< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1179. sayfa)
-
-
Keenetic Hopper KN-3811 alabileceğiniz en tepe Keenetic modellerinde 2. Si.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stoğum bitti yahu. 😊 Bu hafta rötarlı satı?a devam ederim umarım.
Kn 3610 modelini almayi dusunuyordumda modem+ routerli sizin dediginiz modelle fsrklari nedir amazondan hatta siparis gecmek uzereydim suan
Dsl özelliğini de şu anda tercih etmenizin herhangi bir sebebi var mı?
Mevcuttads fiber kullanmiyorum ama ilerleyen zaman icerisinde baglanti degisikligi yaoarsam tekrar cihaz almak degistirmekle ugrasmak istemedigim icin bu modele karar verdim ama yanlis mi secim yaptim üstadim
Hopper DSL = telefon kablosu (DSL) , fiber ile gelip ethernetle sonlanan, herhangi bir cihazdan ethernet ile gelen tüm bağlantılarda (kablonet köprü modu ile kullanım mesela)
Hopper AX3000 = fiber ile gelip ethernetle sonlanan, herhangi bir cihazdan ethernet ile gelen tüm bağlantılarda (kablonet köprü modu ile kullanım mesela)
kullanılır. Fiber için DSL olan bir cihaz değil zaten router yeterlidir.
DSL kısmını piyasadan ortalama 200-400TL aralığına bir cihaz ile yine çözülür. Köprülenir ve routerınızı kullanırsınız zaten.
-
Anladim hocam iki cihaz arasinda pek fiyat farki yok gibi sizin bahsettiginiz model bir tik daha uygun sioariste gecmistim.iptal edip sizin dediginiz modelimi almali yoksa bu modelde isimi gorurmu standart ev kullanicisiyim.extra sadece harddisk baglayacagim sisteme
Tercih sizin olur.
KN-3811 donanım olarak çok daha üstün.
-
Anladim ustadim sizi dinleyecegim siparisi iptal edip 3811 alacagim harici birseye ihtiyac yok degilmi kendi modemime kopruleme yapip kullanabilirim.djrek bu routeri
Evet bu şekilde kullanabilirsiniz. Hayırlısı olsun. Bizim stok bitik. :)
-
Tesekkurler cevaplqr icin indirimmi vardi kacirdik acaba :)
Perakendede yardımcı olurdum ekstra.
-
ozelden mi geleyim siteniz vs varmi hocam nasil yapiyoruz alisverisi
quote:
Orijinalden alıntı: ugur025
ozelden mi geleyim siteniz vs varmi hocam nasil yapiyoruz alisverisiZengin adam o n11 amazon hb idefix hepsi onun
-
hahaahaha o kadar da değil yawsss. :)
-
çaktırma tükanlarını ifşa ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Şubat 2025; 21:15:47 > -
Prote saticisi sizsiniz herhalde kemal bey foruma ozel sizden indirimli nasil alabilirim.hangi kanaldan 😊
tamam mesajini gelmis yeni gordum
Yok değilim. :) benim adım sanım aynı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X