Arkadaşlar sabırlı olun.Bİrkaç gün daha geçsin aradan.Büyük ihtimalle yeni transferler açıklanacak.Ondan sonra tekrar yönetime sövebilirsiniz.
Nonda gittiğinden beri Keita zevk veriyor muydu size?Bi doğru dürüst atletico maçını hatırlıyorum ben Nondadan sonra.Bence satılması iyi olmuş.Denildiği gibi 7,5milyon bonservise aldıysak zamanında kötü etmişiz..
bir Fenerbahçeli olarak bakıyorum Keita kötü oyuncu muydu değil,ama çokta iyi bir oyuncu değildi..Toplamda kaç tane maç kazandırdı ki Galatasaraya,büyük maçlarda çıkarttığı rezaletlerde cabası.Bence Galatasaray geçen seneki Keita ve Elano transferleriyle bu seneki Dünya Kupalarını düşünüyordu,2sinide bir sene sonra satmayı düşündüler bence ama Dünya Kupası Keitaya yaramadı,300-500 zararla elden çıkarıldı ama Elanoda biraz kar edilebilir..Yani Galatasaray iki oyuncuyuda bir senelik aldı bence,sıra Elano'nun satışında yakında oda belli olur..
ulen videoyu izledikçe içi gidiyo insanın
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
Anlamıyorum sizi. Store'a gitmek yok, forma almak yok, GsBonus-GsMobile vs. almak yok. Sonra transfer bekliyosunuz. Transfer yapmak için adam satınca kuduruyosunuz. Keita gitti bırakın GS'li olmayı. Nasıl olsa Keita gitti.
ne kadar saçma bi zihniyet bir tek sen ve senin gibi düşünenler galatasaraylı değilmi... bir tek sizin gibiler gider forma alır hat alır kredi kartı alır... sizin gibi düşünmeyenler taraftar değil bir şey almazlar kulübe destek vermezler..
quote:
Orijinalden alıntı: delton
quote:
Orijinalden alıntı: SpyWar
yau keita iyi adam etkili adam ama gördünüz mü bu adamda bir istikrar.maç içinde bile tutarlılığı yok.
gittiğine üzülmeye gerek yok, daha sonra zaten satmak istesekte bu fiyata satamazdık.iyi paraya gitti, araplarda peşin öderler ücreti
Takımda geçen sezon istikrarlı olan kaç kişi vardı? Bu çocuk geçen sezon takımın Arda ile en iyi durumda olan futbolcusuydu. Yeteneğini tartışmıyorum bile. Aldığın bonsrevis bedeline satarak öyle ahım şahım karda elde etmiyorsun. Takımın yetenekli futbolcularını gönderip daha ucuza futbolcular alacaksak, yönetim çıkıp şampiyonluğa oynamadığımızı deklare etmeli ki sezon içinde daha büyük kaoslar yaşanmasın.
takım alakası yok bu adam istikrarsız biri bunu gayet açık anlaşılıyor.atıyorum arda kötü bir sezon geçirseydi bi öyle bi böyle oynasaydı arda için istikrarsız topçu diyebilir miydik, diyemezdik ama keita budur bırakın maçlara göre kıyası maç içinde bile bi iyi bi kötü performans gösteren biriydi.bi bakıyosun kanatlardan nasıl gidiyor neler yapıyor bi bakıyosun topu eziyor rakibe kaptırıyor.
kalsaydı gene iyi adam derdik etkili derdik faydası olurdu oluyordu ama gitmesinden de takım bence birşey kaybetmedi.olsada olurdu olmasada.
bu fiyattan fazlaya satmak bu haldeki bir adam için zaten imkansız, araplar bile bu kadar veriyorsa düşünün daha kaça satabilirdik, kime satabilirdik.
boşverin arkadaşlar arkasından ağlanacak bir futbolcu değildi keita.tamam iyi futbolcuydu ama arkadaşların dediği gibi istikrarsızdı.bi maç var 2 maç yoktu.onun için satıldığı para itibariylede iyi bir transfer.
