Şimdi Ara

KEITA GİTTİ!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan bu adam yuzunden cogunlukla izliyordum keita da gittiyse yazıklar olsun
  • Galatasaray akıllıca iş yaptı zaten bütün dünya da görmüştü son kaka olayından sonra adamı. Hakemler sıfır tolerans göstereceklerdi. 8 e alınmıştı 8 e satılmış zarar yok iyi bir hamle.
  • @HitEmUp

forma satışlarında gs geçen sezon en fazla forma satan takım..bu sene ne olur bilinmez ama..
  • Şimdi kim kobrayı göstercek Üzüldüm yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Orijinalden alıntı: HitEmUp

quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1911

quote:

Anlamıyorum sizi. Store'a gitmek yok, forma almak yok, GsBonus-GsMobile vs. almak yok. Sonra transfer bekliyosunuz. Transfer yapmak için adam satınca kuduruyosunuz. Keita gitti bırakın GS'li olmayı. Nasıl olsa Keita gitti.

ne kadar saçma bi zihniyet bir tek sen ve senin gibi düşünenler galatasaraylı değilmi...
    bir tek sizin gibiler gider forma alır hat alır kredi kartı alır...
    sizin gibi düşünmeyenler taraftar değil bir şey almazlar kulübe destek vermezler..

Ben genel olarak Galatasaray taraftarından bahsediyorum. Bir tek ben alırım benim gibiler alırım gibi birşey demiyorum orda. Klübe gelir elde ettiricek her şeyde rakiplerimizin gerisindeyiz. Bu da mı yönetimin suçu? Hiç mi taraftarın suçu yok?

Eğer Fenerium darphane gibi para basıyorsa, ve GSstorelarda formaların üstleri örümcek ağı olmuş ise

Bu tamamen yönetimleri başarısı ve başarısızlığıdır. Sen bunu asla taraftara bağlıyamazsın...

Nasıl tarafta bağlayamam ben bunu ya. Yönetimdekiler mi alıcak o formaları?

• Sağ kanat serdar özkana mı kaldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Sağ kanat serdar özkana mı kaldı ?

Tam bunu yazacaktım üzülmeyin serdar var diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: EяdiL

bir Fenerbahçeli olarak bakıyorum Keita kötü oyuncu muydu değil,ama çokta iyi bir oyuncu değildi..Toplamda kaç tane maç kazandırdı ki Galatasaraya,büyük maçlarda çıkarttığı rezaletlerde cabası.Bence Galatasaray geçen seneki Keita ve Elano transferleriyle bu seneki Dünya Kupalarını düşünüyordu,2sinide bir sene sonra satmayı düşündüler bence ama Dünya Kupası Keitaya yaramadı,300-500 zararla elden çıkarıldı ama Elanoda biraz kar edilebilir..Yani Galatasaray iki oyuncuyuda bir senelik aldı bence,sıra Elano'nun satışında yakında oda belli olur..

Keita geçen sezonun en etkili futbolcusuydu. Arda'nın istatistiklerini bir yana koyuyorum, rakiplerin açık ara en çekindiği futbolcumuzdu. Atletico maçlarında forvet oynattılar, onda bile gereğini yerine getirdi. Mesela Elano satılsa birşey demezdim. Çünkü geçen sezon ortalıkta hiç yoktu ama Keita öyle değildi. Taraftar tribüne sadece galibiyet için gelmez, böyle futbolcular içinde gelir. Keita'dan gelecek para başka mevkiye yatırılacak yani Rijkaard'ın en önem verdiği mevki, kanatlar, artık Serdar Özkan ile işlerlik kazanacak. Ne diyelim. Teşekkürler Adnan Sezgin.

• her ne kadar keita alındığında oynamadan alınmış bi transfer risk alınarak alındı diye düşündümsede takıma katkı sağladığı bir gerçek...ben satıldığı için ne iyi oldu diyorum nede kötü oldu diyorum...sadece yönetimin yapmış olduğu yanlış hamleleri eleştiriyorum...elinde o kadar patlamış futbolcu varken takımda iyi kötü top oynayabilen taraftarın sevgilisi olmuş bir oyuncuyu satmak kaynak yaratabilmek adına çok saçma bir yöneticilik anlayışıdır... bu adamı seneyede ondan sonraki seneyede rahat rahat katara satabilirlerdi zaten katardan başka bir yerede satamazdık....elimizde patlayan futbolcular

1. leo franco

2.gökhan zan

3.mustafa sarp

4.ayhan akman

5.serkan kurtuluş

6.barış özbek

varken...

