Şimdi Ara

KEITA GİTTİ!!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
366
Cevap
0
Favori
9.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabri Yardırır bu sezon Sağ Açıkta Adam hızını alamayıp kendisine bile çalım atıyor
  • Elano yu göndermiyip onu sağ açığa çekebilir frank.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Kafaya takmam normal, çünkü doğru. Var mı takımda daha istikrarlısı? Geçen sezon takım için elinden geleni yapmaya çalışan nadir oyunculardan biriydi. Elano ise geçen sezonun en istikrarsız futbolcusuydu. Daha doğrusu kötü oyununda oldukça istikrarlıydı. Brezilya milli takımında yanında oynayan oyuncuların kalitesi ile birşeyler yapabiliyor ancak. O ortamda Galatasaray'da yok. Elano, Keita'nın yarısı kadar kanatlarda başarılı olursa büyük mucize olur. Elano satılsaydı bu kadar tepki göstermezdim, çünkü mantığı olurdu. Geçen sezon birşey vermemiş, takımın en fazla ücret alan oyuncusuydu. Ama Keita'da aynı durum söz konusu değil. Keita, Arda ve Baros ile beraber en değerli futbolcularından biriydi.

bak işte şunu anlatamıyorum.keita nın yapısı bu istikrar yok diyorum sende diyorsun ki geçen sene var mıydı başka istikrarlı adam.sezonu kötü geçiren bir futbolcuya istikrarsız mı denir kötü sezon geçirdi mi denir.keita ya kötü sezon geçirdi demiyorum, idare edecek kadar oynar ama bizim övdüğümüz beğendiğimiz oyunu hiçbir zaman bütün sezona yayamaz 2 3 maç vay be deriz gerisi normal geçer, bu durumda bu halde satılan bi adamın yerine sabri de oynar ve sonucunda gelen para içinde sevinmemiz gerekir ama kimimiz üzülüyor.keita şöyle böyle diye.kaç maç bu adam övdüğümüz şekilde maç çıkardı.

sen diyorsun ki bu adam geçen seneki takıma göre böyleydi aslında bütün maçlar süper oynar, halbuki adamın durumu maçlarda gözüküyordu, hani nasıl bi adam için ilk izlerken deriz ya bu adamın kumaşı iyi belli diye, keita da bunu geçen sezon gösterdi bu adam istikrarsız etkili adam iyi adam ama istikrarsız.bu adamı iyi oynadığı bi kaç maç için keita şöyledir böyledir diye söylüyoruz.30 maçtan 20 sini mi övdüğümüz gibi oynadı. 10 tane bile çıkmaz.

• Hayırlısı olsun.Fazla üzülmeyelim.Sezon başlasın,bekleyip göreceğiz.
    Aklıma Lucescu'nun 2.sezonu geldi.Bülent Akın,Fatih Akyel,Emre,Okan,Jardel,Hagi,Popescu hepsi gitmişti.Yerlerine çok mütevazı Perez,Cordoba,Ayhan falan alınmıştı.
    Önemli olan takım olmaz.

Yıldız takıntım yok artık.Geçen sezonu gördükten sonra.Keita'yı halâ beğenerek takip edeceğim ama gitti artık ne yapalım.Başarılar yeni kulübünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

Serdar Özkan Onu Keserdi Zaten

yani olacağı oydu
  • Yuh...Ne ara sattınız adamımı lae...

Biz kimi seyredecez bu sene bea...Bi seferde 5 kişiyi bakkala yolluyodu tek başına....
  • Sırtında iki adam taşıyıp geçebilen, Türkiye ligine uyum sağlamış olan bir yabancıyı yollamak kime kaldı bu kanatlar ya!!!

Artık Adnan Polat'ın gitmesini savunuyorum, isterse 100 000 kişilik stad yapsın.
  • iyice korkmaya başladım artık.. yarın bir gün barosu da satar bunlar..
  • sağ kanada saçma bir oyuncu alınır, verilir 5 milyon hiçbir işede yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

Yuh...Ne ara sattınız adamımı lae...

Biz kimi seyredecez bu sene bea...Bi seferde 5 kişiyi bakkala yolluyodu tek başına....

Turksih Messi Serdar Özkannnn...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Serdar kendi bakkala gider bea...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Serdar kendi bakkala gider bea...

Solda Serdar oynar sağda Sabri oynar off kadroya bak...

• Defolsun gitsin. Zaten Brezilya-Fildişi maçındaki son hareketi ile tamamen gözümden düştü.
    Kakanın ufak bir müdahalesi ile yüzünü tutup kendini yerden yere attı.

http://www.vidivodo.com/396890/keita-ve-kaka
  • keita istikrarsızdı sürekliliği olan adam lazım bize
  • Güzel bir oyuncu alınsın da bari işimize yarasın gelen para
  • parası iyi de gs iyice parçalandı ellerinde adam kalmadı yahu...ne yapmaya çalışıyor bunlar böyle acaba??elano arda baros kaldı ellerinde..ben elano ve ardayı da yok sayıyorum ee kim kaldı?
  • Arda bile gitse bu kadar üzülmezdim, sen yeni stad yap, sponsorluklar imzala, gelirimiz arttı de, ondan sonra 1 milyonun 2 milyonun hesabını yapıp en iyi adamlarından birini sat. Yerine ondan daha iyi bir oyuncu almadıkları sürece hatalı transfer. Geçen seneki en önemli maçın ne? A. Madrid. Kaç gol attın? 2. Peki kim attı?????????
  • Sabri Reisss

• sarı kırmızı forma çok yakışıyordu adama
  • ulan zaten bu adam bu fiyata alınmadımı. 1 milyon € kar edicem diye takımın tek başına maçı çevirebilen tek oyuncusunu nasıl satar bunlar. keita olmasa atletico madrid maçında "aah ah caner olmasa" diyeceğimiz bi durumda olmayacaktı. adam tek başına sanki en koyu galatasaraylıymış gibi canını dişine takarak oynuyordu sen gelip satıyorsun. büyük kaptan dediğin adam sahada kafasını sallaya sallaya yürürken bu topu alıp depar atıyor çalım atıyor orta açıyor ve sen bu adamı 8m euroya arap takımına yolluyorsun. yazık...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.