Şimdi Ara

KEITA GİTTİ!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
9.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keita takımın Arda ve Baros ile en iyi futbolcularından biriydi. Şimdi Arda ve Elano'da satılır tam olur. Bu sezon 5.'lik 6.'lık mücadelesinin içinde olacağız gibime geliyor.
  • Kişiliğine birşey diyemem fakat oyun stilini sevdiğim bir oyuncuydu.Önemli olan onun yeri doldurulabilicek mi ?
  • böle bi kanat bu paraya bulamayız
  •  KEITA GİTTİ!!!!

Hadi beyler..

Afiyet olsun hepimize.
  • Katara satışta 1 milyon euro kar az değilmi? Keita ofansif anlamda Galatasaray'ın en etkili futbolcularından biriydi ayrıca dünya kupasında da oynadı.
  • Allah kahretsin ya, takımdaki en teknik adam gitti. En azından zevk veriyordu izlemesi.
  • biz keita için ne kadar bonservis bedeli ödemiştik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

KEITA GİTTİ!!!!

Hadi beyler..

Afiyet olsun hepimize.

Bu iyi geldi işte
  • Keitayı Satıyosa Alacak Heralde iyi Bir Kaç Futbolcu
    Haldunda Gitti B.k Alırız Daha Biz Güzel Futbolcu
  • Beyler Adnan abiye saygı sonsuz ama ne halt etti bu sefer ya Klübe sövesim var şuanda leo-elano-sarp-barış dursun git sen keita yı sat
  • Bu neya biz zaten bu oyuncuyu 7-8 milyon euroya almadıkmı? Hani 15 milyon euroya felam satsalar amenna ama nedir buya...ŞAMPİYONLUĞU UNUTALIM BENCE BU SENE..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

bu transferden sonra kallström gelebilir...elano sağ kanada kallström de forvet arkası gibi düşünülmüştür yüksek ihtimal...alınan rakama bakılırsa bence yerinde olmuş..zira dünya kupasında bile kaka ya yapacağını yaptı çirkeflikte..

elano sağ kanatta oynasa nolur oynamasa nolur adam orta saha diye brezilya maçına çıkıyo pas ort %50 nin altında komik bi durum
  • Keita için gidiyordum ben maclara cok üzüldüm, bakalım nasıl bir kadro kurulacak

defansif bir kadro kurulacagı kesin.

kewell kalıcı gibi.

topalın ugurun emre güngörün ve keitanın satışıyla beraber 15 milyon euronun biraz ustunde bir kaynak oluştu.

gençlere harcanırsa bu para bence kimse hayır demez.

elanonun takımdaki ağırlığı artacak.citydeki gibi sağ kanada yakın oynayacak yada gobege gececek ve arda sola gececek ki bence ardanın en verimli olduğu yer orası milli takımdaki gibi.

serdar ozkanın kendini göstermek için şansı var.

takımda arda ile beraber bana en heyecan veren oyuncu olmasına rağmen pekte mantıksız diyemem satışına umarım bu sessizlik planlı bir sessizliktir.

takımda yeniden yapılandırma var ki keita çok dominattı keita varken sağ taraf yine gecen seneki gibi çalışırdı.

hayırlısı olsun.
  • Hakatten üzücü takımda bir sürü odun varken en klas oyuncumuzu sattık üstelik kar edilmemiş fiyata katar sattın zengin adamlar petrol zengine ver 10 a ver 15 yedir yedirebildiğin kadar karımız yok şaka gibi yönetim gittikçe düşüyor..
  • Son maçlarda futbolcumu yeşil çam yıldızımı ben anlamakta zorluk çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

KEITA GİTTİ!!!!

Hadi beyler..

Afiyet olsun hepimize.

yorumların genelinde keita kötülenmiş ilginç anlam veremedim

yönetimin kredisi bitmiştir uyanın arkadaşlar

• Vay be. Takımın en iyi oyuncusu gitti.
    Umarım bu negatif hava bir an önce değişir. Kallström'ü alsalar keşke
  • Belki bir transfer için kaynak yaratma amaçlıdır Keita'nın satılması. Durup dururken gitmesine başka bir anlam veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.