Şimdi Ara

KEITA GİTTİ!!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
9.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi gitmek istemiştir Mehmet Topal örneğinde olduğu gibi belli bir miktar alacağından feragat etmiş belli ki iyi bir ücret önermişler ordada futbolu bırakır.
  • Transferde bombayı patlatsak bile(ki beklenen ön libero) kanatlar kaldı öylece. Ön libero mevki için kanatları satıyorlarsa, kanatlar içinde Elano(ki esas gitmesi gereken buydu) veya Arda'yı satarlar. Yani kısır döngü .Artık süper istikrarlı! Serdar Özkan ve Aydın Yılmaz'dan iyi oynamalarını bekleyeceğiz. Emre Çolak inşallah olumlu yönde bir patlama yaparda şu umutlarımın az olduğu sezonda iyi birşey gerçekleşmiş olur.
  • Elano sağ kanada geçer, Kallström alınır, Kewell kalır.

Üzerine transferler yapılır.

Keita takımda en sevdiğim adamlardan biriydi ama oynadığında maç kazandırdığı gibi oynamadığı zaman da takıma hiç bir şey katamıyordu.

Ayrıca Rijkaard ile arası da iyi değildi.

Akıllı hamleler yapılıyor ama önemli olan gidenlerin yerlerinin doldurulması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3lano

Kendi gitmek istemiştir Mehmet Topal örneğinde olduğu gibi belli bir miktar alacağından feragat etmiş belli ki iyi bir ücret önermişler ordada futbolu bırakır.

''GİTMEYİ KEITA İSTEMEDİ!

Galatasaraylılar, yeni transferlerin açıklanmasını beklerken "Keita satıldı" haberi ile şoka uğramıştı. Lig TV'nin tecrübeli ismi Bahri Havadır, Keita'nın satılışının ardından yaşananları Günaydın Futbol'da anlattı. Havadır, eleştiri oklarını Galatasaray Yönetimi'ne çevirdi.

KEITA BAŞTA İSTEMEDİ>
    Bahri Havadır'ın aktardığına göre ayrılmayı isteyen Keita değildi. Galatasaray yönetimi uzun süredir görüştüğü Al Sadd ile anlaştı ve Keita'ya durumu bildirdi. Fildişi Sahilli oyuncu başta gitmek istemedi ancak Katar kulübü Keita'ya da çok cazip bir teklifte bulundu. Yıldız futbolcu da ikna olunca transfer gerçekleşti. ''

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=74751

• GS yönetimi en iyi oyuncusunu bir hiç uğruna satacak kadar akılsız değildir. Arkasından güzel bir transfer yapılacaktır bence, hemen umutsuzluğa kapılmayın daha transfer sezonu bitmedi. Hayırlısı olsun. GS adına üzüldüm, kendi adıma sevindim
  • Onun yerine daha iyisi alınacak deniliyor.Yeni transferleri görmeden birşey demem yanlış olur.İlk duyduğumda baya kızdım , sinirlendim ama gelecek transferi görmek gerekiyor.Ama yönetim Keita'nın yerine Elano'yu koymak istiyorsa , ortayada 2 tane gözden düşmüş , içi geçmiş veya bonservissiz diye kötü bir adam alınırsa o zaman yönetimin seneye yolu açık olsun derim ben.
  • arda solda(hem daha verimli) eğer kallström veya o kalitede biri gelirse ortada o olur sağda elano ve bi ön libero ile tamam ama bence defansa takviye özellikle sağ beke ve stopere takviye lazım bilmem siz ne dersiniz
  • fenerliler bjk lılar bizdeyken adama demediklerini bırakmadı şimdide çok ucuza gitti,tsl de en iyi oyunculardan biriydi,takımımızda görmek isteriz vs vs vs
  • Bu arada Keita'nın bonservisi için Lyona olan yaklaşık 5.5m € luk tutarıda Katar takımı ödeyecekmiş totale vurduğumuzda hesabı yaklaşık 14 m € ya satılmıştır
  • quote:

Bu arada Keita'nın bonservisi için Lyona olan yaklaşık 5.5m € luk tutarıda Katar takımı ödeyecekmiş totale vurduğumuzda hesabı yaklaşık 14 m € ya satılmıştır

Çok mantıklı geldi ama kaynak öğrenebilir miyiz?
  • quote:

Bu arada Keita'nın bonservisi için Lyona olan yaklaşık 5.5m € luk tutarıda Katar takımı ödeyecekmiş totale vurduğumuzda hesabı yaklaşık 14 m € ya satılmıştır

Eğer doğruysa süper olmuş zaten katar takımı zengin versin o parayı tınlamazlar
  • Al-Saad Futbol Takımı..