quote:
Orijinalden alıntı: hidalgo1911
quote:
Anlamıyorum sizi. Store'a gitmek yok, forma almak yok, GsBonus-GsMobile vs. almak yok. Sonra transfer bekliyosunuz. Transfer yapmak için adam satınca kuduruyosunuz. Keita gitti bırakın GS'li olmayı. Nasıl olsa Keita gitti.
ne kadar saçma bi zihniyet bir tek sen ve senin gibi düşünenler galatasaraylı değilmi... bir tek sizin gibiler gider forma alır hat alır kredi kartı alır... sizin gibi düşünmeyenler taraftar değil bir şey almazlar kulübe destek vermezler..
Ben genel olarak Galatasaray taraftarından bahsediyorum. Bir tek ben alırım benim gibiler alırım gibi birşey demiyorum orda. Klübe gelir elde ettiricek her şeyde rakiplerimizin gerisindeyiz. Bu da mı yönetimin suçu? Hiç mi taraftarın suçu yok?
aslında satacaksan araplara satacaksın bide fazla fazla vericeksin para biriktirceksin
Zarar ettik transferden sanırım, 8 M € ye aldık + Yıllık alacağı var = 10 M€ eder herhalde.
@HitEmUp
Senin gibi palavra atanlara,mesnetsiz karalayanlara bu resim.
quote:
Orijinalden alıntı: mrt92
boşverin arkadaşlar arkasından ağlanacak bir futbolcu değildi keita.tamam iyi futbolcuydu ama arkadaşların dediği gibi istikrarsızdı.bi maç var 2 maç yoktu.onun için satıldığı para itibariylede iyi bir transfer.
Geçen sezon istikrarlı olan futbolcu sayısı kaç taneydi? Ona istikrarsız diyen arkadaşları istikrarlımıymış? Ondan gelecek parayla ön libero alanınacak. Yani kanatlar süper istikrarlı Serdar Özkan'a emanet artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
@HitEmUp
Senin gibi palavra atanlara,mesnetsiz karalayanlara bu resim.
/>
Tamam.
üzülmedim klübümüzün karekterine yakışmıcak bi oyuncuydu
quote:
Orijinalden alıntı: hakeen
iyi sabri, ayhan ve barış özbek in karakterleriyle devam ederiz artık
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
quote:
Şöyle transfer yapılmayacakmış gibi konuşanlar var ya, neyse küfür edeceğim şimdi...
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
quote:
Şöyle transfer yapılmayacakmış gibi konuşanlar var ya, neyse küfür edeceğim şimdi...
Küfür ettirmek için böyle yazıyolar hocam zaten. Biz küfredip ceza alınca onlar egolarını tatmin edicekler.
Yakın zamanda Ayhan, Barış ve Mustafa Sarp ile de yollar ayrılacak diye tahmin ediyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hidalgo1911
quote:
Ben genel olarak Galatasaray taraftarından bahsediyorum. Bir tek ben alırım benim gibiler alırım gibi birşey demiyorum orda. Klübe gelir elde ettiricek her şeyde rakiplerimizin gerisindeyiz. Bu da mı yönetimin suçu? Hiç mi taraftarın suçu yok?
Eğer Fenerium darphane gibi para basıyorsa, ve GSstorelarda formaların üstleri örümcek ağı olmuş ise
Bu tamamen yönetimleri başarısı ve başarısızlığıdır. Sen bunu asla taraftara bağlıyamazsın...
FB taraftarı çok zenginde GS taraftarı çok mu fakir?
Aziz Yıldırım öncesi Fener kaç forma satıyodu şimdi kaç satıyo. GS ise forma satmak uğruna her sene garip bir renk çıakrtıyo. Mor, Turuncu, Somon gibi.
Stada ise kombine alsan ne olurdu. ASY 20000 kişi anca. İnönü neredeyse 30000, Kadıköyde 50000 civarı... Zaten ASYden gelecek kombine gelirleri ile asla BJK ve FB ile kapışamazsın.
Bu kadar yönetimi desteklemene ve her suçu taraftarda bulmana üzülüyorum gerçekten. Çok samimiyim.