Şimdi Ara

KEITA GİTTİ!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi bakalım böyle kanat oyuncusu bulabilieceklermi.
  • Hep Trabzon'daki Yattara tipi bir oyuncumuzun olmasını istemiştim. Keita, Yattara'dan da daha iyi bir oyuncu idi. Evet biraz çirkefliği vardı. Ancak bunlar daha çok yenildiğimiz zamanlarda yapıyordu. Çünkü takımda en iyi oynadığı maçlarda o kadar emek sarfetmesine rağmen takımda kendisi gibi canla, başla mücadele edeni olmayınca, onun futbolunu anlayan pek olmayınca, o kadar deparlar atıp, adamlar çalımlayıp yaptığı ortalarda boşa gidince haliyle sinirlenip çirkefliğe başvuruyordu.

Hala futbolun bir takım oyunu olduğunu unutup bireysel oyuncuların maç çevirmesini bekleyenler vardı. Mademki öyle düşünenler vardı Keita bu tip bir oyuncu idi. Elinden geleni yapıyordu. Ama sen bir maçta Ayhan, Sarp, Barış, Topal gibi oyuncuları aynı anda oynatırsan Keita ile birlikte o takım işmi yapardı? Yanına adam gibi birilerini alsalardı Keita'nın yaptığı showlarda bir işe yarardı. Hem takım gol atardı hemde Keita dahada çok futbol aşkına gelirdi. Böylece çirkefliğe başvurmazdı.

En azından yaptığı çirkeflikleri aldatmaya yönelikti. Türkiye'de çirkeflik deniyorsa bunu yapan Bilica'dan başkası değildir. F.Bahçe yönetiminin, F.Bahçe'ye yakışmadığı gerekçesiyle Bilica'yı göndereceğini düşünüyordum. Ama nerde? Lugano bile Bilica'nın yanında gül kalır..

Yahu adamdan verimmi alamadınki sattın? İşmi yapmadı? Bırakın verdiğimiz parayı kurtardık ayaklarını. Servet, Sarp, Barış, Ayhan gibi satılacak adamlar duruyorken Topal, Keita gibi iş yapan adamları satıyorsunuz. Şu an orta saha, stoper transferi bekliyorduk. Bakalım 3 oyuncumu alacaklar ne yapacaklar artık göreceğiz. Keita'nın bu transferde suçu yok. Katar ekibi daha iyi para önermiş demekki gitmek istedi. Senede alacağı parada rahat bir 750 bin euro fark vardırki gitti bence.. Bu saatten sonra en iyisinide alsanız teselli etmez beni. İşleyen adamı sattınız çünkü..

• size bir soru. bu transfer rijkaard ın onayı alınmadan yapıldı diyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

çok isabetli karar olmuş keita gibi dengesiz bir futbolcunun gs de işi yok.parası da güzel mis gibi.

Dengeli olanlar geçen sezon ne yapmış? Arda, Keita ve Baros takımın en iyi futbolcuları. Bakın Arda'nın da satılacağı söyleniliyor her tarafta. elde edilen parada Keita'nın geçen sezon ki bonservisine gider ancak. Yani elde edilen kar çok küçük bir rakam. Neyse İnşallah Serdar Özkan, Aydın Yılmaz ile fırtına gibi eser bu takım.

sende taktın takımın geçen seneki durumuna .

keita nın durumu bu takımla falan alakası yok, istikrarsız, bu adam böyle bütün sezon aynı ayarda performans veremez maç maç hatta maç içinde bile iniş çıkışı olur.

sonra bizlerde çok iyi oynadığı maçlara göre her maç patlama bekler dururuz.

keita kaç maçta aynı ayarda oynadı.bir elin parmağını geçmez.evet etkili adam ama bu sayılı maçlarda ortaya çıkıyor diğerlerinde normal bir kanat oyuncusu kanatlardan gider ama bi bakarsın top ezilmiş gitmiş.

takımda kalsa kötü mü olurdu olmazdı ama gitmesinede ağlamanın anlamı yok bu durumda.

elano satılmayacaksa, sağ kanatta oynadı milli takımda, olmadı onu oynatırlar.istikrarsız bir keita dan kötü olamaz heralde.

• Haldun üstünel yokken adam gibi oyuncu alamayız hayırlısı bakalım bu sene 11 Türk bizi bekliyor
  • quote:

şampiyonluk yaşamayı yıldız transferine bağlayan zihniyet şunu da düşünmeli:gerets bu ligde şampiyn oldu imamotolarla.geçen sene hiç bir takım iyi deilken galatasaray tarihin en yıldız dolu kadrosuyla neden şampiyon olamadı?bırak onu 2.bile olamadı...

takım oyunu istiyorum.saçma sapan birmaçta oynayıp bir maçta yatan yıldızlar istemiyorum.

