Anlamıyorum sizi. Store'a gitmek yok, forma almak yok, GsBonus-GsMobile vs. almak yok. Sonra transfer bekliyosunuz. Transfer yapmak için adam satınca kuduruyosunuz. Keita gitti bırakın GS'li olmayı. Nasıl olsa Keita gitti.
Sana tamamen katılıyorum, bazıları sanki kulübü kendi mallarıymış da başkası kendi malı olan kulübün işlerine karışıyormuş gibi konuşuyor. Bırakın üzülmeyi, Keita gibi onbinlerce futbolcu var dünyada, gören de Messi'yi bedelsiz filan kaçırdık sanacak.
kobra takımını dağıttılar buna en çok somak üzülmüştür
quote:
Orijinalden alıntı: Fallout 3
Sabri Reisss
Bu resim bence müzelerde filan sergilenmeli.
Mecbur
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Skjellum
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
Anlamıyorum sizi. Store'a gitmek yok, forma almak yok, GsBonus-GsMobile vs. almak yok. Sonra transfer bekliyosunuz. Transfer yapmak için adam satınca kuduruyosunuz. Keita gitti bırakın GS'li olmayı. Nasıl olsa Keita gitti.
Sana tamamen katılıyorum, bazıları sanki kulübü kendi mallarıymış da başkası kendi malı olan kulübün işlerine karışıyormuş gibi konuşuyor. Bırakın üzülmeyi, Keita gibi onbinlerce futbolcu var dünyada, gören de Messi'yi bedelsiz filan kaçırdık sanacak.
GSdeki en iyi oyuncuydu bence hata ettiler. Serdar özkan ve Sabri mi şampiyon yapıcak takımı ?
Benim anlamadığım takımda stoperler Allah'a emanet, orta saha zaten yok, e şimdi de kanatları sattın veya gönderdin. En az 3 adam demek bu. Keita'nın parasıyla Keita ayarında adam almak bile zor.
her ne kadar terbiyesiz,karaktersiz olsada takımdaki en iyi oyuncuyu satmışsınız. Galatasaray 5.lik yolunda iyi hamlelerle devam ediyor...
yönetim 5 para etmez ama keitanın gitmesi gercektende iyi oldu cunku bu tarz bir oyuncu herzaman sorun cıkartma potansiyeline sahip bir oyuncudur servetin olayına dusmemek icin sattılar bencede iyide yaptılar ha ne olur keitanin futbol kalitesinden daha düşük bir oyuncu icin +5euro daha yuksek fiyatlı oyuncu alir yine yönetim yapacagını yapmıs olur keitanın gitmesi iyi ama gelen paranında havay gidecegide bir gercek.
Şu an Galatasaray'a baktığımda ortada bir takım göremiyorum.
Gerçekten çok kötü, yani takım bile çıkarılamaz düzeyde.
Keita'yı da sattıklarına göre ekonomisi çok kötü durumda olsa gerek.
Zaten beleş oyuncuları kovalayıp duruyorlar, Galatasaray'ı iyi görmüyorum o kadarını söyleyeyim...
Yuh diyorum başka birşey demiyorum, Keita satılır mı arkadaş ya?!
quote:
Orijinalden alıntı: hidalgo1911
hiç bir işe yaramazmış...
çok çirkefmiş takım oyuncusu değilmiş...
nakit olarak satılmış çok doğru yapılmış....
serdar özkan , aydın yılmaz , sabri doldururmuş boşluğunu...
genç bir kadro kuruyoruz....
3 tane üst düzey yabancı bu takıma yetermiş...
büyük transferin habercisi olabilirmiş...
çok etkili oyuncuydu ama dengesizmiş...
tutarsız bir futbolcuymuş....
çok iyi iş yapmış Adnan Polat'ı ayakta alkışlarlarmış.....
10-15 milyon euro gelir elde edilmiş 2 tane orta saha alınabilirmiş...
bu transferden sonra kallström gelebilirmiş....
