Günaydın, bu adresten ihtiyacına uygun modeli belirleyebilirsin. |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1166. sayfa)
-
-
IntelliQos sekmesinde hız değeri mi girdiniz?
-
Hayır, hiç bir değişiklik yapmamıştım. Modeme reset atıp yeniden kurunca düzeldi.
-
Superonline’ın vermediği şifreyi çözebiliyor mu peki bütün modeller bununla ilgili bilgi göremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 10ege10
Superonline’ın vermediği şifreyi çözebiliyor mu peki bütün modeller bununla ilgili bilgi göremedimEvet çözüyor ve bununla ilgili konuda fazlaca başlık var.
-
Evet, "Önceki routerdan bilgileri al" diye bir seçenek var Keenetic cihazlarda.
-
Tamamdır teşekkürler, olduğunu biliyordum ama bütün cihazların bunu desteklediğini bilmiyordum, sağolun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özellikle son 1-2 yılda çıkmış tüm Keenetic modelleri sorunsuz şekilde KeeneticOS sayesinde Superonline'dan talep ettiği şifre ve bilgilere yanıt alarak arayüze direkt olarak kopyalayabiliyor.
Olmadı mı, her zaman yönlendirdiğim bu metod ile senelerdir şifrelerimizi bulabiliyoruz.
dar.vin/solps2
-
YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.B.0 - 25.01.2025
Geliştirici Güncelleme Kanalında
-
Buyur ilgili özellik bildiğim güncelleme ile tüm modellere geldi çünkü 2018 de aldığım extra dsl kn 2111 modeline de geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ocak 2025; 6:59:26 >
-
Modeme nextdns bileseni girip kurduktan sonra modem isigi turuncu yaniyor normal mi? Eskiden yesil yaniyordu internet var sorun yok ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dns yoksay pppoe altında aktif ise düz dnsleri girmeyi ihmal etmeyin.
Nextdns in keenetic sunucularıni engellemedigini de kontrol edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Yeni cikan hopper ax3000 160mhz destegi varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var.
-
dün dnsleri girince düzeldi ispden gelen dns yi yok say işaretleyip dns girmemiştim. O yüzden sorun yapıyormuş. Teşekkürler.
-
Extra DSL (KN-2111) kullanıcısıyım. Aşağıdaki hat değerlerim hakkında Bilgi/Yorum/Tavsiye almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipline -- 27 Ocak 2025; 13:51:37 > -
VDSL hat için fena değil diyebilirim. Saha dolabı mesafeniz tahmini bi 300m civarı vardır diye düşünüyorum.
İlginiz için teşekkür ederim. 100 mbps abonesiyim, saha dolabına en fazla 50m uzaklıktayım. Gürültü marjı bana düşük gibi geldi.
-
O zaman saha dolabı kapasitesi ağzına kadar dolu demektir.
İnşallah bir gün DSL'den kurtulursunuz.
Çok teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X