çok doğru bence de olay budur.bırakın artık adamın arkasından ağlamayı.
  • Galatasaray ne yapmaya çalışıyor anlamak güç.
    Geçen sezonun en verimli adamıydı belki de. Aldığı paraya satmış yani iyi ki satıldı denilecek bir durum da yok. Keita'dan boşalan yeri S.Özkan ile doldurmayı planlamıyorsunuz umarım
  • Galatasaray yönetimi çok büyük risk alıyor bu sene başarısız olursa sorumlu tamamen yönetimin olucak.
  • Adnan polatı tebrik etmek gerek, ancak bu kadar saçma bir hareket yapılırdı. sabriye baya güveniyor herhalde
  • sabri tr deki en iyi sağ bek neden güvenmesin?şimdi kimse bana gökhan gönül demesin o fb de gen futbolcu sabri ise zor zamanda takımı ateşleyen koşan basan futbolcu.
  • galatasaray kukübü büyüklüğüne göstermiştir burada! böyle bir futbolcu galatasarayda oynayamaz ....
  • çok güzel.!
    A.Sezgin şimdi İskoçya'da gelecek vadeden 36 yaşında bir kanat oyuncusu alır gelir o zaman tamam olur.
  • Herkes yazmış neden satıldı,neden cart curt.. Belki biz satmak istemiyorduk ama Keita bizde oynamak istemiyordu belki..
  • Dedim ben size takımda hiçbir şey belli değil en iyi oyuncuyu sattılar şimdi hala bir kılıf uydurursunuz.Devam etsinler bakalım 8.5 a al 8 e sat oyunuya veridğin para ile de kal...
  • Yahu keita zor giden maçlarda oynamasa bile 2-3 çalım atıp birşekilde gol atıyordu yada attıyordu.Şimdi o oyunculardan çok az kaldı.Ben şu ana kadar serdar özkanın kişisel becerisi ile gol attığını görmedim.

İnşallah serdar la sabri bu sene coşturacak haydi tosunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Orijinalden alıntı: delton

quote:

çok isabetli karar olmuş keita gibi dengesiz bir futbolcunun gs de işi yok.parası da güzel mis gibi.

Dengeli olanlar geçen sezon ne yapmış? Arda, Keita ve Baros takımın en iyi futbolcuları. Bakın Arda'nın da satılacağı söyleniliyor her tarafta. elde edilen parada Keita'nın geçen sezon ki bonservisine gider ancak. Yani elde edilen kar çok küçük bir rakam. Neyse İnşallah Serdar Özkan, Aydın Yılmaz ile fırtına gibi eser bu takım.

sende taktın takımın geçen seneki durumuna .

keita nın durumu bu takımla falan alakası yok, istikrarsız, bu adam böyle bütün sezon aynı ayarda performans veremez maç maç hatta maç içinde bile iniş çıkışı olur.

sonra bizlerde çok iyi oynadığı maçlara göre her maç patlama bekler dururuz.

keita kaç maçta aynı ayarda oynadı.bir elin parmağını geçmez.evet etkili adam ama bu sayılı maçlarda ortaya çıkıyor diğerlerinde normal bir kanat oyuncusu kanatlardan gider ama bi bakarsın top ezilmiş gitmiş.

takımda kalsa kötü mü olurdu olmazdı ama gitmesinede ağlamanın anlamı yok bu durumda.

elano satılmayacaksa, sağ kanatta oynadı milli takımda, olmadı onu oynatırlar.istikrarsız bir keita dan kötü olamaz heralde.

Kafaya takmam normal, çünkü doğru. Var mı takımda daha istikrarlısı? Geçen sezon takım için elinden geleni yapmaya çalışan nadir oyunculardan biriydi. Elano ise geçen sezonun en istikrarsız futbolcusuydu. Daha doğrusu kötü oyununda oldukça istikrarlıydı. Brezilya milli takımında yanında oynayan oyuncuların kalitesi ile birşeyler yapabiliyor ancak. O ortamda Galatasaray'da yok. Elano, Keita'nın yarısı kadar kanatlarda başarılı olursa büyük mucize olur. Elano satılsaydı bu kadar tepki göstermezdim, çünkü mantığı olurdu. Geçen sezon birşey vermemiş, takımın en fazla ücret alan oyuncusuydu. Ama Keita'da aynı durum söz konusu değil. Keita, Arda ve Baros ile beraber en değerli futbolcularından biriydi.