Son maçlarda futbolcumu yeşil çam yıldızımı anlamakta zorluk çekiyorlarmış...
bir transfer için kaynak yaratma amaçlıymış...
takım oyununu bozuyormuş....
tek başına oynuyormuş...
kulübe zarar veriyormuş...
yapmayın arkadaşlar sırf yönetimi savunmak için bütün bunları yazmışınız.. bu adam değilmiydi geçen sene tribünleri ayağa kaldıran göz zevkinizi okşayan yuhki ne yuh şimdide bunları yazıyorsunuz
Alanda bu yönetim satanda bu yönetim. O yüzden sana buradan yönetimi eleştirmek için malzeme çıkmaz. Alırken sönük bizde iş yapmaz dersiniz. Satarken tam tersi. Keşke keita yerine elano satılsaydı ama elden bir şey gelmiyor. Yeni yapılacak transferleri görmeden konuşmayalım. Ama sanmıyorum bireysel olarak keitanın yerine doldurabilecek futbolcu alınacağını. sırf göbeği sağlamlaştırmak için keita veya elano hangisi denk gelirse birini satıp diğerini sağ açığa çekmeyi düşündüler sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: hidalgo1911
her ne kadar keita alındığında oynamadan alınmış bi transfer risk alınarak alındı diye düşündümsede takıma katkı sağladığı bir gerçek...ben satıldığı için ne iyi oldu diyorum nede kötü oldu diyorum...sadece yönetimin yapmış olduğu yanlış hamleleri eleştiriyorum...elinde o kadar patlamış futbolcu varken takımda iyi kötü top oynayabilen taraftarın sevgilisi olmuş bir oyuncuyu satmak kaynak yaratabilmek adına çok saçma bir yöneticilik anlayışıdır... bu adamı seneyede ondan sonraki seneyede rahat rahat katara satabilirlerdi zaten katardan başka bir yerede satamazdık....elimizde patlayan futbolcular
1. leo franco
2.gökhan zan
3.mustafa sarp
4.ayhan akman
5.serkan kurtuluş
6.barış özbek
varken...
elden çıkarılmasına aşağı yukarı hiç bir taraftarımızın sesini çıkarmayacağı bu oyuncuları elinde tutmak sizcede yanlışlık değilmi eleştirmeyelimmi hepmi alkış tutalım yapılan o kadar yanlış varken körü körüne destek vermek bana saçma geliyor... arkadaşlar kusura bakmayın kızarsanızda kızın sizin bileceğiniz iş ama az buçuk takımda top oynuyo görünen adamını satıp elinde 6 tane hurda oyuncuyu tutmak pek yapılan iyi bir iş gibi görünmüyor
haklısın kardeş bu oyuncular dururken neden keita satılır
''Sabaha karşı 03:00'de aldıklarını açıklamışlardı, şimdi daha insaflı davranmışlar! Sabah 9'da sattıklarını açıkladılar. (Borsanın sabah seansından önce açıklamanın da bir anlamı olmalı! Bakalım ne olacak?) Galatasaray'da yabancı futbolcu transferinde "Kim gelecek?" hesabı yapılırken, Keita gitti. Katar'dan eski kulübü Al Saad, 8.150 milyon Euro vermiş. O.Lyon'dan da aşağı yukarı bu rakama gelmişti. Bu transferin gerçekleşebilmesi için Keita'nın mutlaka onayı lazımdır. Demek ki Katar kulübü, Keita'ya Galatasaray'da kazandığının çok üzerinde bir para verdi. Bu rakam da 4-5 milyon olmalı; -Avrupa piyasasının çok üzerinde Keita için-. Demek ki Keita, artık üst düzey futbol oynamak istemiyor. Bu yaşta Katar'a gitmenin başka açıklaması yok. Demek ki Rijkaard "Olmasa da olur" diyerek satışa baştan onay vermiş. Burası şüpheli. Geçen sezon yaptıklarından sonra yerini Serdar Özkan ile doldurmak akıl karı değil. Yeni stadın tribünlerinin dolması için gerekli