Şimdi Ara

Keenetic Speedster 649TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.133
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keenetic Speedster 649TL. Ürünün fiyatı, en yakın satıcıdan 140 - 150TL daha ucuz, router arayanlar için güzel fırsat olabilir.

Akakçe
    akakce.com
    Keenetic Speedster KN-3010-01EN 1200 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/router/en-ucuz-keenetic-speedster-kn-3010-01en-1200-mbps-fiyati,1363154977.html

Teknik Bilgiler
    keenetic.com.tr
    Keenetic Speedster
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-speedster

Kolay mod değiştirme
    gigabit port
    çift çekirdek işlemci
    128mb ddr3 ram
    wave2 wifi özellikleri
    .
    .
    .

(Ürün, modem değil routerdır. Fiber altyapıda kullanılır. xDsl ile kullanılmaz. xDsl altyapı da kullanmak için keenetic Speedster ın önünde bridge modda bir cihaz olmalıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 7 Aralık 2021; 21:27:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Daha 15-20 gün öncesine kadar yaklaşık bu fiyata Viva modeli satılıyordu. Vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Aralık 2021; 21:32:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keenetic markası gereksiz pahalı... Tamam çok iyi yazılımı var ama sırf bu yazılım var diye muadillerine göre 2-3 kat pahalı olması saçma...

• Hem wifi 6 var hem 4 çekirdek işlemci.

Keenetic Speedster 649TL
    Keenetic Speedster 649TLwww.n11.com
    Huawei AX3 Quad Core Wi-Fi 6 Plus 2976 Mbps Kablosuz Router Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/huawei-ax3-quad-core-wi-fi-6-plus-2976-mbps-kablosuz-router-1687795
  • Hayret bir keenetic konusu açılıyor, aradan 1 koca gün geçmiş ama çılgınça markayı övenlerler daha gelmemiş konuya.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Maaşları yatmadı herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TP-Linkçi tenekeler yine gelmiş hemen konuya ...

jdjlagfosnfpskabkfnepsnfowufoskfıd

• cryptdlg kullanıcısına yanıt

geçen sene extra dsl modemi aldım. 10 numara modem

• N11 in sepette %5 indirimi ile keenetic Speedster 598.49TL ye düştü. Son 3 gün, alacaklar kaçırmasın
    Keenetic Speedster 649TL

• Çöplere para vermeyin bu işin ustası yılların firması zyxel'dir. Zyxel'e paranız yetmiyorsa TPlink alın.

• Keenetic'in uygulaması yeter. Diğer modemler gibi çöp yazılımları yok en azından.

• Ağ konusunda biilinen yüksek klasmandaki markalara para basmak istemiyorsan Tp-Link alacaksın.

Donanıma göre pahalı bu marka. Yazılım mazılım da palavra,çok yazılım kovalayan ddwrt,zomato falan destekleyen bir cihaz alıyor zaten. Bunda yapıp tplink'te yapamadığın ne var acaba derler adama.

Keenetic midir nedir TP Link'in anca getir götürünü yapar.

• Kocaman antenli bu iyi çeker diye extra aldık. Bir gün bozuldu. Garantiye verdim. Yapamadılar yenisini verdiler. O arada idareten telekomun verdiği modemlerden taktik. Baktım daha iyi çekiyor. Geleni sattım. Ucuz olan modemi kullanıyorum şimdi. Yazılım iyiydi okey. Ama daha fazlası yok. Diyeceklerim bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.