• KEİTA NEDEN SATILDI?

Galatasaray taraftarının sarı kırmızılı yönetimden kadronun güçlendirilip, yeni transferler yapılmasını beklerken Keita'nın satılması adeta soğuk duş etkisi yaptı.

Ancak Keita'nın satışı Dünya Kupası sonrasında beklenen bir gelişmeydi.

Sarı-Kırmızılı yönetim Mehmet Topal'ı 5 milyon euroya sattıktan sonra, Keita'yı da 8 milyon 150 bin euroya elden çıkarıp 12 milyon euroya aşan bir transfer bütçesi oluşturdu. Ayrıca Keita'da Mehmet Topal gibi 200 bin euro alacağından feragat etti.

DHA'dan Kadri Çetinçalı'nın haberine göre; Keita'nın transferini geçen yıl 7,5 milyon euroya 3 taksitte 2 yıl vadeli olarak gerçekleştiren sarı kırmızılı yönetim bu kez peşin 8.150 milyon euroya satarak öncelikle ekonomik anlamda kar etmiş oldu. Keita'nın transferini gerçekleştiren Haldun Üstünel futbol şubesindeki görevinden istifa etti. Üstünel'in yetkilerini devralan sportif direktör Adnan Sezgin ise Üstünel'in aldığını kolayca sattı.

Keita'nın satılmasının tek nedeni sadece para değil elbette. Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartı, teknik direktör Frank Rijkaard da yöneticiler de bir türlü unutamadı. Çünkü maç önncesi 1 hafta süreyle Keita'ya F.Bahçe maçındaki atmosfer anlatıldı. Tahriklere, provakasyonlara kapılmaması için sıkı sıkı uyarıldı. Ancak Keita, Roberto Carlos'a yaptığı hareketle takımını 10 kişi bırakıp yenilgide belki de en büyük etkeni oluşturdu.

Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da yer alan yıldız oyuncu izin zamanlarında İstanbul'dan ayrıldığı zamanlarda sürekli geç geldi. Bu konuda da uyarıldı ancak Keita aynı alışkanlığını sürdürüp, izinlerinden geç dönmeye devam etti.

G.Saray'ın mali durumunu bilmeyen yok. Futbolcu alacaklarında zaman zaman gecikmeler yaşandı. Ancak geçen yıllarla kıyaslandığında hiç de abartılacak bir durum yoktu. Sarı kırmızılı kulüpte yakın geçmişi bilmeyen Keita, transfer ödemelerinde birkaç günlük gecikme dahi olsa tepki gösteriyor, sorun çıkarıyordu. Ödeme yapılana kadar antrenmanlarda isteksiz çalışıyor ve takım arkadaşlarını da etkiliyordu.

Ali Sami Yen'de oynanan iç saha maçlarında üst düzey performans gösteren Keita, yine yönetime göre deplasman oyunlarında ise oldukça etkisizdi. Bu konudan teknik direktör Frank Rijkaard ayrıca sıkıntı duyuyordu.

Keita'nın saha içindeki bazı centilmenlik dışı hareketleri de sarı kırmızılı yönetimi rahatsız etti. Bazı maçlarda rakipleri ile gereksiz tartışmalar içine girmesi ve hakemi aldatıcı hareketlerde bulunması sıkıntı yarattı.

Son olarak Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili-Brezilya maçında hakemi aldatıp, Kaka'nın atılmasına neden olması bile başkan Adnan Polat ve diğer yöreticileri rahatsız etti. Bütün bu etkenler ve sıcak para bir araya gelince Keita'nın satılması önlenemez bir hal almıştı. Ve beklenen satış gerçekleşti.
    Kaynak: DHA

• quote:

sabri tr deki en iyi sağ bek neden güvenmesin?şimdi kimse bana gökhan gönül demesin o fb de gen futbolcu sabri ise zor zamanda takımı ateşleyen koşan basan futbolcu.

Ya bi kere sabri sağ bek değil sağ açık.
    son 2-3 sene yokluktan orda oynamaya çalışan bir adam..

nasıl en iyi sağ bek sabri ya.

Walla senin gibi Galatasaraylılar her şey yücelttiği için en vasıfsız futbolcu bile kendisini ilah zannediyor. Sonra olan takıma oluyor.
  • Lanet olsun ya. Yeni uyandım ve bu kötü haberle kendime gelemedim :(

Taraftarın sevgilisi olan bi oyuncuyu neden satar bu yönetim
  • Serdar Özkan Onu Keserdi Zaten
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.