İlginç şeyler oluyor,bakalım yerini doldurabilecekler mi?Dolduramazlarsa büyük tepki alacaklar.
hiç bir işe yaramazmış...
çok çirkefmiş takım oyuncusu değilmiş...
nakit olarak satılmış çok doğru yapılmış....
serdar özkan , aydın yılmaz , sabri doldururmuş boşluğunu...
genç bir kadro kuruyoruz....
3 tane üst düzey yabancı bu takıma yetermiş...
büyük transferin habercisi olabilirmiş...
çok etkili oyuncuydu ama dengesizmiş...
tutarsız bir futbolcuymuş....
çok iyi iş yapmış Adnan Polat'ı ayakta alkışlarlarmış.....
10-15 milyon euro gelir elde edilmiş 2 tane orta saha alınabilirmiş...
bu transferden sonra kallström gelebilirmiş....
Son maçlarda futbolcumu yeşil çam yıldızımı anlamakta zorluk çekiyorlarmış...
bir transfer için kaynak yaratma amaçlıymış...
takım oyununu bozuyormuş....
tek başına oynuyormuş...
kulübe zarar veriyormuş...
yapmayın arkadaşlar sırf yönetimi savunmak için bütün bunları yazmışınız.. bu adam değilmiydi geçen sene tribünleri ayağa kaldıran göz zevkinizi okşayan yuhki ne yuh şimdide bunları yazıyorsunuz
Keita gibi bir oyuncuyu satıp da ne yapmak istiyorlar anlamıyorum çok yüklü bir miktar kar yapsak anlarım ama nerdeyse geldiği fiyata gitti iyi oynadığı bir sezonun ardından...
Umarım yerini doldurbiliriz
Arkadaşlar sattığımız para gayet güzel bir mebla bu yaştaki oyuncu için. Artık yapmamız gereken şey yeni transferlerin açıklanmasını beklemektir.
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
Onu bunu bilmem bizden başka böyle yüksek paralara oyuncu satan yok bu ülkede. Helal olsun yönetime çok iyi para. Cuma gününe kadar 2 tane yıldız transferi bekleniyor dedi ntvsporda az önce.
Pfff yüksek miktara gittiği için bize tesellli oluyor fkat çok üzüldüm
@ Hitemup
Galatasaray'ın bu durumundan memnunmusun?
Sanki herşey çok iyi gibi bi düşüncen var sanırım.
Biz Kıtalararası şampiyon olsakta, küme düşsekte, her zaman 1. sorumlu yönetimdir.
Şu halimize bak. Transfer yok daha, sezon öncesi kamplar başladı, daha halen daha adam satılıyor.
Adnan Polat'ın vizyonu nerede? Bi Galatasaray vizyonu vardı. Şu ana kadar oldumu bu vizyon? 2.5 sene sabır ettik. Daha ne kadar sabır etmemiz gerek başarı için?
Haldun Üstünel'i sevmezdim, ama Adnan Sezgin kimdir? Neden transfer yetkisi ondadır?
Senin gönlün rahat ve herşey çok iyi gidiyor diyebiliyomusun?
Eğer diyosan asıl sen Galatasaraylı değilsin çünkü.
Haklı konularda klübü eleştiren mi Galatasaraylıdır? yoksa Yanlışları örtpas edip, yanlışı yapanları savunanmı daha Galatasaraylıdır?
Bu sorunun cevabını verir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
quote:
Orijinalden alıntı: emreee85
iyi oldu. her ne kadar takımın en etkili hücum oyuncusu olsada takım oyununu bozuyordu. tek başına oynuyordu hep. ayrıca yaptığı çirkeflikler yüzünden kulübe zarar veriyordu.
