Şimdi Ara

Keenetic mi ve zyxzel VMG3625 T50B mi? kararsız kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 Ayda Turknet e geçeceğim . Yeni bir modem almam lazım. keenetic Extra DSL AC1200 modem ile zyxzel VMG3625 T50B arasında kararsız kaldım. Hangi modemi tavsiye edersiniz. yaklaşık şu an için 8 cihaz bağlanacak daha sonra bu sayı artabilir. evim yaklaşık 90 metrekare ve modemi tam ortaya konumlandıracağım. sıkıntısız bütün cihazların bağlanabileceği bir modem düşünüyorum. 11 ayda Türknet e geçeceğim yaklaşık 75 Mbps hız alabileceğim. İleriyi de düşünüp Türknet de de problem yaşamayacağım bir modem düşünüyorum.

• O zamana kadar yeni modellerde gelebilir. O zaman değerlendirmek daha mantıklı olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 90 metrekare evde duvarlar fazla ise En güçlü modem bile kapsama sorunu yaşatır.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Sence hangisini almalıyım. kapsama sorunun sorun yaratacağını zannetmiyorum.

• Bende iki modem arasında kaldım. Yazılımıyla çok uğraşacaksan Keenetic, Tak çalıştır takılacaksan zyxel mantıklı geldi bana.

• hotshot H kullanıcısına yanıt

Ben 85 metrekare bir evdeyim, modem ortada olsa bile o kadar çok duvar var ki evin en önü ve en arkasında tek çubuk çekiyor. 100mbit interneti 10mbit bile alamıyorum uç kısımlarda. Hem de keenetic extra DSL olmasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

Ben 85 metrekare bir evdeyim, modem ortada olsa bile o kadar çok duvar var ki evin en önü ve en arkasında tek çubuk çekiyor. 100mbit interneti 10mbit bile alamıyorum uç kısımlarda. Hem de keenetic extra DSL olmasına rağmen.

memnunmusun modemden. hem yazılım desteği hem de özellik olarak aynı zamanda destek olarak güzel diyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BohemianRhapsody kullanıcısına yanıt

yazılımla uğraşmayacağım ama güncelleme ve güvenlik konusunda keenetic daha iyi diye biliyorum.

Yazılımla da meraklı olan uğraşıyor. Özellikleri denemek istiyor. Kullanışlı olduğunu görünce daha neler yapabilirim diye oynamaya başlıyor.

Yoksa basit 3-5 ayar sonrası normal kullanıcı başka birşeye bakmasına gerek duymaz.

Şöyle anlatayım, eski modemimde oyun oynarken evdeki biri video izlerse bana ping girerdi. Şimdi ben oyun oynarken evime gelip 4-5 tane bilgisayardan torrent açsanız bile benim pingim değişmiyor.

• Bende ayni markalar arasında kaldım ikisinde de olumlu yorum yapanlar da var olumsuz yorum yapanlar da,Haziran da kısıtlamalar kalktığında modem fiyatları düşer mi bütçem 250 350 TL arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademercan3457 A kullanıcısına yanıt

Modem fiyatları düşmez. Düşmesi için doların düşmesi lazım. Bütçeni biraz daha arttırabilirsen zyxel alabilirsin. yanlış hatırlamıyorsam vatan bilgisayarda 449 tl. en uygunda orada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.