Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: özgün134 , özgün134 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.441
Cevap
400
Favori
932.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11651166116711681169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tam senin derdin haber olmuş görünce aklıma geldinKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

Microsoft: Ocak Windows güvenlik güncellemeleri ses çalmayı kesiyor

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Arkadaş ben sade bir ev kullanıcısıyım. Kullandığım DAC öyle ahım, şahım bir model değil. Yahu bunu stüdyolarda profesyonel anlamda kullanan dünya kadar insan var. Sen bir güncelleme yayınla, hepsinin sesi kesilsin. Nasıl bir ahmaklıktır?

Ben şu anda Windows 10'dayım ve bütün güncellemeleri engelledim. Bütün diskin klonunu da aldım, sorun çıkarsa oradan kurup kurup devam ederim yoluma. Adam akıllı bir tamirat yayımlar da hem DAC hem de ağdaki şifresiz veri kaynaklarına erişim mümkün hale gelirse o zaman düşünürüm Windows 11.

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

MS bu ne yapsa yeridirKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları bu arada bu saçma şifre olaylarını yeni sistemlerde yapıyor bunu anakart işlemci yenileyince anladım her halta şifre dayatması var meğer 23h2 de öyleymiş benim sistem eskiydi o yüzden dayatamıyormuş yenileyince anladımKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• Herkese selamlar, 1 GBit fiber SOL router'ı yerine kullanmak için 3811 Hopper'i tavsiye eder misiniz? DNS ayarı yapılabiliyor mu? Discord'a vs giriş yapabiliyor muyuz ekstra program kullanmadan?

• cmshn kullanıcısına yanıt

Tavsiye edilir.

DNS ve bir çok başka uygulama ve özellik KeeneticOS ' ta bulunmaktadır.

Discord engeli filtreleme yapmayan servis sağlayıcılarında DNS ile aşılabilmektedir. Fakat son zamanlarda sanırım hepsi engeli tam olarak uyguluyor.

Zapret kurulumu ile özgür internete sahip olabilirsiniz.

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Ocak 2025; 9:9:47 >

3811 şu anda en üst seviye cihazlardan birisidir. DNS ayarı yapılabiliyor ancak SOL tarafında DNS değiştirerek bir şeyi açamazsınız. Keenetic üzerine kurulabilen bir yazılımla DPI ile engellenen siteler/servisler açılabiliyor. Ancak bu yazılım 3. parti bir yazılımdır.

• KN-3811 Hopper modelindeki USB 3 hızındaki düşüklük ile ilgili bir gelişme var mı? 37-40 MB/s şeklinde çalışıyor USB 2-3 modu farketmeksizin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu durumu telegram gruplarından mı gördünüz kendiniz mi farkettiniz?

@ru.celebi ve birkaç arkadaş farklı modellerde de görünen durumun nedenini Windows olarak belirlediler.

Windows Özelliklerinde SMB eski sürümlerini aktif etmeyin. (Keenetic en güncel sürümü kullanılıyor SMB 3.3.1 di galiba.)

Ayrıca Windows SMB imzalama ile ilgili bir durum, devredışı bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Ocak 2025; 10:55:31 >

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Yakın tarihli şöyle bir paylaşım var. Göz atılması faydalı olabilir

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumlarısordum.net
    Ağda kopyalama çok yavaş sorunu (SMB)
    https://www.sordum.net/84762/agda-kopyalama-cok-yavas-sorunu-smb/
    Kendim deneyimledim durumu hocam. Bugün SMB ayarlarına göz atıp geri bildirim yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrGrendel -- 29 Ocak 2025; 12:16:2 >
  • JrGrendel kullanıcısına yanıt

Birçok Windows kullanıcısının karşılaşabileceği bir durum olmuş. Önemli seviyede Keenetic'e de bildirim yaptım.

Eğer bir kontrol listeleri var ise sorun olarak gelen müşteriler için zamandan kazanım sağlayabilir.

Ürünü bizden temin etmişsiniz. İlk gününde farketmişsiniz bu durumu da.

Yine olası problemler için her zaman destek@keenetic.com.tr ye ulaşabilirsiniz. Ya da +902167093200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Ocak 2025; 13:29:14 >

Evet hocam, sizden temin ettim, sipariş sonrası telefonda görüşmüştük. Forumda görünce yazmak istedim.

Sorun ile ilgili; SMB ayarlarına baktım. (Windows 11 Pro 24H2) SMBv1 aktif değildi ama SMB imzalama açıktı. Onu devre dışı bırakmam yeterli oldu.

• 1000 mbps süperonline fiber abonesiyim.Ana router tp link ex530 v salonda kenenetic vivayı yan oda da kablosuz ağ genişletici olarak kullanıyorum.

2,4 ve 5 ghz aynı isim ve şifrede ama viva 2,4 ghz ile bağlanıyor ve hızı 100 mbps çıkıyor

Pc ti ıss routerin yanına götürüp hız testi yapınca 150 mbps civarında çıktı.Mh lerini aradım.Hızınız düşük dediler.Arıza kaydı açtılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 29 Ocak 2025; 19:38:55 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    İyi de kablosuz olarak siz 2.4ghz banttan bagladiysaniz o banttan devam eder.. 5ghz den bağlayın o banttan bağlanır. Aynı wifi adı olan ana cihazda bağlantı bandiniza tekrarlayici cihaz karar vermez. Siz nerden baglarsaniz ona bağlanir.

Wps ile ilk eşleştirdiğimde ağ ayarlarını ana routerdeki gibi kopyalamıştı.Ama bir kaç kez yaptım.Bu şekilde olmadı.Pc de arayüze bağlanıyorum.2 ağıda taratıyorum.Buluyor ama bağlantı kısmında 2.4 ghz bağlı görünüyor.2.4 ghz yi kapatınca 5 ghz gözükmeye başlıyor.Wps ile eşleştirdiğimde 5 ghz kapalı oluyor.Ben arayüzden açıyorum.2.4 ghz yi kapamadan bağlantıda 5 ghz gözükmüyor.Hızda 100 mbps geçemiyor.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Keenetic'te bir kere basarsanız 2.4ghz'de iki kere basarsanız 5ghz'de WPS aktifleştirir.

Bilmiyordum.Tekrar deniyeyim.

Discord alternatif olarak opera tarayıcısının yerleşik vpn ile açılıyorKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• JrGrendel kullanıcısına yanıt

Bu hızdan bahsediyorsanız bende sandisk ssd takılı titanın 3 0 porta hız alt görseldeki gibi

• 
Sayfa: önceki 11651166116711681169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.