Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ru.celebi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
23.397
Cevap
395
Favori
930.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11641165116611671168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Günaydın, bu adresten ihtiyacına uygun modeli belirleyebilirsin.

keenetic.com.tr
    Ürün seçici | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/find-my-keenetic
  • sanalgezgin kullanıcısına yanıt

IntelliQos sekmesinde hız değeri mi girdiniz?

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Hayır, hiç bir değişiklik yapmamıştım. Modeme reset atıp yeniden kurunca düzeldi.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Superonline’ın vermediği şifreyi çözebiliyor mu peki bütün modeller bununla ilgili bilgi göremedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ege10

Superonline’ın vermediği şifreyi çözebiliyor mu peki bütün modeller bununla ilgili bilgi göremedim

Evet çözüyor ve bununla ilgili konuda fazlaca başlık var.

• 10ege10 kullanıcısına yanıt

Evet, "Önceki routerdan bilgileri al" diye bir seçenek var Keenetic cihazlarda.

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler, olduğunu biliyordum ama bütün cihazların bunu desteklediğini bilmiyordum, sağolun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Özellikle son 1-2 yılda çıkmış tüm Keenetic modelleri sorunsuz şekilde KeeneticOS sayesinde Superonline'dan talep ettiği şifre ve bilgilere yanıt alarak arayüze direkt olarak kopyalayabiliyor.

Olmadı mı, her zaman yönlendirdiğim bu metod ile senelerdir şifrelerimizi bulabiliyoruz.

dar.vin/solps2

• YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.B.0 - 25.01.2025

Geliştirici Güncelleme Kanalında

Buyur ilgili özellik bildiğim güncelleme ile tüm modellere geldi çünkü 2018 de aldığım extra dsl kn 2111 modeline de geldiKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ocak 2025; 6:59:26 >

• Modeme nextdns bileseni girip kurduktan sonra modem isigi turuncu yaniyor normal mi? Eskiden yesil yaniyordu internet var sorun yok ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Dns yoksay pppoe altında aktif ise düz dnsleri girmeyi ihmal etmeyin.

Nextdns in keenetic sunucularıni engellemedigini de kontrol edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba
    Yeni cikan hopper ax3000 160mhz destegi varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgün134 kullanıcısına yanıt

Var.

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

dün dnsleri girince düzeldi ispden gelen dns yi yok say işaretleyip dns girmemiştim. O yüzden sorun yapıyormuş. Teşekkürler.

• Extra DSL (KN-2111) kullanıcısıyım. Aşağıdaki hat değerlerim hakkında Bilgi/Yorum/Tavsiye almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipline -- 27 Ocak 2025; 13:51:37 >
  • vipline kullanıcısına yanıt
    VDSL hat için fena değil diyebilirim. Saha dolabı mesafeniz tahmini bi 300m civarı vardır diye düşünüyorum.

• İlginiz için teşekkür ederim. 100 mbps abonesiyim, saha dolabına en fazla 50m uzaklıktayım. Gürültü marjı bana düşük gibi geldi.

• vipline kullanıcısına yanıt
    O zaman saha dolabı kapasitesi ağzına kadar dolu demektir.

İnşallah bir gün DSL'den kurtulursunuz.

• Çok teşekkür ederim.KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• 
Sayfa: önceki 11641165116611671168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.