Arkadaşım takım oyununu Keitadan önce ARDA bozuyordu..Keita en azından çalım atıp orta açıyordu.. Arda ne yapıyordu özellikle son zamanlarda çalımda atamıyordu, ortada açamıyordu.. Görün bak bu sene ARDA elimizde patlayacak.. ARDA balonu patlayacak bu sene.. Keşke ARDAYI, SABRİYİ, BARIŞI VE AYHANI da gönderebilsek, hatta elanoyuda..Yapılaşmaysa sıfırdan yapılanalım ozaman.. AMA SEN ARDANIN yakın arkadaşları Serdar özkanı felam transfer edersen, KLÜBÜ ARDAYA FEDA EDERSİN DEMEKTİR.. Hiç kimse bu klübün üstünde değildir.. GS yönetimi çok yanlış yolda.. BU sene giderler kanısındayım..Adnanlar ve ekurileri
ARDAyı ABD kampında seyrettin mi bari doğru insanlara çamur at
quote:
Orijinalden alıntı: hidalgo1911
hiç bir işe yaramazmış...
çok çirkefmiş takım oyuncusu değilmiş...
nakit olarak satılmış çok doğru yapılmış....
serdar özkan , aydın yılmaz , sabri doldururmuş boşluğunu...
genç bir kadro kuruyoruz....
3 tane üst düzey yabancı bu takıma yetermiş...
büyük transferin habercisi olabilirmiş...
çok etkili oyuncuydu ama dengesizmiş...
tutarsız bir futbolcuymuş....
çok iyi iş yapmış Adnan Polat'ı ayakta alkışlarlarmış.....
10-15 milyon euro gelir elde edilmiş 2 tane orta saha alınabilirmiş...
bu transferden sonra kallström gelebilirmiş....
Son maçlarda futbolcumu yeşil çam yıldızımı anlamakta zorluk çekiyorlarmış...
bir transfer için kaynak yaratma amaçlıymış...
takım oyununu bozuyormuş....
tek başına oynuyormuş...
kulübe zarar veriyormuş...
yapmayın arkadaşlar sırf yönetimi savunmak için bütün bunları yazmışınız.. bu adam değilmiydi geçen sene tribünleri ayağa kaldıran göz zevkinizi okşayan yuhki ne yuh şimdide bunları yazıyorsunuz
Buna Polyanacılık derler, Yönetim GS Klübünü satsa.. Çok iyi para verdiler satmasalarmıydı derler sırf Yönetime biat etmek için.. Valla bunlar yüz bulsa Klübüde satarlar.. Koskoca Ali SamiYen adını sattılar.. Ne vardı Ali Samiyen TürK Telekom Arena koysalardı stadın adını.. Keza Galatasaray adasının adınıda sattılar SUADA oldu..YAZIK..
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
@ Hitemup
Biz Kıtalararası şampiyon olsakta, küme düşsekte, her zaman 1. sorumlu yönetimdir.
Şu halimize bak. Transfer yok daha, sezon öncesi kamplar başladı, daha halen daha adam satılıyor.
Adnan Polat'ın vizyonu nerede? Bi Galatasaray vizyonu vardı. Şu ana kadar oldumu bu vizyon? 2.5 sene sabır ettik. Daha ne kadar sabır etmemiz gerek başarı için?
Haldun Üstünel'i sevmezdim, ama Adnan Sezgin kimdir? Neden transfer yetkisi ondadır?
Haklı konularda klübü eleştiren mi Galatasaraylıdır? yoksa Yanlışları örtpas edip, yanlışı yapanları savunanmı daha Galatasaraylıdır?
Siz kardeşsiniz hidalgoyla galiba? Birinize birşey yazsak hemen biriniz cevap veriyosunuz. Ne zaman bi haber olsa hemen yönetim karşıtı mesajlarınıza başlıyosunuz. Sadece haklı olduğunuz konularda da eleştirmiyosunuz siz yönetimi. Adnan Polat hapşırsa yanlış yapıyo diye mesaj atarsınız siz. Yanlışları örtpas etmiyorum. Tabiki de istemem Keita'nın satılmasını ama bu kadar iyi fiyata gidiyorsa akıllıca bir hamledir bu. Kaldı ki Rijkaard gitmesini onaylamış size ne oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: sddecar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: emreee85
iyi oldu. her ne kadar takımın en etkili hücum oyuncusu olsada takım oyununu bozuyordu. tek başına oynuyordu hep. ayrıca yaptığı çirkeflikler yüzünden kulübe zarar veriyordu.
