Şimdi Ara

Kehbibar tesbihden anlayan yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayıptır soylemesi 300 lira verip bi mavi renk kehribar tesbih aldım ama kafamda soru ısaretı kaldı atesle yaktım yanmıyor nasıl orjınal oldugunu anlayabılırım

• 300 liraya kehribar mı olur lan yanmaz plastiktir o
  • Ben kullanmıyorum ama babama Arabistandan birtane ham kehribar tesbih getirmiştim orada ucuz ama burada çok pahalı.

Kendi kullandığı ateş kehribarı ve damla kehribar tesbih de var mavisi yok ama 300 den baya pahalı kardeşim bahsettiklerim.

Maviyide sorarım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl anlarım dıyorum bende ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timah

ayıptır soylemesi 300 lira verip bi mavi renk kehribar tesbih aldım ama kafamda soru ısaretı kaldı atesle yaktım yanmıyor nasıl orjınal oldugunu anlayabılırım

ateşi kehribardır yanmakla olmuyor her cisim yanar yanma noktasına geldiginde onun testlerı var tesbıhcıye gotur test yaptır bakalit olabilir
  • Yemişler seni Malatya plastiğidir o.
  • quote:

nasıl anlarım dıyorum bende ?

Zamanında forumda arkadaşımız şöyle yazmış mobildeyim link gönderemiyorum yazdığını göndereyim.

tut bastır onu ipi gözükmeyecek şekilde çakmakla yak sonra duman çıkınca çakmağı çek ÇAM kokusu varsa kehribardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardim arabadan anlayan ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusekin

quote:

ayıptır soylemesi 300 lira verip bi mavi renk kehribar tesbih aldım ama kafamda soru ısaretı kaldı atesle yaktım yanmıyor nasıl orjınal oldugunu anlayabılırım

ateşi kehribardır yanmakla olmuyor her cisim yanar yanma noktasına geldiginde onun testlerı var tesbıhcıye gotur test yaptır bakalit olabilir

sagolasın hocam goturup baktırıyım bı
  • 300 lirayı bayıl, sonra yakmaya çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 30 Ekim 2012; 18:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABB09'

quote:

Zamanında forumda arkadaşımız şöyle yazmış mobildeyim link gönderemiyorum yazdığını göndereyim.

tut bastır onu ipi gözükmeyecek şekilde çakmakla yak sonra duman çıkınca çakmağı çek ÇAM kokusu varsa kehribardır.

hocam aynı uygulamayı yaptım baska bi tesbih de koku geldi ama tesbihte yanık izi kaldı bence boyle risklere gerek yok bu tesbıhde ız felan kalmadı haıfıf bı kokuda aldım ama kıyamadım cok atese tutmaya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABB09'

quote:

hocam aynı uygulamayı yaptım baska bi tesbih de koku geldi ama tesbihte yanık izi kaldı bence boyle risklere gerek yok bu tesbıhde ız felan kalmadı haıfıf bı kokuda aldım ama kıyamadım cok atese tutmaya

Hocam en iyisi arkadaşların dediği gibi tesbihçi'ye götürmek.

• Almadan önce nasıl orjinal olup olmadığını öğrenip ona göre alırken kontrol etmedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Almadan önce nasıl orjinal olup olmadığını öğrenip ona göre alırken kontrol etmedin?

magaza dukyan vs tarzı bı yerden almadım arkadasımdan satın aldım
  • yün bir elbiseye sür, sigara külüne yaklastir, sigara külünü cekiyorsa plastiktir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

yün bir elbiseye sür, sigara külüne yaklastir, sigara külünü cekiyorsa plastiktir..

cekmiyor :D
  • Önce kazak veya bez parçasına iyice sür. Daha sonra toza falan yaklaştır.. tozları çekerse gerçektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Önce kazak veya bez parçasına iyice sür. Daha sonra toza falan yaklaştır.. tozları çekerse gerçektir

denedim sigara kulunde cekmedi aynı olayı cakmakla yaptım cakmak cekıyor sıgara kulunu tesbih cekmedi
  • gercek ligi sadece bılımsel yontemlerle anlasılıyormus muzelerden bıle sahte kehribarlar cıkmıs :D yakmayla kul cekmesıyle alakalı bırsey yokmus ama yınede ılgı gosteren yardım etmeye calısan arkadaslar icin tesekur ederım isteyene konuyla ılgılı lınk atabılırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.