Takım takım değil, korku filmi için seçilmiş figuranlar topluluğu gibi.. Bu kadar mı seçme olur bir takım..

KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!

KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!

KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!

KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!

KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!

KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!

KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!

KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!
     KEITA GİTTİ!!!!

• quote:

• quote:

abartma istersen
  • iyi iyi keita uyum sıkıntısı yaşamaz takıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Al-Saad Futbol Takımı..

Takım takım değil, korku filmi için seçilmiş figuranlar topluluğu gibi.. Bu kadar mı seçme olur bir takım..

KEITA GİTTİ!!!!

Dani Alves'e benziyor lan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo1911

quote:

abartma istersen

Sen belli ki ruhlar alemide yaşıyorsun Galatasaray yönetimi 8m € ya aldığı bir adamı 8.150m € ya satar mı? O yüzden biraz araştırma yap son kez yazıyorum kesin bilgidir 8.150m € bonservis bedeli + 200bin € alacagı + 5.5 m € Lyona kalan borcumuz kabaca 14m € ya gitmiştir
  • quote:

quote:

quote:

abartma istersen

Sen belli ki ruhlar alemide yaşıyorsun Galatasaray yönetimi 8m € ya aldığı bir adamı 8.150m € ya satar mı? O yüzden biraz araştırma yap son kez yazıyorum kesin bilgidir 8.150m € bonservis bedeli + 200bin € alacagı + 5.5 m € Lyona kalan borcumuz kabaca 14m € ya gitmiştir

Başka bir sordum, birisi doğruluğunu teyit etti ancak hiçbir haber sitesinde yok bu bilgi, ek olarak resmi site niye yazmamış olabilir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

quote:

quote:

quote:

abartma istersen

Başka bir sordum, birisi doğruluğunu teyit etti ancak hiçbir haber sitesinde yok bu bilgi, ek olarak resmi site niye yazmamış olabilir ki

EDİT!
    Başka bir foruma sordum, birisi doğruluğunu teyit etti ancak hiçbir haber sitesinde yok bu bilgi, ek olarak resmi site niye yazmamış olabilir ki
    http://scoutgs.com/forum/index.php/topic,172.825.html

• Fransız basını, Keita'yı 8.150.000 Euro'ya satan Galatasaray'ın Kim Kallström transferini bitirmek için harekete geçtiğini yazdı.

Galatasaray yönetiminin İsveçli yıldızın transferi için düğmeye bastığı iddia edildi...

Fransa'nın saygın gazetelerinden Le Parisien'deki habere göre ise, sarı-kırmızılı kulüp Kim Kallström için girişimlerine başlamış durumda.

insidefootball'da yer alan habere göre Abdulkader Keita'yı şok bir kararla satan Galatasaray, Lyon'un İsveçli yıldızı Kim Kallström'ü yakın takibe aldı.

Le Parisien gazetesine göre sarı-kırmızılı kulüp, Lyon'un İsveçli orta saha oyuncusu Källström'ün transferini bitirmeye çalışıyor.

Lyon'un 2 yıl daha kontratı olan 27 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu için yaklaşık 5 milyon avroluk bir bonservis bedeli talep ettiği, sarı-kırmızılı yönetimin ise bu ücretin biraz daha altında bir rakama el sıkışmak istediği belirtildi.

2006 yılında Rennes'den transfer edilen Kallström, Lyon forması altında toplam 100 maça çıktı.

evet arkadaşlar sanırım ben ve bi çok arkadaşım gibi kallström geliyor inşallah

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.