Şimdi Ara

Keenetic Omni DSL incelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
14
Favori
26.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsanları karalamanın bir anlamı yok. Bilip bilmeden yorum yazmak için yorum yazıyorsun aşağıdaki linke gir oku diğer arkadaşların yorumlarını takip edeceğine girip aşağıdaki linkteki yazıları okusaydın sipariş etmiş kullanıyordun ve hatta sende muhtemelen çevrene, arkadaşlarına yada forumda ürün önerisi isten arkadaşlara ürün öneriyor olurdun.
    https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-dsl-modem-ve-keenetic-air-mesh-router-ana-konu-inceleme-ozellikler-openwrt--141117860-76#142924645
  • Arkadaşlar VPN server kullanan var mı?
    Hangisini öneriyosunuz?

önerdiğiniz protokolün guide'ı var mı?
  • tarikosman7 T kullanıcısına yanıt
    Hocam mrb,
    bende bu modemi satın aldım bu akşam kuracam inş. teslim etmeyi becerebilirse hepsiburada
    bende netgalaksi kullanıcam bugün itibarı ile,
    netgalaksi ile görüştünüz mü?
    son zamanlarda bütün ıss lerle ilgili şikayetler mevcut,ev kullanımı da arttığı için genel bir yoğunluk var sanırım hatlarda.
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt
    Ofisimden evime evimden ofisime SSTP VPN kullanıyorum hem kolay hemde güvenli tayvsiye ederim. Sorduğun yasaklı sitelere erişmek için VPN ise ben çok güvenmiyorum OpenVPN client desteği var modemde güzel bir OpenVPN client için siteler var araştır bak bence.
  • scandelos S kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

Amacım her yerden eve bağlanıp torrent'leri yönetmek falan, Windows ve Ios'tan erişebilsem yeterli benim için. Open Vpn dokümanına baktım da çok karışık.

SSTP iyi diyosanız bir bakayım, bir sorum olursa sizden yardım isterim :)
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Modemle aynı odada olmayacaksan 5ghz 2.4’ten bile daha kötü sonuç verecektir. 5ghz bandı çok düşük menzille çalışır. Önemli olan modeme ne kadar uzak olacağın. Duruma göre 5ghz dezavantajın bile olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem kullanıcılarından rica etsem modem ile aynı odada kablosuz hız testi yapabilirler mi acaba? 5ghz’li extra dsl modeline gerek olacak mı onu test etmeye çalışıyorum.

Test yapan arkadaşlar modeme gelen hızı da belirtirse sevinirim. Öteki türlü bir anlamı kalmayacak çünkü. Test etmek istediğim şey, 2.4ghz bandı ne kadar bir kayıpla kablosuz cihazlara internet verebiliyor.

• Tam ne yapmak istediğini anlamadım ama , şöyle söyleyeyim benim ev 130 m2
    ekte verdiğim cihazlardan kimi 5 kimi 2,4. 867 bir tık az çeken modemin yan odası. uzaklar 2,4. elbette 2,4 ler de oldukça hızlı her yerde çekiyor. tabiki kapsama alanı 2,4 gibi her yerde olamıyor teknolojisi gereği. yalnız modemin olduğu nerde tv den mi ye vs tüm cihazlar modemin etrafında 5ghz ile bağlanıyorlar.

Extra vın Omniden temel farkı 5ghz dışında cpu da var daha güçlü. ama omnide 700mhz işlemci ile piyasadaki genelde olan 400 ve 600 muz lerden daha hızlı. Omni yi bir akrabama aldık çok çok memnunuz. performansı oldukça iyi.

Birde 2,4 ten 5 e o kadar güzel hızlı geçişler varki ,dolaşan kullancılar farketmiyor, 2,4 ten kopup 5 ondan kopup 2,4 e gibi kayıplar olmuyor.

Keenetic Omni DSL incelemesiKeenetic Omni DSL incelemesi

Hız testi şimdi yaptım hattım 50/4. neredeyse tam alıyorum bu koranalı yoğun günlerde. 2,4 veya 5 farketmiyor bu hıza ulaşmak için.

