Şimdi Ara

KEITA GİTTİ!!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takımda para yoktur bütçe için satarsın da, yeri doldurulabilecekleri satarsın.

keitayı 8 e satıp yine 8 e başka adam alacaklarsa yapılan en büyük saçmalıktır.

bu sene de her sene gibi takımdan hiç bişey beklememekl azım, en azından erken sokturlar bu ruh haline, hiç olmazsa 3-5 maçta ümitlenmip sezon sonuna doğru durumu farketmicez, şimdiden belli oldu ne olacağı...
  • Hayırlısı olsun,Gs taraftarının çok sevdiği bir oyuncuydu.
  • Şahsen takımdan gitmesini istediğim en son oyuncuydu. elano gitseydi arda gitseydi keşke. bu yönetim oraya gervinhoyu almadan daha iyi iş yaptım diyemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

takımda para yoktur bütçe için satarsın da, yeri doldurulabilecekleri satarsın.

keitayı 8 e satıp yine 8 e başka adam alacaklarsa yapılan en büyük saçmalıktır.

bu sene de her sene gibi takımdan hiç bişey beklememekl azım, en azından erken sokturlar bu ruh haline, hiç olmazsa 3-5 maçta ümitlenmip sezon sonuna doğru durumu farketmicez, şimdiden belli oldu ne olacağı...

Ben de böyle düşünüyorum. Yerini doldurmak zor olucak, iyi bir oyuncuydu.
  • değişik bi karar gerçekten.yüksek bi kâr elde edilse anlarım. 3-5 kuruş için taraftarın en çok sevdiği,takıma gayet faydalı bir oyuncuyu satıyosun.mazeret ne merak ediyorum açıkcası.
  • Ligimizin en iyi sağ açığıydı , satılmasına anlam veremiyorum
  • naptınız olm siz keita gibi adam satılır mı? Tamam biraz dengesizdi ve karakter sorunları vardı ama keita gs'de futbolunu zevk alarak izlediğim tek adamdı bence yanlış karar.
  • Türkiye liginde seyir zevki sayılı oyunculardan biriydi. Her yıldızın kendine göre kaprisleri, kötü huyları olur.
    Bence kalması gereken bir oyuncuydu. Ondan önce gitmesi gereken yerli oyuncular varken.
    Yabancı oyuncu sınırlaması da arttırılmışken kimse gönderilmesini beklemiyordu.
    Yönetim çok büyük bir risk aldı, aynı Meira olayında olduğu gibi. Meira gitti, stopersizlikten UEFA dan elendik.
    Bu sene de UEFA da olası bir erken elenme, bu yönetimin sonu olur.
    Adnan Polat'ın 5 yıldız diye bahsettiği yıldızlar, umarım gerçekten yıldızdır.
    Medyada adı geçenlerden daha fazla ses getirecek bir transfer olmalı.
    Aldığı 2 adam kötü çıkarsa, 5 yıldızla anlaşmıştık, yanlış ikisini tercih etmişiz diyecek ama yemezler.
    Lincoln de kişilik olarak kötü bir oyuncuydu ama seyir zevki veriyordu, onu seyretmeye gelen taraftar grubu vardı.
    Her takım, 1 veya 2 tane böyle yıldızın kaprisini kaldırırdı diye düşünüyorum.

• Çok iyi oldu, yerine gelecek adamın uyum sorunu cart curt derken galatasaray bu senede lige erken veda eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

Yuh...Ne ara sattınız adamımı lae...

Biz kimi seyredecez bu sene bea...Bi seferde 5 kişiyi bakkala yolluyodu tek başına....

Turksih Messi Serdar Özkannnn...

Serdar kendi bakkala gider bea...

Solda Serdar oynar sağda Sabri oynar off kadroya bak...

İyi fiyata satılmış ama onun yerini doldurması zor olacak GS için. Hayırlı olsun.
    :))

• Hayret çirkef falan deyince" Emre'ie bakın, adam profesyonel oyuncu " diyenler şimdi " İyi oldu gitmesi, artık çirkeflikleri de bir yere kadar " diyorlar
  • Geçen sene GS nin en başarılı futbolcularından biriydi o paraya Keita gibi bir futbolcu bulmak çok zor.
  • Beyler Ottoman_Power ı görenler varmı intihar etmiş olmasın,ottoman bu msjı gördüysen bir daha düşün en azından zenci gelmesse bu sezon öyle intihar et

• sadece cirkef oldugu icin yollanabilecegini dusunuyorum.Yonetimden yapilan aciklamayi sabirsizlikla bekliyorum.
  • Nonda dan sonra yapılan en gereksiz iş bence iyi adamdı yazık oldu
  • Yuh ya gerçekten yuh. Konuyu okuyunca gözlerim doldu resmen Gs'daki en sevdiğim oyuncuydu.Niye satıldı bu adam ya, geçen sene takımda ayakta kalan bir tek Keita vardı bir tek o oynadı. Of yönetim ya yavaş yavaş taraftar desteğini kaybediyorsun haberin yok.
  • bu takımdan kimler gitmedi ki Keita mı gitmeyecekti ?

önemli olan böyle isimler olmadan da başarı yakalayabilmekte..2007De uefa şampiyonu olan Shaktar Donetsk'in kadrosundaki kaç oyuncuyu tanıyordunuz? yada ardarda hem uefa hem de ŞL şampyionu olan Porto'nun kadrosundan kaç kişiyi ezbere sayabiliyordunuz?

senede bir takımın yaptığı ortalama 45-50 maçtan 5-6sında göze batan futbol oynayıp geri kalanlarında sıradan bir futbol oynayan kimsenin yeri olmamalı bu takımda...Adı Arda, Ayhan, Baros, Kewell, her ne olursa olsun..tek kriter bu olmalı..

sonuç olarak; isimler değil, Galatasaray'ın başarısı önemlidir...yapılanlar sonucunda başarısızlık gelirse bu sefer de Yönetim kendi cezasını kendi kesmelidir...
  • Gönderilmesi gereken adamlar dururken ( Ayhan,Barış,Mustafa Sarp,Gökhan Zan) gittiler Keita yı sattılar.
  • Arkadaşlar Ali Turan sağ bek olarak oynayıp,Sabri'de sağ açık olarak oynarsa çok etkili olabiliriz.
  • Bakın bu yönetimi kötüleyenler,yarın bir gün 2-3 yıldız alırız sonra gelip oo mütiş yönetim oo helal olsun demeyin.Zaten yıldız birilerini alırsak bu konuyu uplayacağım.Zira böylelerimiz çok.

Konuya gelirsek yerini doldurulamayacak bir futbolcu değil,eldeki parayla daha iyisini alabilriz.Satılmaya bilirdi,elde tutabilridik ama belli ki şartlar onu gerektirmiş.Ben yönetimi şu anda eleştirmeyi haklı bulmuyorum.Belki güzel işler yapacaklar,belki sonuçları çok muazzam olacak.Bunu zaman gösterir.Eğer zaman geçtikçe kötüye giderse yönetim eleştirilir ancak daha transer sezonu bitmemiş,hazırlık maçları bile yapılmamış bir klüp var.Sabredelim...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.