Bence iyi bir hamle oldu.Hayırlı olsun iki tarafa da.
Bu arada ntv'de bi yorumda sabriyi öne çekip arkasına ali turanı koyabilir dediler sabri sağ açıkta serdar solda olursa
Yazik olmus uzuldum Galatasaray adina
demekki arda kalcak takımda. kaynak sorunuda ortadan kalktı. zaten kanat bolluğu vardı sizde. şimdi ortasahaya adam alırlar o parallarla daha iyi olur sizin açınızdan.
büyük ihtimal Rijkaard sattırdı. Daha çok takıma yönelik oynayan oyuncu istiyor. İstedikleri kadar kazma olsun...
Her ne olursa olsun 1 sezonda Keita , birçok Galatasray taraftarının idolü haline gelmişti . Şimdi Keita'yı satıp , onun yerine en fazla Keita kadar başarılı olabilecek bir oyuncu alacaklar . Zaten daha yapılması gereken 2 ön libero transferi var . Galatasaray iş üstüne iş açıyor başına . Ayrıca 100 Galatasaray taraftarının eline ver bir kağıt kalem . Yaz şuraya muhtemel kadroyu desen , Baros ve Keita'yı gözleri kapalı koyarlardı . Valla yokluğunu arayacak gibi Galatasaray .
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
Bu arada ntv'de bi yorumda sabriyi öne çekip arkasına ali turanı koyabilir dediler sabri sağ açıkta serdar solda olursa
takım coşar...
Coşar ama Bank Asyada coşar
Geçen sene kanatlarıyla övünen Gs de kanat kalmadı.
Takımda hic zencı kalmadı :(
Takımın ismi al -sat mı lan
çok isabetli karar olmuş keita gibi dengesiz bir futbolcunun gs de işi yok.parası da güzel mis gibi.
satılanlardan sonra 22 milyon euro gibi bi gelir elde edildi..umarım iyi yerlerde kullanılır..
şampiyonluk yaşamayı yıldız transferine bağlayan zihniyet şunu da düşünmeli:gerets bu ligde şampiyn oldu imamotolarla.geçen sene hiç bir takım iyi deilken galatasaray tarihin en yıldız dolu kadrosuyla neden şampiyon olamadı?bırak onu 2.bile olamadı...
takım oyunu istiyorum.saçma sapan birmaçta oynayıp bir maçta yatan yıldızlar istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: webaslan
çok isabetli karar olmuş keita gibi dengesiz bir futbolcunun gs de işi yok.parası da güzel mis gibi.
Dengeli olanlar geçen sezon ne yapmış? Arda, Keita ve Baros takımın en iyi futbolcuları. Bakın Arda'nın da satılacağı söyleniliyor her tarafta. elde edilen parada Keita'nın geçen sezon ki bonservisine gider ancak. Yani elde edilen kar çok küçük bir rakam. Neyse İnşallah Serdar Özkan, Aydın Yılmaz ile fırtına gibi eser bu takım.
Çirkefmiş Allah aşkına fenerbahce luganoyu satmıyor da biz keita yımı satıyoruz.
Konu tamamen mantaliteyle ilgili. Bu sene takımı küçültüyorlar bu açık çok büyük transfer olacağını da sanmıyorum. Para için satıldıysa bile alacağımız adam daha mı ucuz olacak. Ayrıca sezon açılda ne zaman gelecek bu adamlar da ne zaman takıma uyum sağlayıp oynayacaklar.
Bize yine bu sene hüsran var. Beşiktaş S özkanı bıraktı Quaresma yı aldı biz Keita yı bırakıp S Özkanı alıyoruz. Şu an avrupa da alınabilecek yıldız adayı bir stoch vardı birde hazard onlar lada ilgilenmiyoruz bile.
Elanoya hic sağ kanat için heveslenmeyin o da gidecek muhtemelen 7-8 m euroya.
Adnan Sezgin yine transferin bitimine 3 gün kala bi inamoto birde carusaca alır gelir yanında...
serdar özkandan umutluyum ben...
quote:
Orijinalden alıntı: webaslan şampiyonluk yaşamayı yıldız transferine bağlayan zihniyet şunu da düşünmeli:gerets bu ligde şampiyn oldu imamotolarla.geçen sene hiç bir takım iyi deilken galatasaray tarihin en yıldız dolu kadrosuyla neden şampiyon olamadı?bırak onu 2.bile olamadı...
takım oyunu istiyorum.saçma sapan birmaçta oynayıp bir maçta yatan yıldızlar istemiyorum.
doğru tesbit.
desenize serdar özkan bu sene ezber bozacak :D yalnız serdar bizde oynadığının 3-4 katı oynar en az ardanın kankası zaten. birde önümüzde ayhan örneği var. ama bir keita edebilir mi. asla :D
Öyle yok kör ölür badem gözlü olurculuk. Kakarakikiri güldünüz Serdar bize gelince. İyi oynarsa da tükürdüğünüzü yalamamak için yolunu yapmayın söylediklerinizin arkasında durun.
quote:
Orijinalden alıntı: webaslan
şampiyonluk yaşamayı yıldız transferine bağlayan zihniyet şunu da düşünmeli:gerets bu ligde şampiyn oldu imamotolarla.geçen sene hiç bir takım iyi deilken galatasaray tarihin en yıldız dolu kadrosuyla neden şampiyon olamadı?bırak onu 2.bile olamadı...
Son derece yanlış bir mantık... Sırf takım oyunu ilede bi yere gelemezsin. Hem takım oyunu olucak hemde yıldız futbolcuların olacak...
Hagi cok mu takım oyunu oynuyordu? Ama Takım oyunu ile kendisini daha gosterdi...
Bir takımda yıldız futbolcularında olması şart, yeterki denge olsun. Takım oyunu oynayacka sıradan adamların göze çok batmaması lazım.