Şimdi Ara

KEITA GİTTİ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
9.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 08:53 06Jul2010 Keita'nın €8.15 mlna Katar'ın Al Sadd kulübüne transfer olması için anlaşmaya varıldı-Galatasaray/KAP

İSTANBUL, 6 Temmuz (Reuters) - Galatasaray Sportif Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Abdul Kader Keita'nin 8.15 milyon euro bedelle Katar'ın Al Sadd kulübüne transfer olması konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.
    Şirketten KAP'a gönderilen açıklamada, "Ayrıca oyuncu 200,000 euro tutarında alacaklarından vazgeçecektir" denildi.

(Haberi yazan Evren Ballım; Redaksiyon Aslı Kandemir)
    ((evren.ballim@reuters.com; +90 212 350 7000, Reuters Messaging: evren.ballim.reuters.com@reuters.net))

For Related News, Double Click on one of these codes:
    [TS] [TSI] [DNP] [TR] [SBIZ] [SOCC] [QA] [RELX] [LEI] [EMRG] [ASIA] [EUROPE] [MEAST] [SEEU] [GEN] [SPO] [CCOS] [CYCS] [ENTS] [LTR] [RTRS] [GSRAY.IS]

For Relevant Price Information, Double Click on one of these codes:
    <GSRAY.IS>
    Tuesday, 06 July 2010 08:53:54RTRS [nBAL621130] {TR}ENDS

• hayırlı olsun. seneye satamazdık bu paraya, çok etkili oyuncuydu ama dengesizdi, tam takım oyuncusu da denemezdi. hayırlısı olsun diyelim.
  • Mehhh doğruymuş. Aslında üzülmedim...

3-4 gün önce klüpte çalışan bi arkadaşım Keita ile ilgili gelişmeler var dedi. Arap takımlarından birine gitmek üzere dedi...

Haberi yapan kişi bu dedikoduyu duyup kendisi haber yapmadıysa, o zaman doğru haber.

Süper bir adam, ama GS formasını giymeyi bence karakter olarak haketmiyor... Şu bi gerçek seneye ofansif gücümüz hiç denecek kadar az olacak. Ne kadar hepsi faydalı olmasada geçen sene

Arda, Baros, Jo, Dos Santos, Kewell, Keita, Elano gibi 7 super ofansif oyuncumuz vardı, bu sene bu rakam direk 3 e dusecek. Arda, Baros ve Elano ile...

Elano bakalım sag acık gibi ne kadar faydalı olabilecek.

Kotu bir sezon bizi bekliyor diye dusunuyorum, umarım yanılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Mehhh doğruymuş. Aslında üzülmedim...

3-4 gün önce klüpte çalışan bi arkadaşım Keita ile ilgili gelişmeler var dedi. Arap takımlarından birine gitmek üzere dedi...

Haberi yapan kişi bu dedikoduyu duyup kendisi haber yapmadıysa, o zaman doğru haber.

Süper bir adam, ama GS formasını giymeyi bence karakter olarak haketmiyor... Şu bi gerçek seneye ofansif gücümüz hiç denecek kadar az olacak. Ne kadar hepsi faydalı olmasada geçen sene

Arda, Baros, Jo, Dos Santos, Kewell, Keita, Elano gibi 7 super ofansif oyuncumuz vardı, bu sene bu rakam direk 3 e dusecek. Arda, Baros ve Elano ile...

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7249.php

Resmi sitede de yayınlandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

hayırlı olsun. seneye satamazdık bu paraya, çok etkili oyuncuydu ama dengesizdi, tam takım oyuncusu da denemezdi. hayırlısı olsun diyelim.
    Duyuru: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Abdul Kader Keita’nın € 8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.’ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Ayrıca oyuncu €200.000 tutarında alacaklarından vazgeçecektir.

Abdul Kader Keita’ya bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmet için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif A.Ş

• quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

hayırlı olsun. seneye satamazdık bu paraya, çok etkili oyuncuydu ama dengesizdi, tam takım oyuncusu da denemezdi. hayırlısı olsun diyelim.
    yuh diyorum başka bişey demiyorum,ne yapmaya çalışılıyor bu sene nasl bir transfer politikası izleniyor hala anlayamadım keitada gitti yerine kim oynayacak aydınla serdar özkanmı.Bu arada bu haber gerçek fake değil bende sabah baktım,

