Şimdi Ara

KEITA GİTTİ!!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
9.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş kusura bakma ama bizde seni anlamıyoruz
    quote:

Orijinalden alıntı: HitEmUp

Anlamıyorum sizi. Store'a gitmek yok, forma almak yok, GsBonus-GsMobile vs. almak yok. Sonra transfer bekliyosunuz. Transfer yapmak için adam satınca kuduruyosunuz. Keita gitti bırakın GS'li olmayı. Nasıl olsa Keita gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

Elano yu göndermiyip onu sağ açığa çekebilir frank.

Bencede.Gio da varken sağ kanatta oynayacak oyuncu kaynıyordu.Gio,Keita,Elano...

Şimdiyse Elano,Serdar,Aydın,Emre Çolak ...

bu oyuncular çok verimli değil bana göre ama Elano ilk 11 de oynar diğerleri yedek olur.

sağ kanatta oyuncu fazlalığı vardı,Keita yı satarak fazlalık giderildi.

Sevdiğim bir oyuncuydu ancak yaşı yavaş yavaş geliyor ve o da kendini düşünmek zorunda...

Eminim ki o da bu taraftarı unutmayacaktır
  • Keita çirkef yönetim göndermeli diyenler şimdi yönetime laf atıyor geçiniz. Keita 30 yaşınan girecek seneye sonra nasıl satmayı düşünüyorsunuz? Bence iyi bir fiyata satılmış.
  • iyi paraya sattık diyosunuz bir de ya. sanki para kendi ceplerine gidiyor. takımın en iyi oyuncusu gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

KEITA GİTTİ!!!!

Hadi beyler..

Afiyet olsun hepimize.

sağol ama biraz ılık dı su dolap tan mı verdin?

• Dos Santos-Kewell-Kallström-ve kesinlikle ZENCİ şart elimizdeki zencide gitti
  • Ya satılacak son adamı sattılar yuh diyorum başka bir şey demiyorum.

Şuan için sadece yönetimden açıklama beklemekten başka çare yok.
  • sözde çok süper paraya satılmış...Biz geçen sene bu adamı bonservissizmi aldıkta 8milyona sattık die zafer gibi seviniliyor. Bizde bu adamı 7.500 e aldık. yıldız alınacağını falanda sanmıyorum bu paralarla
  • Takımda en nefret ettiğim oyuncuydu eski mesajlarımda hep keita alehi yazılar yazıyordum takımdan kimin gitmesini istiyorsunuz konularına hep Keita yazardım Ama gio alınmadan gönderilmesi olmadı.....
  • Çok yazık oldu, Türkiye'ye gelen en kaliteli, nadir oyunculardan biri gitti, hem de ucuza. Yerine gelecek kişinin de onunla aynı kalitede olmayacağı neredeyse kesin.
    Bu durumu sadece Almanya gibi takım oyunu düzenini sağlamak lehimize çevirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenZen_18

quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

KEITA GİTTİ!!!!

Hadi beyler..

Afiyet olsun hepimize.

sağol ama biraz ılık dı su dolap tan mı verdin?

Direk akarsudan aldım suyu

• neresi yüksek bir mevla ya 8 milyon euro 7 ye aldık zaten adam ne güzel oynadı 1 milyon mu arttı değeri hadi 10 a satılsaydı üzülmezdimde guiza ya bile 14 milyon verildi bu ülkede yazık adnan polat kredisini tüketiyoyr onun yerine kim gelrirse gelsin yeri dolabilir ama haldun üstünel in yeri dolmaz
  • iii paraya satmışız para iyiyse her oyuncu satılabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furqhan_5552

neresi yüksek bir mevla ya 8 milyon euro 7 ye aldık zaten adam ne güzel oynadı 1 milyon mu arttı değeri hadi 10 a satılsaydı üzülmezdimde guiza ya bile 14 milyon verildi bu ülkede yazık adnan polat kredisini tüketiyoyr onun yerine kim gelrirse gelsin yeri dolabilir ama haldun üstünel in yeri dolmaz

Türkiyeden kaç tane futbolcu gördün 8 milyon euro ya satılan?
  • Fener'de görmek istediğim futbolcuların başında gelir.Yolu açık olsun.
  • kewell yok keita yok ne kaldı lan geriye.. aydın dan serdar dan barıştan medet umarız attık
  • Bu adam zaten rijkaardın sistemine uyan bi adam değildi satılması mantıklı oldu. Yerine pas yeteneği daha iyi bir oyuncu alınacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

quote:

Orijinalden alıntı: furqhan_5552

neresi yüksek bir mevla ya 8 milyon euro 7 ye aldık zaten adam ne güzel oynadı 1 milyon mu arttı değeri hadi 10 a satılsaydı üzülmezdimde guiza ya bile 14 milyon verildi bu ülkede yazık adnan polat kredisini tüketiyoyr onun yerine kim gelrirse gelsin yeri dolabilir ama haldun üstünel in yeri dolmaz

Türkiyeden kaç tane futbolcu gördün 8 milyon euro ya satılan?

2'ye mi alıp 8'e sattık ? 7 ye alıp 8'e satmışlar. Yok bide zarar etseydik.
  • 8 milyon euro ya satılan görmedim ama 7 ye alınıp 8 satılanı da ilk defa gryrm ki geçen senin en iyi oyuncusuydu
  • keita 8 küsüre alınmamış mıydı ? :)

ki bazı arkadaşlar rijkaardın sistemine uymuyor vs demiş, sistem vardı da oyuncular mı uymadı pardon ? ya da bi keita mı sırıtıyodu ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.