Şimdi Ara

Keenetic Omni DSL incelemesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
14
Favori
26.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keenetic omni dsl kullanıyorum bende. Ama torrent istemcisinden transmission geldim. Bİ dosya indireyim dedim. Sabit hızda inmediği farkettim. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Torrent için IntellQoS aktif olmalı, değilse sistem bileşenlerinden yüklemen gerekiyor. torrente sabit hızla inmeyebilir, karşı tarafın yoğunluğuna bağlıdır.

• Biraz önce sipariş geçtiğim modem.Adsl internet 'den Vdsl e geçeceğim için hemen bir Modem arayışına girmiştim.Tabi ki foruma girip bakındım ve uygun fiyat ve kalite olarak bu modemi gördüm.Kullanan arkadaşların yorumlarını da görünce bana da cazip geldi ve hemen sipariş ettim.25 TL de indirim ile 253 TL 'ye geldi hepsiburada'dan.Ev de standart laptop, telefon ve tv için wifi yeterlidir herhalde.Kurup kullanınca bakacağız artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • green82 kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullan hocam en iyi seçimi yapmışsın Keenetic markasını seçerek geldiğinde bu modemse bundan öncekiler nedir diyeceksin 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Sağolasın, bakalım gelsin de bir hayırlısıyla deneyince göreceğiz.

• Merhaba arkadaşlar. Bende yazlık evime airties modemden vaz geçerek keenetic omni n300 modem aldım. kendimiz kurulumu basitçe yaptık. Şu ana kadar çok memnunuz, hız gayet stabil ve kopma yaşamadık.
    İlaveten dün yine Keenetic Start N300 yayın genişletici siparişi verdim. İçerik olarak hiç bir değişiklik yapmadım. Ne yapabileceğimi forumdan okuyacağım ama önden bunu mutlaka yap hemen dediklerimiz varsa yapayım.
    Tek sorunum benim diğer modemde N11 sitesine rahatça girerken bu modemde girme sıkıntısı yaşamam. Başka bir site için yaşamadım henüz.
    Çözüm ve geliştirme önerilerinizi beklerim.
  • Hocam öncelikle Adguard dns aktifse devredışı bırak N11 i öyle test et aklıma ilk o geldi. Start aldığında çalışma modunu Menzil genişletici yap cihaz açıldığında OmniDSL üzerinde bulunan anten işareti olan wps tuşuna 1 kez bas 1 dk içinde OmniDSL üzerindeki aynı tuşa bas, start üzerinde dünya işareti yanınca OmniDSL web arayüz sayfasında Wi-Fi Mesh menüsüne gel start cihazını göreceksin ekle butonuna basıp iki cihazı Mesh yaparak kullan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Merhaba arkadaşlar. Bende yazlık evime airties modemden vaz geçerek keenetic omni n300 modem aldım. kendimiz kurulumu basitçe yaptık. Şu ana kadar çok memnunuz, hız gayet stabil ve kopma yaşamadık.
    İlaveten dün yine Keenetic Start N300 yayın genişletici siparişi verdim. İçerik olarak hiç bir değişiklik yapmadım. Ne yapabileceğimi forumdan okuyacağım ama önden bunu mutlaka yap hemen dediklerimiz varsa yapayım.
    Tek sorunum benim diğer modemde N11 sitesine rahatça girerken bu modemde girme sıkıntısı yaşamam. Başka bir site için yaşamadım henüz.
    Çözüm ve geliştirme önerilerinizi beklerim.
    Google'dan bir şey arattığınızda en baştaki resimli linklerde n11 sitesine girerken reklamlı link çıkıyor onlara ben de giremedim adguard aktif olduğu için blokluyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: green82

Biraz önce sipariş geçtiğim modem.Adsl internet 'den Vdsl e geçeceğim için hemen bir Modem arayışına girmiştim.Tabi ki foruma girip bakındım ve uygun fiyat ve kalite olarak bu modemi gördüm.Kullanan arkadaşların yorumlarını da görünce bana da cazip geldi ve hemen sipariş ettim.25 TL de indirim ile 253 TL 'ye geldi hepsiburada'dan.Ev de standart laptop, telefon ve tv için wifi yeterlidir herhalde.Kurup kullanınca bakacağız artık.
    Hayırlı olsun hocam 25 TL indirimi nasıl yaptınız acaba bende alacağım da şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: xfox

Hayırlı olsun hocam 25 TL indirimi nasıl yaptınız acaba bende alacağım da şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    Bugün fiyat araştırması yapıyordum. Hepsiburada'da 270 TL'ye vardı. 1 saat sonra tekrar baktım 360 civarında fiyatlar. bende amazondan 280 TL'ye aldım.
    İndirim kuponu vs varsa alabilirim :)
  • xfox kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada otomatik verdi indirimi epeydir alış veriş yapmıyordum oradan herhalde ondan tanındı indirim.Başka birşey değil yani.

• ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Intelliqos'u aktif ettim, Torrentler bir nebze daha iyi teşekkürler.
  • Bu modemi alalı bir hafta oldu hemen hemen ama şimdi internetim sürekli kopuyor son iki gündür. Ttnet'e yazdım smsle geri dönüş yaptılar hattımda arıza olmadığını modemden kaynaklanabileceğini söylediler.

Modemin sağlam olduğuna nasıl emin olabilirim bilmiyorum.
  • Omni kullanmıyorum ama sorunun şu olabilir, hat değerlerin iyi değil veya değişmiş olabilir. Ana menüden hattın SNR değerlerine bak. Extra ile ilgili forumda konusu geçiyor, sorunlu hatlarda güzel çözümleri var Keenetic 'in.

Hat değerlerini yorumlama şekli;

Şayet kötü ise, SNR ı fabrika ayarı olan 8 den kademeli olarak artır ve gözle. Internet ayarlarındaki DSL bölümünde.

Buda çözüm olmazsa, son Alfa beta yazılımda DSL ile gili kod yenşlenmesi olduğunu okumuştu Beta2 yazılımını yükleyim gözleyebilirsin.

Keenetic servis çok ilgili orayı da arayıp hızlı cevap alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MythBuster34

Omni kullanmıyorum ama sorunun şu olabilir, hat değerlerin iyi değil veya değişmiş olabilir. Ana menüden hattın SNR değerlerine bak. Extra ile ilgili forumda konusu geçiyor, sorunlu hatlarda güzel çözümleri var Keenetic 'in.

Hat değerlerini yorumlama şekli;
    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360002830880-ADSL-hatt%C4%B1-parametreleri

Şayet kötü ise, SNR ı fabrika ayarı olan 8 den kademeli olarak artır ve gözle. Internet ayarlarındaki DSL bölümünde.

Buda çözüm olmazsa, son Alfa beta yazılımda DSL ile gili kod yenşlenmesi olduğunu okumuştu Beta2 yazılımını yükleyim gözleyebilirsin.

Keenetic servis çok ilgili orayı da arayıp hızlı cevap alırsın.
    Hocam kopmalar halen devam ediyor.

O beta 2 başlığı güncellemesinide yaptım sorun hala çözülmedi. Modemin sağlam olduğuna eminim ne bileyim çalışmazdı heralde hata kodu falan verirdi en azından..

Buda hat değerlerim.

Keenetic Omni DSL incelemesi

Normalde eski modem bozulmadan önce maksimum 24 mbite kadar tanımlanıyordu 16'yı çok rahat kullanıyordum. Bu modemde 1 hafta sıkıntısız gitti yağmur yağmıştı o günden beri gıcıklık derecesinde kopuyor. Tttnet'te suçu modeme atıyor ne yapacağımı şaşırdım.

• Hat sorunu gbi duruyor ama sen yinede bi keenetic servisi ara bağlanıp bakarlar modem kaynaklı bir durumsa çözerler ama hat kaynaklı bir durumsa telekom ile cebelleşemen gerekecek :)
  • Snr değerini 9 yaparmisin belki hattın kopmaz ama internetin yavaşlar ayrıca hat değerlerin iyi görünmüyor iç tesisatta sorunda olabilir

• Dün türktelekom tarafından arandım. İncelemeye aldılar şikayetimi. 48 saat içinde çözeceklerini belirten mesaj yolladılar.

Bugün modem değerlerine baktım hala şaşkınım nasıl böyle sinyal değerleriyle oynama yapabiliyorlar benim sorunum nedir ne değildir çözemedim. Ama neyseki modemde sıkıntı yok onu öğrenmiş oldum.

Yalnız hızımı 8 mbite sabitlemişler umarım geri dönüş yaparlar.

Keenetic Omni DSL incelemesi

Ayrıca iç tesisat nasıl değiştirilir hiç fikrim yok tabi sorun iç tesisatta ise şu an hiç kopma yok son 8 saattir.

İlginiz mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 13 Mayıs 2020; 16:29:8 >

• Sorunun iç tesisat gibi görünüyor iç tesisatta sorun varsa hız düşürürler teknik ekip inceledikten sonra sorunun tam nerde olduğu tespit edilir iç tesisatta sorun var derlerse elektrikçiye yaptiracaksin

• Bina eskiyse iç tesisatta da sorun olabilir.

Ben olsam -eğer binada kimse bir şey demezse- direkt santralden eve kablo çekerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykurtulus -- 14 Mayıs 2020; 0:16:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.