ki bazı arkadaşlar rijkaardın sistemine uymuyor vs demiş, sistem vardı da oyuncular mı uymadı pardon ? ya da bi keita mı sırıtıyodu ?
8.5 Milyon Euro'ya alınmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Fener'de görmek istediğim futbolcuların başında gelir.Yolu açık olsun.
yuh arkadaş ya böylede olmazki dönme dolap gibisiniz.Gs deyken diyordunuz çirkef şerefsizin teki anca size yakışır böyle adamlar .Adam Gs 'den gitti Fb'de gormek ıstedıgım futbolcuların başında gelir
şimdi sağdan kim yardıracak lan? takımın en etkili hücum silahı satılmış. hayır madem araplara satıyorsun bari iyi bi paraya sat. hiç olmadı bu hareket..
umarım takımdaki yeri doldurulabilir. keita gibi bi adamı sadece biz değil tüm tsl izleyemeyecek artık..
benim bildiğm 7 ksüre alnmıştı ama her türlü kazık yedik
quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrap
şimdi sağdan kim yardıracak lan? takımın en etkili hücum silahı satılmış. hayır madem araplara satıyorsun bari iyi bi paraya sat. hiç olmadı bu hareket..
umarım takımdaki yeri doldurulabilir. keita gibi bi adamı sadece biz değil tüm tsl izleyemeyecek artık..
sabriyi ilerde oynatır ali turan bek oynar sabri yardırır
Yok arkadaş Haldun Üstünel'in transferlerden elini çekmesi yaramadı bize.Jo,Gio,Keita onun getirdiği adamlardı ve yollandı.En azından Kewell'la yeniden anlaşsak da sağ kanatta onu oynatsak.Elano ve Kallström der ortada oynar. Fakat takımın en etkili hücum gücünü kaybettiğimiz aşikar..
quote:
Orijinalden alıntı: Tanura
quote:
Orijinalden alıntı: furqhan_5552
neresi yüksek bir mevla ya 8 milyon euro 7 ye aldık zaten adam ne güzel oynadı 1 milyon mu arttı değeri hadi 10 a satılsaydı üzülmezdimde guiza ya bile 14 milyon verildi bu ülkede yazık adnan polat kredisini tüketiyoyr onun yerine kim gelrirse gelsin yeri dolabilir ama haldun üstünel in yeri dolmaz
Türkiyeden kaç tane futbolcu gördün 8 milyon euro ya satılan?
adamı zaten 7 ye aldık 8 satınca kar mı ettik
Ulan bari çok iyi fiyata satılsaydı bir şey demeyecektim ama benim hiç tadım kalmadı bu transfer döneminde. Artık kim gelirse gelsin, yönetime bravo.
kombine alacaktım, almıyorum. ne mal bir takımımız var yahu. emre çolak'la şampiyonlar ligine gider artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
keita 8 küsüre alınmamış mıydı ? :)
ki bazı arkadaşlar rijkaardın sistemine uymuyor vs demiş, sistem vardı da oyuncular mı uymadı pardon ? ya da bi keita mı sırıtıyodu ?
Fener'de görmek istediğim futbolcuların başında gelir.Yolu açık olsun.
yuh arkadaş ya böylede olmazki dönme dolap gibisiniz.Gs deyken diyordunuz çirkef şerefsizin teki anca size yakışır böyle adamlar .Adam Gs 'den gitti Fb'de gormek ıstedıgım futbolcuların başında gelir
Onlar öyledir herkes alıştı artık. Klasik fbli karakteri.
Tamam Keita iyi oyuncu da gelicek adamı daha görmeden ne bu telaş anlamadım. Biraz sakin olun, durun bakalım yönetim onun yerine kimi alıcak.
Valla bizim taraftarımız bilinçli sanırdım, daha sakin karşılarlar bu olayı sanırdım ama yanılmışım.
7'ye aldık 8.1'e sattık. 200.000 alacağından feragat etmiş, 8.3 diyelim. Yıllık ücretini de düşünürsek zarardayız bile.. Bu transferi karlı bir transfer olarak yansıtmazlar umarım. Neden satıldı bilmiyorum, Rijkaart da olur demiştir ki yollanmıştır, sadece yönetime abanmak da mantıksız.
Geçen sene en beğendiğim oyuncuydu, olumsuz yanlarına rağmen Türkiyedeki en iyi yabancılardandı. Aman aman takım oyuncusu değil ama kaliteli oyuncu, seyir zevki veriyordu. Kewell kalacak anlaşılan, ikinci siyahiyi de harcadık. Hayırlı olsun ama bu işte hayır yok gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Tamam Keita iyi oyuncu da gelicek adamı daha görmeden ne bu telaş anlamadım. Biraz sakin olun, durun bakalım yönetim onun yerine kimi alıcak.
Valla bizim taraftarımız bilinçli sanırdım, daha sakin karşılarlar bu olayı sanırdım ama yanılmışım.
Aynen öyle.Az sabırlı olun.Takımın başında bu işlerden sizden bizden çok daha fazla anlayan adamlar var.Onlara bırakın bu işi.Asıp keserek bir yere varamazsınız.
ne bu ya total total diyen adamlar gelmiş takım oyununu en çok bozan adamın satılmasına kızıyor ? madem takım oyun oynayacağız keita'nın gitmesi iyi oldu, 8 m az para değil seneye satamazdık bu paraya. evet keita üst düzey yeteneklere sahip bana göre ligin en yetenekli oyuncusuydu ama ben gioyu keitaya tercih ederdim, hala da ederim.
Kim ne derse desin GS en iyi futbolcusunu kaybetti. Hemde zararla, 350bin euro.
Arda'da satılırsa kanatlarımız; solda Aydın sağda Serdar olur. Her maç küfür eder, yönetime sallar dururuz.
zararda falan değiliz arkadaş. 28 yaşındaki bir futbolcunun 1 senede yaştan kaybettiği değeride hesaba katarsanız keitayı 1 sene beleşe oynatmış gibi oluyoruz.
1.si para iyi para 2.si elano sağa geçer tabi gitmezse 3.sü müthiş bi emre çolak var elano sağa geçerse onada yer açılır işte takmayın bu kadar hem milli takımda bile sonradan girdi 4.sü içimden bi ses gs transferde bombayı patlatacak diyor
Beşiktaşa kupa ve lig şampiyonluğu yaşatan serdar özkan varken forma şansı bulamazdı büyük ihtimal ondan gönderdiler