İSTANBUL, 6 Temmuz (Reuters) - Galatasaray Sportif Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Abdul
    Kader Keita'nin 8.15 milyon euro bedelle Katar'ın Al Sadd kulübüne transfer olması konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.
    Şirketten KAP'a gönderilen açıklamada, "Ayrıca oyuncu 200,000 euro tutarında alacaklarından vazgeçecektir" denildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

valla şampiyon olabilirsiniz son yıllarda dikkatimi çekti hep sezon başı en kötü kadro şampiyon oluyo
    örneğin hakan şükürün son senesinde siz bizim fbnin son şampiyonluğu(hırslıydık o zaman) bjknin son şampiyonluğu(hiç ihtimal vermiyordum)

• quote:

Orijinalden alıntı: beckhir

Resmi sitede de yayınlandı

Alıntıları Göster
    Keşke 8.150M € değilde 10M € gibi bir paraya satabilseydik te içimiz yanmasaydı.

• İlginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

quote:

valla şampiyon olabilirsiniz son yıllarda dikkatimi çekti hep sezon başı en kötü kadro şampiyon oluyo
    örneğin hakan şükürün son senesinde siz bizim fbnin son şampiyonluğu(hırslıydık o zaman) bjknin son şampiyonluğu(hiç ihtimal vermiyordum)

Tad vermiyen bir takım var şimdilik. Takım oyunu herşeyden önce gelir ama Rijkaard'ın sistemi ile uyuşmayan bir takım var şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

quote:

Tad vermiyen bir takım var şimdilik. Takım oyunu herşeyden önce gelir ama Rijkaard'ın sistemi ile uyuşmayan bir takım var şu an.

Alıntıları Göster
    bence o kadar üzülmeyin daha adamlar gelir size hem kewell daha duruyo o sağda oynar arda solda ortalarında elano önlerinde baros al sana süper takım

• quote:

Orijinalden alıntı: king size

bence o kadar üzülmeyin daha adamlar gelir size hem kewell daha duruyo o sağda oynar arda solda ortalarında elano önlerinde baros al sana süper takım

Alıntıları Göster
    Bir çifkeften kurduluk darısı diğer çirkeflerin başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

Alıntıları Göster
    Madem Keita'yı satacaksın, niye ondan daha az maliyetli Giovani Dos Santos'un opsiyonu alınmaz ki
  • Tamamen Elano için yapılmış bir strateji gibi geldi bana ki yani sıra aldığımız bonservis bedelide 29 yaşındaki tutarsız bir futbolcu için oldukça iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemonyak

Bir çifkeften kurduluk darısı diğer çirkeflerin başına.

Alıntıları Göster
    buluruz bir daha keita gibi oyuncuyu babayı buluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

Madem Keita'yı satacaksın, niye ondan daha az maliyetli Giovani Dos Santos'un opsiyonu alınmaz ki

Alıntıları Göster
    Bence GS bu adamı çirkefliği yüzünden sattı. Eğer satma nedeni buysa Adnan Polat'ı ayakta alkışlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Bence GS bu adamı çirkefliği yüzünden sattı. Eğer satma nedeni buysa Adnan Polat'ı ayakta alkışlarım.

Alıntıları Göster
    aldığın paraya satıyosun pek kar yok..bide adam geçen sene en iyi oyuncu takım içinde..ve taraftarları tribüne çeken bi isim..

özlicem keita seni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

Alıntıları Göster
    Önce Haldun Üstünel şimdi Kader Keita. Mehmet topalı sat..Ardayla Elanoyu satmak için can çekiş.Nasıl iş anlamadım arkadaş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansayn

aldığın paraya satıyosun pek kar yok..bide adam geçen sene en iyi oyuncu takım içinde..ve taraftarları tribüne çeken bi isim..

özlicem keita seni..

Alıntıları Göster
    bence iyi bir paraya satıldı.biz zaten onun bonservisini "taksitli" ödeyecek şekilde aldık.diğer futbolculardan da elde edilen gelir ile birlikte 10-15 milyon euro ile sağlam 2 tane orta saha alabilirizzaman zaman yaptığı disiplinsiz davranışları vardı zaten yönetimin bunları göz önüne aldıgını dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sansayn

özlicem keita seni..

Alıntıları Göster
    bu transferden sonra kallström gelebilir...elano sağ kanada kallström de forvet arkası gibi düşünülmüştür yüksek ihtimal...alınan rakama bakılırsa bence yerinde olmuş..zira dünya kupasında bile kaka ya yapacağını yaptı çirkeflikte..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.