Arkadaşım takım oyununu Keitadan önce ARDA bozuyordu..Keita en azından çalım atıp orta açıyordu.. Arda ne yapıyordu özellikle son zamanlarda çalımda atamıyordu, ortada açamıyordu.. Görün bak bu sene ARDA elimizde patlayacak.. ARDA balonu patlayacak bu sene.. Keşke ARDAYI, SABRİYİ, BARIŞI VE AYHANI da gönderebilsek, hatta elanoyuda..Yapılaşmaysa sıfırdan yapılanalım ozaman.. AMA SEN ARDANIN yakın arkadaşları Serdar özkanı felam transfer edersen, KLÜBÜ ARDAYA FEDA EDERSİN DEMEKTİR.. Hiç kimse bu klübün üstünde değildir.. GS yönetimi çok yanlış yolda.. BU sene giderler kanısındayım..Adnanlar ve ekurileri
ARDAyı ABD kampında seyrettin mi bari doğru insanlara çamur at
Neoldu ABD kampında Almanya, Hollandayla felam mı oynadı.. ARDAYI hersene FENER maçlarında seyrediyorum sen merak etme
Bence geçen seneki tek iyi oyuncumuzdu yazık oldu.
Keita nın yeri zor dolar ama oyuncular gelip gider.. yapabilecek bişey yok İnş. yeri dolar ve takım başarıya dogru yol alır.
quote:
quote:
@ Hitemup
Siz kardeşsiniz hidalgoyla galiba? Birinize birşey yazsak hemen biriniz cevap veriyosunuz. Ne zaman bi haber olsa hemen yönetim karşıtı mesajlarınıza başlıyosunuz. Sadece haklı olduğunuz konularda da eleştirmiyosunuz siz yönetimi. Adnan Polat hapşırsa yanlış yapıyo diye mesaj atarsınız siz. Yanlışları örtpas etmiyorum. Tabiki de istemem Keita'nın satılmasını ama bu kadar iyi fiyata gidiyorsa akıllıca bir hamledir bu. Kaldı ki Rijkaard gitmesini onaylamış size ne oluyor?
Ne iyi fiyatı arkadaşım, yönetime biat etmekten gözlerinize perde inmiştir.. Keitayı sen geçensene bu fiyata almadınmı? Aldığın fiyata sattın işte.. Görende 20 milyon euroya sattı zanneder...
hadi geçmiş olsun
quote:
quote:
quote:
@ Hitemup
Ne iyi fiyatı arkadaşım, yönetime biat etmekten gözlerinize perde inmiştir.. Keitayı sen geçensene bu fiyata almadınmı? Aldığın fiyata sattın işte.. Görende 20 milyon euroya sattı zanneder...
Mesajı kime yazmışım bu bir. Keitayı geçen sene 7m£ ya TAKSİTLİ aldık. 8m£ ya NAKİT şekilde sattık.
Bir besiktasli olarak gs adina uzuldum.en etkili oyuncularindan birini satti.yeri doldurulmazsa yonetimin isi zor.
Bir yandan da sevindim.cirkef bir oyuncudan kurtulduk ulke olarak.
anlamıyorum anlayamıyorumsağ açık için kimi getirebilirsin keitadan daha iyi.düşünüyorum bulamıyorum.bu arada iyi fiyata sattık diyen arkadaşlara soruyorum adam 1 yıl bizde kaldı.biz o zaman pahalıya aldık bu mantıkla.adnan polat ilk sene meirayaı sattı,2.sene kewell yerine nondayı.bu senede keita ile 3.cü hatalı hamleyi yaptı.o kadar savunmama rağmen benim bile umutlarımı tüketiyor...
quote:
quote:
quote:
quote:
@ Hitemup
Mesajı kime yazmışım bu bir. Keitayı geçen sene 7m£ ya TAKSİTLİ aldık. 8m£ ya NAKİT şekilde sattık.
Vaybe ne kar ne kar elde etmişiz.... O fark Leonun gönderilme parasına yetmez..Arkadaşım o paraya 8 milyon euroya Keita kalitesinde futbolcu alamazsın.. Kalstrom diyor kimileri, kalstromu görüyoruz dünya kupasında sonradan oyuna giriyor.. Hollandanın en dandik en vasat oyuncusu.. Keita ise fildişinde son 10 dakka oyuna girmesine rağmen hemen hiissettiriyor oyunda olduğunu