adamlardan biriydi Keita. Tribüne gelen taraftar böyle adam görmek ister. Demek ki geçen sezonki vukuatlarının ardından Kaka'ya yaptıkları, yönetimin satış kararında etkili olmuş. Zor oyuncu Keita, kontrol edemediğin adamı yolla da satış kararının bir parçası olabilir. Peki Al Saad? Merak ettim, kadrosuna baktım. Yaldızları dökülmüş kimler var diye? Yine bir Galatasaraylı çıktı karşıma. Brezilyalı Felipe. Doğrusu Keita ile iyi bir ikili olurlar! Felipe, Vasco'ya dönmemişse tabii. ''
ribery gitmişti ya neyse (:
ulan takımda barış mustafa sarp gibi oyuncular hala duruyor bizim gönderdiğimiz adama bak ya, kimlerle oynaycak bu takım seneye merak ediyorum cidden, transferde de acelemiz yokmuş!!! şuan bursa fener ve beşiktaştan kötü kadromuz transferi en çabuk yapması gereken takım biziz çünkü alacağımız oyuncular takımın en kritik bölgelerinde oynayacak oyuncular, bunlar bir an önce takıma adapte olması gerek bide! şimdi bunlar sakatlıktan kurtulamayan kewell ile sözleşme yenilerler bide bide polat her seferinde hala milli takımın savunması bizde diyerek defansa transfer yapmak ilk planımızda yok deyip duruyor ( dünya kupasına gidemeyen milli takımın defansı komple bizde olsa nolcaksa)! tüm bunların dışında taraftarın sevgilisi olan bir yöneticiyi küstürüp istafa etmesine sebep oluyorlar, bu adamın ikinci başkanlık dönemi kabus gibi başladı umarım böyle sürmez
Ilk gordugumde cok uzulmus ve cok da sinirlenmistim gonderenlere. Ama eger mantikli dusunursek; Keitanin oyun tarzi calim atmaya dayali,pas konusunda yetersiz. Yaptigi cirkeflikler fazla oldu. Ayrica nakit olarak para aldik. Uzuldum Keitanin gitmesine ama Rijkaard'in kararidir bu. Ayrica elanoyuda olumlu yonde etkilicektir.
her ne kadar keita alındığında oynamadan alınmış bi transfer risk alınarak alındı diye düşündümsede takıma katkı sağladığı bir gerçek...ben satıldığı için ne iyi oldu diyorum nede kötü oldu diyorum...sadece yönetimin yapmış olduğu yanlış hamleleri eleştiriyorum...elinde o kadar patlamış futbolcu varken takımda iyi kötü top oynayabilen taraftarın sevgilisi olmuş bir oyuncuyu satmak kaynak yaratabilmek adına çok saçma bir yöneticilik anlayışıdır... bu adamı seneyede ondan sonraki seneyede rahat rahat katara satabilirlerdi zaten katardan başka bir yerede satamazdık....elimizde patlayan futbolcular
1. leo franco
2.gökhan zan
3.mustafa sarp
4.ayhan akman
5.serkan kurtuluş
6.barış özbek
varken...
elden çıkarılmasına aşağı yukarı hiç bir taraftarımızın sesini çıkarmayacağı bu oyuncuları elinde tutmak sizcede yanlışlık değilmi eleştirmeyelimmi hepmi alkış tutalım yapılan o kadar yanlış varken körü körüne destek vermek bana saçma geliyor... arkadaşlar kusura bakmayın kızarsanızda kızın sizin bileceğiniz iş ama az buçuk takımda top oynuyo görünen adamını satıp elinde 6 tane hurda oyuncuyu tutmak pek yapılan iyi bir iş gibi görünmüyor
haklısın kardeş bu oyuncular dururken neden keita satılır
harry keweli ziyan etti yonetim keita derdinemi dustunuz
Değdi mi bu adamın tiyatrolarını, sahtekarlıklarını, yumruklarını tekmelerini savunduğunuza? Bitti gitti işte, hem Galatasaray hem de Türk futbolu için güzel oldu.