Her şeyde para değil ki!Takımda gidecek bir Keita mı vardı?
quote:
Orijinalden alıntı: delton
Katar takımının Lyon'a galatasaray'ın önceki borçlarını ödemesi olayının doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Şu an ki havayı dağıtmak adına palavra haberler üretiyorlardır. Bu da sık sık yapılır. Galatasaray.org'da ne yazıyorsa o dur. Farklı bir açıklama gelirse değerlendirilir.
aynen öyle kardeşim 3-5 çapulcunun ortaya attığı asılsız haber
Serdar Özkan'ı kesebilecek bir adam değildi zaten.
Belli ki bu forumda yaşca küçük arkdaşlarımız var onlarada birseyler izah edelim;
SPK da geçmişe dönük bilgilendirmeye ihtiyaç duyulmaz bu yüzdende 5.5m € luk borcumuzu katar takımının ödemesi SPK yı bağlamaz bu yüzden KAP' a bildirmeye gerek yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: 3lano
Şimdi dikkat edin tüm galatasaray blog , taraftar siteleri bu haberi girmeye başladılar
@hidalgo, sen nasıl istiyorsan öyle inan birilerine birsey ispat etmek gibi bir yükümlülügüm yok
Şu an ki havayı dağıtmak adına palavra haberler üretiyorlar. Bu da sık sık yapılır. Galatasaray.org'da ne yazıyorsa o dur doğru olan...ispat etmeni istemedimki üzerine alınıyorsun nasıl olurda bu tarz yalan saçma haberlere inanıyorsunuz ona şaşırıyorum sadece hepsi bu
geçen sezon ligden erken kopmamızı ve 3. olmamızı Rijkaard yaşadığımız sakatlıklara bağlamıştı. Kim sakatlanmıştı, Kewell, Baros, Sabri, Mehmet Topal, Hakan Balta.. Bu sezon başlarken Kewell ve Mehmet Topal direk yoklar, geçen sene Sabri ve Hakan sakatlanınca elimizde yerlerine oynayabilecek Uğur ve Caner vardı bu sene onlarda yok, Baros'un sakatlanması halinde yerinde oynayabilecek kaliteli forvet yine yok, en iyi işleyen tarafımız sağ açıktı, ordada Keita satıldı. Geçen sene 2-3 adamın sakatlanması takımı alt üst ettiyse bu sene direk olarak iddasız başlıyoruz zaten, tek şansımız bir mucizenin olması ve yeni yerli transferlerimizin takımı uçurması.
Şampiyonlar Ligi`ne kalamayınca yönetim direk uefa vs. için tonla para harcamalayım bu yıl elimizdekilerle idare edelim ligi düşünelim. Şampiyonlar Ligi`ne kalırsak seneye zaten yeni stadın gelirleriyle vs. çok sağlam transferler yaparız mantığı bu. Uefa için zaten bu yoklukta daha fazla harcama istemiyorlar.
Takımın gittiği yol hiç iyi değil. Bir sürü oyuncu gitti gelen yok.
Geçen yıl geldiğinde herkes Barcelona’daki Keita mı diye düşünmüştü. Daha sonra adının Abdul Kader Keita olduğu ve Lyon’dan geldiği öğrenilince bizde meşhur olan en güzel hareketleri ve gollerinin yer aldığı bir video ile kendisi hakkında fikir sahibi olmuştuk. İmza töreninde topla yaptığı hareketler bir imza töreni hareketlerinden çok reklam filmi çeker gibiydi. Daha sahaya çıkmadan tüm bu bileşenleri ile teknik kapasitesi yüksek ve estetik bir oyuncu olduğu kanısına varmıştık. Rijkaard ve diğer yıldız transferleriyle birlikte özellikle Galatasaray tribünlerinin çok sevdiği siyahi bir oyuncu daha kadroya katılmış, bir de üstüne bu oyuncunun hücum oyuncusu ve fantastik bir oyun tarzı olması her şeyi toz pembe hale getirmişti. Nitekim Keita daha ilk maçlardan beklentilere cevap vermiş, zayıf Avrupa ligi ekiplerine karşı şovuna başlamıştı. Özellikle Ali Sami Yen maçlarında yaptığı hareketler, çalımlar, attığı goller ve taklaları, sempatik hareketleriyle 4-3-3’ün ve taraftarın vazgeçilmezi olmuştu. Peki bu kadar mükemmel görünen bir oyuncunun ne gibi eksikleri vardı da yıllarca Fransa’da oynamasına rağmen sadece Lyon’a gitmiş ve orada da tutunamamıştı. Zayıf ön eleme maçlarından sonra lig başlamış ve Galatasaray ilk maçı için Gaziantep’e konuk olmuştu. İşte orada Keita benim için ilk falsosunu vermişti. Bir pozisyonda yerde kalmış ve uzun süre kalkamamıştı. Tribünler onun zaman geçirmek için yattığını düşünmüş ve Keita’ya tepki göstermişlerdi. Keita kalktığında uzun süre tribünlerle muhatap olarak, sahiden bir şeyi olduğunu açıklamaya çalışmıştı. O anı gördükten sonra Galatasaray’ın Keita’yı nazlaması gerektiğini anlamıştım. Zaten Keita’da ilerleyen haftalarda beni haklı çıkardı ve özellikle Ali Sami Yen’deki maçlarda taraftarla birlikte harika oyunlar çıkardı, takımını taşıdı, rakiplerin önlem aldığı ilk oyuncu oldu. Deplasmanlarda ise kayıpları oynadı. Koşmadı, pres yapmadı, takımına maç getirmedi, etkisiz kaldı. Yavaş yavaş Galatasaray taraftarı da bunun farkına vardı. Ondan desteğini biraz çekmeye başladı. Attığı golden sonra çılgın gibi sevinen ve taraftara şovunu yapan Keita başka bir arkadaşı gol attığında onun yanına gitmedi. Hatta kendi asist yaptığı pozisyonlarda, gole kendi başına sevindi. Örnek olarak Deplasmandaki Antalya lig maçında Kewell’a attırdığı golden sonra arkadaşlarını kutlamaya gitmeyip, pası verdiği yerden kendi kendini kutlamasını! gösterebiliriz. Taktiğin, tekniğin yanı sıra takım olmanın, kenetlenmenin bu kadar önemli olduğu günümüzde hep kendini ön plana çıkarmak istedi. Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisinde Galatasaray maçta rüzgarı arkasına almışken, Carlos’un oyununa gelerek yumruk atarak takımın on kişi bırakması hatta satması onun ne karakterde bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Son olarak Dünya kupasında Kaka’nın ufak bir müdahalesi ile uzun süre yüzünü tutup yerde yatması ne kadar iyi bir oyuncu olsa da Galatasaray’ın özel ve asil olan kültürüne aykırıdır. Galatasaraylılar üzülmesin. Hele bu kadar iyi bir paraya satılan oyuncuya hiç üzülmesin. Keita çok yetenekli ve önemli bir oyuncuydu fakat büyük başarılara yürüyebilecek bir kadro oyuncusu hiçbir zaman değildi. O herhangi bir final maçında oynamayıp takımı kupayı kazandığı zaman sevinebilecek bir oyuncu değil. Zaten hiçbir zaman gol atan bir oyuncunun yanına ilk gitmedi yada hiçbir zaman gol olduğunda elinde havlusuyla yedek kulübesinden fırlayan biri olmadı. O yüzden Ne Galatasaraylılar ne de diğer futbolseverler bu durumdan mutsuz olmamalı. Türkiye’nin Hagi gibi yetenekli ve hırslı, Aykut gibi efendi, Baba Hakkı gibi saygı duyulan, Şenol Güneş gibi işinde dürüst ve Kewell gibi profesyonel futbol adamlarına ihtiyacı var. Gerisi boş. Hoşçakalın..
çağatay emeksiz
Yerine daha iyi bir adam alınır, üzülmeyin o kadar da.Quaresma bile 7.3 m €. İyi kar yaptı galatasaray :)
1. iyi adam almayı sadece ÜSTÜNEL in yapabileceğini düşünen zihniyet, transferin takımların rızası, oyuncunun rızası, Para vs. gibi basamaklardan olduğunu düşenimiyor mu merak ediyorum? tamam SEZGİN i sevmiyorsunuz da bu adam yine çoğunluğun sevdiği Lincoln ile Meira yı getirmedi mi? ha Lincoln ün disiplinsiz olmasına göz yumdu diyebilir miyiz? bence diyemeyiz bu zaten az çok biliniyordu. o dönemin en talihsiz olayı td nin disiplinli biri olmasıydı.
2. Teknik direktörümüzün bu transferde bir rızası olmadığını düşünmek çok saçma, zira bir adamı başarısız bir sezondan sonra bile takımda tutuyorsak onun suyuna gideceğimiz aşikar.
Keita nın gitmesine üzüldüm, eminim yönetim de taraftarın çoğunluğunun Keita yı sevdiğini biliyordur ve bunu hesaba katarak Td nin isteği doğrultusunda en az onun kadar iyi birini alacağını düşünüyorum. umarım bu düşüncem temenni olarak kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
Onu bunu bilmem bizden başka böyle yüksek paralara oyuncu satan yok bu ülkede. Helal olsun yönetime çok iyi para. Cuma gününe kadar 2 tane yıldız transferi bekleniyor dedi ntvsporda az önce.
Alt yapıdan yetiştirilip satılmadı ki bu herif.G.S aldığı paraya sattı.Ortada helal olsunluk bir durum yok.
Geçen sezon en güçlü bölgemiz olan hücum hattına gereksiz bir şekilde Giovani'yi getiren yönetim bu sene eldeki tüm hücumcuları göndererek iyice saçmaladı,transfer gelmezse kötü.Bari Kewell ile anlaşılsa.Serdar Özkan'ı filan 11'de çıkarırlarsa yandık.Rijkaard'ın da saçları kırlaşmış(boyamayı mı unuttu?),takım böyle giderse bembeyaz olur onlar.
giovani nin gereksiz olduğunu nasıl söylebilirsin ki? adam gölcü bir futbolcu değil yapmayın bir fenerli olarak en korkarak izlediğim ve tekniğine hayran olduğum türkiyedeki tek topçu. Futbolun güzelliğini yaşatan oyunculardan biri. Futbol sadece gol ve 3 puan değildir arkadaşlar. Güzelliklerinin farkına varalım.
ya yenı duydum derslerden sımdı basımı kaldırdım SOK oldum resmen.... ya nasıl satarsın ya nasıl hemde hemen hemen aldıgın paraya.. nasıl bır yonetım anlayısıdır anlamadım..
Yönetim iyi iş yaptı. Tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Takımın gittiği yol hiç iyi değil. Bir sürü oyuncu gitti gelen yok.
4 tane adam aldik öyle deme.
iyi adamdı o kalitede daha ucuza biri gelicekse sorun yok ama dandik adam alıcaksan hatalı karar
Tek başına maç götürebilen adamdı yolu açık olsun seyrederken keyifde verirdi.