Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.594
Cevap
403
Favori
937.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 11761177117811791180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    USB 3.0 SATA IDE sabit Disk adaptörü dönüştürücü kablosu için 3.5 2.5 inç HDD/SSD CD DVD ROM CD-RW 3 in 1 IDE SATA adaptörü - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005006782934787.html

şu tarz bi ürünü destekler mi keenetic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 9 Şubat 2025; 15:7:24 >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Chipseti bilindik birşey ise yükesk ihtimal evet çalışır.

Keenetic sürücü desteği de sağlayabilir.

• bariscapt kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam ben bakarım geldiğinde hdd ile nasıl olur dönüş yaparım. Acele etmeyin bencede sonuçta hayati önem taşıyan bir şey değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba..

elimde evde kullandığım hero dsl ve eski seri speedster dağıtıcı var.

speedster i veya hero dsl i kablonette sorun yaşadığı ve köprüleme yapması için arkadaşa vericem. (kalanı satacağım)

sonrasında kendime güncelleme yapmak adına hooper dsl ve hooper ax3000 alsam mantıklı ikili olur mu?

evde çok fazla kablosuz bağlanan cihaz var şimdilik sorun yaşamadım elimdeki ikiliden yine de yükseltesim var.

tavsiye ikiliniz olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 9 Şubat 2025; 16:0:59 >
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt

Hopper dsl dursun hopper ax 3000 bağlayın mesela. hero dsl kaybedelip hopper dsl için bütçe çıkarmanın pek anlamı yok.

Ve ta komple satın.

DSL kullandığınızı tahmin ediyorum. Alın ikinci el bir TTNEt çıkması dsl modem.

2x Keenetic Hopper AX3000 yapın.

Ya da Hopper AX3000 + Buddy 6 ' da olabilir.

Ethernet port ihtiyacınız ve kullanım senaryonuza göre karar verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: onderkaan

Tamam hocam ben bakarım geldiğinde hdd ile nasıl olur dönüş yaparım. Acele etmeyin bencede sonuçta hayati önem taşıyan bir şey değil
    Şuan eski bir 2.5 hdd vardı 500 gb onu taktık tanıttık biraz yazmak 2.0 USB olduğu için ama biraz deneyeyim nirmkarar vericem hdd konusuna
    Dock olayını iptal ettim siparişi acele iş yapmak istemiyorum bütçeyi iyi ayarlamak lazım

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.. evet mecbur dsl üzerinden devam ediyorum, sokakta sürekli çalışmalar var yine de tam fibere geçemiyoruz

şimdilik bir tane Hopper AX3000 alıp devam edeceğim

eski zyxel modemim beni deli ettiği için mesh sisteme geçmiştim.. evde pek yer yok fazladan cihazlar evden kovulma sebebim olabilir  

belki ilerde farklı bir modeme eviririm hero yu:)

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey olmadı extra dsl router modundan genişletici moduna alınıp titan ile mesh yapıldı sadece

• tnncer kullanıcısına yanıt

Hadi geçmiş olsun   sanırım dediğim gibi splitter den yapıyordu adsl de başıma geliyordu 2 3 yılda 1

• bariscapt kullanıcısına yanıt

Valla torpillisin galiba bizde kemal beyden titan aldık ama bize hiç böyle kıyaklar yapmadı kıskandım resmen  

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Valla torpillisin galiba bizde kemal beyden titan aldık ama bize hiç böyle kıyaklar yapmadı kıskandım resmen  

Valla satış sonrası vip hizmet 🧿 😀🙃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscapt -- 9 Şubat 2025; 16:51:24 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Talep edeni geri çevirmedik ki hiç bi zaman :)

Çok meşgulüm deyince o zamanlar rahatsız etmeyeyim dedim bende kimseye yük olmak istemem öyle bir huyum vardır hatta soru sordum çekinerek özelden sağ olasın yardımcı oldun 

