< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 7 Aralık 2021; 21:27:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Keenetic Speedster 649TL
-
-
Daha 15-20 gün öncesine kadar yaklaşık bu fiyata Viva modeli satılıyordu. Vay be.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Aralık 2021; 21:32:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keenetic markası gereksiz pahalı... Tamam çok iyi yazılımı var ama sırf bu yazılım var diye muadillerine göre 2-3 kat pahalı olması saçma...
-
https://www.hepsiburada.com/keenetic-extra-1200-mbps-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-menzil-genisletici-access-point-fiber-wifi-mesh-router-p-HBV00000N22OH?magaza=Hepsiburada
Bu Nasıl? 389TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem wifi 6 var hem 4 çekirdek işlemci.
www.n11.comHuawei AX3 Quad Core Wi-Fi 6 Plus 2976 Mbps Kablosuz Router Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/huawei-ax3-quad-core-wi-fi-6-plus-2976-mbps-kablosuz-router-1687795 -
Hayret bir keenetic konusu açılıyor, aradan 1 koca gün geçmiş ama çılgınça markayı övenlerler daha gelmemiş konuya.
-
Maaşları yatmadı herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TP-Linkçi tenekeler yine gelmiş hemen konuya ...
jdjlagfosnfpskabkfnepsnfowufoskfıd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen sene extra dsl modemi aldım. 10 numara modem
-
-
Çöplere para vermeyin bu işin ustası yılların firması zyxel'dir. Zyxel'e paranız yetmiyorsa TPlink alın.
-
Keenetic'in uygulaması yeter. Diğer modemler gibi çöp yazılımları yok en azından.
-
Ağ konusunda biilinen yüksek klasmandaki markalara para basmak istemiyorsan Tp-Link alacaksın.
Donanıma göre pahalı bu marka. Yazılım mazılım da palavra,çok yazılım kovalayan ddwrt,zomato falan destekleyen bir cihaz alıyor zaten. Bunda yapıp tplink'te yapamadığın ne var acaba derler adama.
Keenetic midir nedir TP Link'in anca getir götürünü yapar.
-
Kocaman antenli bu iyi çeker diye extra aldık. Bir gün bozuldu. Garantiye verdim. Yapamadılar yenisini verdiler. O arada idareten telekomun verdiği modemlerden taktik. Baktım daha iyi çekiyor. Geleni sattım. Ucuz olan modemi kullanıyorum şimdi. Yazılım iyiydi okey. Ama daha fazlası yok. Diyeceklerim bu kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X