elden çıkarılmasına aşağı yukarı hiç bir taraftarımızın sesini çıkarmayacağı bu oyuncuları elinde tutmak sizcede yanlışlık değilmi eleştirmeyelimmi hepmi alkış tutalım yapılan o kadar yanlış varken körü körüne destek vermek bana saçma geliyor... arkadaşlar kusura bakmayın kızarsanızda kızın sizin bileceğiniz iş ama az buçuk takımda top oynuyo görünen adamını satıp elinde 6 tane hurda oyuncuyu tutmak pek yapılan iyi bir iş gibi görünmüyor

• keitalar gider inamotolar gelir
  • adnan polat ve sezgin derhal kendinizide SATILIĞA çıkartın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

Şimdi kim kobrayı göstercek Üzüldüm yav

Serdar Özkan, beyaz kobra
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1911

quote:

Anlamıyorum sizi. Store'a gitmek yok, forma almak yok, GsBonus-GsMobile vs. almak yok. Sonra transfer bekliyosunuz. Transfer yapmak için adam satınca kuduruyosunuz. Keita gitti bırakın GS'li olmayı. Nasıl olsa Keita gitti.

ne kadar saçma bi zihniyet bir tek sen ve senin gibi düşünenler galatasaraylı değilmi...
    bir tek sizin gibiler gider forma alır hat alır kredi kartı alır...
    sizin gibi düşünmeyenler taraftar değil bir şey almazlar kulübe destek vermezler..

Ben genel olarak Galatasaray taraftarından bahsediyorum. Bir tek ben alırım benim gibiler alırım gibi birşey demiyorum orda. Klübe gelir elde ettiricek her şeyde rakiplerimizin gerisindeyiz. Bu da mı yönetimin suçu? Hiç mi taraftarın suçu yok?

Eğer Fenerium darphane gibi para basıyorsa, ve GSstorelarda formaların üstleri örümcek ağı olmuş ise

Bu tamamen yönetimleri başarısı ve başarısızlığıdır. Sen bunu asla taraftara bağlıyamazsın...

Nasıl tarafta bağlayamam ben bunu ya. Yönetimdekiler mi alıcak o formaları?

Yönerim daha cazip kılacak...

Fenerium örneği var gözümüzün önünde. Neydi ne oldu. Bu yönetim ile ilgilidir. Taraftar ile değil. Daha cazip yaparsan sen formaları, daha iyi oyuncular getirirsen forman daha çok satar.

Onun dışında kombine ve biletlere gelince sana bişey diyimmi, çoğu GSli ASY ye gitmeyi artık uzun süredir istemiyorlar. Yeni stadta bu patlama olur, tabi eğer yönetim gene saçmalar veya takım formsuz olursa uzun süre seyrantepede boşalır.

Yani görüyosun dimi. Aslında herşey yönetimde bitiyor. GS klübünü şirket gibi yöneticek ise Adnan polat bey, hataların hepsinin onun sorumluluğunda olduğunu bilmesi lazım.

• Alexis Sanchez'i alabilirmiş Gs.
    Bence bu adam iyi aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Sağ kanat serdar özkana mı kaldı ?

Tam bunu yazacaktım üzülmeyin serdar var diye

Arkasındada GS nin kadrolu kazması SABRİ Sabriden herzaman 50 metre havadan gelen süper ortalar bekliyoruz.. Kötümü stad çevresinde oyun oynayan çocuklarda kafa vursun topa

• quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

Alexis Sanchez'i alabilirmiş Gs.
    Bence bu adam iyi aslında.

Sağ açıkta kapı gibi yerli Messi varken kimmiş Sanchez
  • amma büyüttünüz ya bu keitayı belliki ondan gelicek parayla(+ mehmet topaldan gelen para) defansif orta saha ve orta sahanın ortasında oynayan adam alıncak
    ayhan barış gibi oyunculardan kurtulcaz bu sayede sağda arda solda elano şeklinde oynayabiliriz bu sene
  • Görüyor musunuz serdara o kadar güveniyorlar ki yıldızlarını da satıyorlar.
  • Değerini bulduğunda her oyuncu satılabilir; değerine karar veren yönetimdir.(hocaya danışmak kaydıyla) Eğer değerinin altına gittiyse alış fiyatı şu satış fiyatı şu tartışmaları boş bana göre... Değerinin altına gitti ve yerine adam getiremedi ise yönetimi o zaman eleştiririz ama daha transfer sezonu bitmedi, bekleyelim görelim...
  • güzel haber
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.