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Öyle bir şey olmadı extra dsl router modundan genişletici moduna alınıp titan ile mesh yapıldı sadece

bir nebze belki faydalı olabilir diye yazdım. ben de farklı bir sorun yaşamıştım bir ara. normalde ip gibi sıralı olan mesh sistemi, sonra bu sırayı kendi bildiği şekle sokuyordu. ben düzelttikçe aynı şekilde bir süre sonra kendi bildiği sıralamaya alıyordu. halbuki aynı markanın bir önceki versiyonunda böyle bir şey olmuyordu. benzeri şekilde not olarak belirteyim: router güvenlik ayarları öncelikli olmak üzere router ayarlarında değişiklik yapıldığında, otomatik bağlantı özelliği kayboluyor. dolayısıyla kayıtlı olan ağın silinip, o ağa yeniden bağlantı yapılmasını tavsiye ederim. yani demek istediğim bağlanmasaını beklediğiniz router öncelik sırasını kaybediyor ve otomatik olarak diğer rouıter'a bağlantı yapıyor sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 9 Şubat 2025; 17:16:11 >

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Valla öncelik kimde pek anlamadım da önceden adsl aboneliğinde kullandığım extra dsl modemi titan alınca genişletici moduna alınca zaten sıfırlanmıştı o yüzden dedim bu dediğiniz olamaz diye teşekkürler bilgi için 

• Apple TV'den hemen vazgeçmeyin.

Ben de hem Apple TV hem de NVIDIA Shield TV var. Film izlemek için Apple TV tercih ediyorum, o kadar söyleyeyim. Apple TV + Infuse ikilisindeki görüntü kalitesi başka hiçbir cihazda yok.

Torrent ile uğraştırmayan harika yöntemler Apple TV tarafında da mevcut (Infuse-Put.io-PutFlix kombosu). @tayaydin üstad bir gün Apple TV alırsa, ona da Apple TV başlığında önerilerde bulunuruz   Şimdi konuyu dağıtmayalım.

• Merhaba arkadaşlar keenetic hooper modem +router modelini almayı düşünüyorum evimde Türksat kablonet var modemim infinity 401 net master sorum şu şekilde bu net master modemden bağlantı alıp kinetik wan girişine bağlayarak ana modem olarak interneti kinetik den almak istiyorum tüm cihazları ona bağlamak istiyorum bu şekilde işlem yapabilir miyim önceden deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler şimdiden vereceğiniz cevaplar için

• quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Apple TV'den hemen vazgeçmeyin.

Ben de hem Apple TV hem de NVIDIA Shield TV var. Film izlemek için Apple TV tercih ediyorum, o kadar söyleyeyim. Apple TV + Infuse ikilisindeki görüntü kalitesi başka hiçbir cihazda yok.

Torrent ile uğraştırmayan harika yöntemler Apple TV tarafında da mevcut (Infuse-Put.io-PutFlix kombosu). @tayaydin üstad bir gün Apple TV alırsa, ona da Apple TV başlığında önerilerde bulunuruz   Şimdi konuyu dağıtmayalım.

Uzun süre devam eder atv bende daha
    Eve gidince infuse ayarlarına bakıcam 🙏

• Yanlış anlaşılma olmasın.
    Dolby TrueHD Atmos, DTS-X gibi kayıpsız ses destekli ses sistemi olmayanlar kullanıcılara bir şey demiyorum. Ama arkadaşımızın böyle bir sistemi var, tavanda Atmos hoparlörleri var. Film ve dizileri kayıpsız sesli, özellikle Atmos'lu izlemek bambaşka bir keyif... Yoksa görüntü kalitesi noktasında çok iddiam yok. Shield'in son modeli 2019'un üzerinden 5 yıl geçti, çok daha kaabiliyetli ürünler çıkmıştır...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugur025 U kullanıcısına yanıt
    Evet bu şekilde kullanabilirsiniz. 401 güvenlik sekmesinden köprü Moduna alınacak. Keenetic WAN portuna 401 in lan portundan bağlantı yapılacak. Ana cihaz keenetic olmuş olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11761177117811791180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.