amacıyla zapret de kurdum. WARP'a kıyasla pek bir fark göremedim. Hatta açamadığı bazı siteleri WARP açabiliyor. Zapret'in tekniik olarak WARP'a kıyasla ne üstünlüğü var? Ya da tam tersi.
Teşekkürler,
-
Zapret DPI sansürlemeyi bypass eder. WARP ise bir VPN hizmetidir. İkisi farklı şeyler.
Zapret ile kendi ip adresini kullanırsınız, DPI yöntemi ile sansürlenen siteleri/servisleri ulaşılabilir hale getirir. Ancak farklı yöntemler ile engellenen site ve servisleri açamaz.
WARP ise bir sunucu üzerinden internete ulaşma yöntemidir. Bu yöntemde hız düşebilir ancak sunucunun bulunduğu lokasyondaki kısıtlamalar geçerlidir. Örn. x.com sitesi TR'de engelli fakat Almanya'da değil. VPN konumu olarak almanya seçilirse x.com'a sorunsuz olarak ulaşırsınız. Ancak WARP ile lokasyon tercihi yapmak mümkün değil. Yine de erişime kapalı çoğu site açılacaktır.
-
Zapret DPI engelini aşar.
Warp ise VPN'dir. Tamamen farklı bir cihaz, ip, ülkedeymişsiniz gibi davranınırsınız.
-
Merhaba,
Bir önceki mesajım olan durum için sorunu nerde yaşıyor olabilirim. Genisleticiye bağlandığımds çok daha düşük hız alıyorum. Router daha uzakta olmasına rağmen ona bağlandığımda hız ciddi derece de artıyor. Mesh sistemi faydasını giremiyorum bu şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arayüzdeki ayarlarınıza da göz atmadan Yorum yürütemedim açıkcası pek.
-
Cihaz geldi ozenli paketleme icin tesekkurler.Evim biraz buyuk mesh yapacagim ve mesh yaptigim cihazada ps5 pc tv baglayacagim ayni cihazdanmi alayim yoksa daha uygun fiyatli bir oneriniz varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güle güle kullanın. 📦
Tekrarlamaya kör noktadan değil sinyalini en iyi son noktasından yapmak lazım.
Ethernet portu da ihtiyaç olduğunda aynı modeli öneririm.
Buddy 6 + 5 port switch te olur. Aşağı yukarı maliyeti benzer olur. Buddy 6 da router özelliği yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 1 Şubat 2025; 18:56:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba, standart ev kullanıcısı için Hopper ax3000 Keenetic tarafında alınabilecek en iyi router/cihaz. Cihazın yerleşimine bağlı olarak tek başına 1 gigabit interneti 800+ hızda kablosuz olarak dağıtabiliyor.
-
Sağolasın. Ben şuan 1.000 mbps superonline kullanıyorum. Modem salonda duruyor, çalışma odasında pc,akıllı ev aletlerinin bridgeleri felan var, koridorda da menzil genişletici var. Modemin yanına keneetic hopper, çalışma odasına keenetic sprinter, koridora da keenetic buddy 6 almak mesh sistem için en doğru çözüm mü olur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bazı arkadaşlar superonline tv ile geçikme yaşamışlar ama acaba sagem kutusuyla bu bahsedilen yavaşlık problemini yaşayan var mı ?
-
Merhaba arkadaşlar. Keenetic Hooper Dsl 3610 kullanıyorum. Bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kablolu internet için 3 portu kullanabiliyorum. 0. Port sanırım wan bağlantısı için. Ayarlardan varsayılan yapınca 2. Port ayarı değişiyor. Bu portu da başka cihaz için kullanabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ethernet (Kablolu) menüsünde bağlantıyı sil yapın. wan portu lan portu olacaktır. 4 portuda lan olarak kullanabilirsiniz. DSL kullanıyorsanız.
-
Fiyat tr de abartılı bence aslında fark en fazla 1000 tl olmalıydı
-
Merhaba, evinizin durumunu bilmemekle birlikte kablosuz mesh yapacağınızı varsayarsak iki adet cihaz işinizi fazlasıyla görür. Hopper ax3000 salonunuzda direkt gpon cihazınıza bağlayıp spirinter cihazını da çalışma odanıza koymanız durumunda evinizin tamamında makul seviyelerde sinyal alabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben uzun süredir keneetic hopeer kullanıyorum. maalesef son aylarda verilen güncellemelerden mı bilmiyorum. Hooper sorun çıkarmaya başladı. Saniyelik kesilmeler.kasılmalar yapıyor. Telekomun tp linki takıyorum hiç bir sorun yok ancak menzil anlamında hooper kadar değil. Telekomun 1000 lık dediği ZTE güzel ancak dsn değişikliğine izin vermiuor.
-
merhabalar aile evinde omni modem var uzaktan bağlantı sağlayabiliyorum modeme, modem üzerinden hız testi yapabilmem mümkün müdür?(evdekilere hız testi yaptırmak dışında) epey kurcaladım ancak bunu bulamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X