Keenetic Omni DSL incelemesi

Ayrıca gece bir araya yapmıştım, onu da ekliyorum,

• ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Kabul edilebilir bir kayıp. Eğer modemin yanında yaptıysanız testi, 5ghz’de de 48-49 mbit alırsınız max. Teşekkür ederim

• Arkadaşlar merhaba. Benim büyük bir sorunum var ve sebebini de anlayabilmiş değilim.

Evdeki modem sürekli kopma yapıyor diye Keenetic omni dsl aldım.
    Ancak mi box ile ne YouTube da ne de ip TV de bir şey izleyemiyorum. YouTube'da leş gibi bir görüntü, 360p olduğunu bile sanmıyorum. İp TV de ise hiç açılmıyor, 10 dakikadır bekliyorum daha 10 sn izleyemedim. Telefonun wifi yi kapattım yine aynı, ip TV yi telefondan açarken hiçbir sorun yok ama.

Bugün eski modemi takip denedim eskisinde sorun yok takılmıyor.

Bu modem mi box ile sorunlu mu çalışıyor yoksa extra bir ayar mi gerekiyor?

Ben bu modemi sırf takılmadan film izleyebilmek için aldım, şuan yaşadığım resmen rezalet

• Port yönlendirme yaptım çalışmıyor.
    Nerede yanlış yapıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ykurtulus

Port yönlendirme yaptım çalışmıyor.
    Nerede yanlış yapıyorum?

Havuz IP olayı yüzündenmiş VPN şart oldu.
  • arkadaşlar turknet ve keenetic kullanıp vpn yapabilen var mı?
  • Hepsiburadanin beceriksizliği yuzunden pazar sipariş verdiğim omni dsl hala elime ulaşmadı ve siparişi iptal ettim,
    Extra dsl düşünmeye başladım ama gerek var mı ne yapsam bilemedim yaw

Bugünlerde kargolar çok yoğunmuş, elektronik ticaret üç kat artmış. kargolar yetişemiyormuş, kargolar artık kota bile veriyorlarmış firmalara, günlük şu kadar adetin fazlasını alamıyormuş vs. bazı bölgeler bazı şubeler daha yoğun oluyormuş zaman zaman. biraz sabırlı olmak gerekebiliyor. Bu güzellikten vazgeçme önerim
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    Sorun çözülmüş , diğer sponsor sayfada gördüm yazışmanızı,

İlginç bir konu, çözümü paylaşmak istedim, MI kutusu 40mhz çalışıyormuş sadece. Keneeitc de frekansı 20/40 yapıyorsunuz . Modemde sadece 20 olamamlıymış. Benim extrada 2,4 20/40, 5ghz 20/40/80. iphone da benzer durummmuş, dikkat herkesin bilgisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythBuster34 -- 18 Nisan 2020; 1:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MythBuster34

Bugünlerde kargolar çok yoğunmuş, elektronik ticaret üç kat artmış. kargolar yetişemiyormuş, kargolar artık kota bile veriyorlarmış firmalara, günlük şu kadar adetin fazlasını alamıyormuş vs. bazı bölgeler bazı şubeler daha yoğun oluyormuş zaman zaman. biraz sabırlı olmak gerekebiliyor. Bu güzellikten vazgeçme önerim
    Valla hocam yoğunlukları falan umrumda değil ,İstanbul içi 5 günde teslim edilememesi rezillik,sabahın 8.30 unda dikildiler kapıya,istemiyorum dedim geri yolladım,bunlardan sinirimi nasıl çıkarırım bilmiyorum,
    Başka bir kanaldan sipariş verecem artik,

Senin için kablosuz hız önemliyse ExtraDSL tercih edebilirsin değilse OmniDSL de işini rahatlıkla görür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknotakip_tr

Senin için kablosuz hız önemliyse ExtraDSL tercih edebilirsin değilse OmniDSL de işini rahatlıkla görür.
    Modem geldi kurdum hocam ,tşkler cevap için ,şimdilik oldukça memnunum bakalım.
    Sabah kapıdan kovdum adamları öğlen yine geldiler ,dayanamadım teslim aldım

İyi yaptın boşver.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.