Abi videoda pet şişeyi galatasaraylıların attığı çok net bir şekilde görülüyor. Vallaha helal olsun tespiti yapana.
ultrAslan Keita'ya suikast mı düzenledi ????
hakemin kafasını da Galatasaraylılar yardı zaten gülleci var Galatasaray tribünlerinde 100 metre atıyor.
Arda'nın Baroni'nin önünden geçmemesi gerekiyordu yarı sahaya gelip taraftarına el sallaması gerekiyordu çok provakatörüz Ali Sami Yen 15 maç kapatılsın..
Alemsiniz gs'liler Keşke koymasaydınız videoyu.Adamlara yeterince darbe vurduk zaten..Bunada şimdi montaj derler
Aziz Yıldırım atmıştır.
Her ne kadar konuyu ben açmış olsam da görüntüyü defalarca izledim ve net olmadığına karar verdim bizim tribünden de geliyor olabilir gs tribününden de.
quote:
Orijinalden alıntı: Taşkıran`
quote:
Orijinalden alıntı: Mutsuz Son
Gözüne geliyo mu o şişe?
Ne gözü ya suratının ön tarafına bile çarpmıyo ki
Zaten atılan cisimde şişe değil plastik bardak...
Şu karükatür geldi aklıma.
quote:
Orijinalden alıntı: fuzbing
Her ne kadar konuyu ben açmış olsam da görüntüyü defalarca izledim ve net olmadığına karar verdim bizim tribünden de geliyor olabilir gs tribününden de.
bende bir saattir heralde herkes şahan bakışlı bir tek benim gözlerim bozuk diye düşünüyordum
kuşburnu
Su yana meyil aldı diye mi Gs tribünü oldu la balistik uzman bilimciler? Onun kapağı yere düşünce o yanna pırtladıysa ne olacak?
senle bi de mutual friendimiz varmış iyi mi, olacak iş değil
quote:
Bence sen cimbomlusun. Bir hata ile bu konuyu açtın. Sonra vicdan azabı çektin ve kendini rahatlatmaya çalışıyorsun herhalde. Daha ne gözükecek kardeşim. Bundan daha net bir görüntü olamaz. Apaçık belli işte gs liler atmış. İlginç yaw
quote:
Orijinalden alıntı: optiboy
quote:
Bence sen cimbomlusun. Bir hata ile bu konuyu açtın. Sonra vicdan azabı çektin ve kendini rahatlatmaya çalışıyorsun herhalde. Daha ne gözükecek kardeşim. Bundan daha net bir görüntü olamaz. Apaçık belli işte gs liler atmış. İlginç yaw
Görüntünün 2 saniye öncesi olsa net karar verirdim ama bu haliyle belli olmuyor 100 kere izledim belki. Yanıltıcı bir görüntüymüş malesef.
Enteresan gerçekten. Gs tribününden atılıyor gibi ama sadece Keita var orada, ya atan eleman renk körü, ya mal ya da hakemi hedeflemiş.
Ya siz bardağı bırakın Gs tribününe ya da Ultraslan pankartına şaşı bakın sonra yavaş yavaş ekrandan uzaklaşın,bakın ne göreceksiniz fenerlix avatar boyutlarıyla uğraşayım derken gözleri mi bozdun sonunda
quote:
facebook'a taşınan video'da daha da net olarak göreceksin Galatasaray tribününden atıldığını.
Çıkış noktası gibi görülen yer aslında fb tribününden yapılmış eğik atış hareketinin tepe noktası yani inişe geçiş noktası da olabilir. Şuanda bütün antu'yu karşıma aldım bunu tartışıyorum orada
10. saniyede aradaki beton bloğa bakınca GS tribünlerinin nazar değmemesi için Keita ya okunmuş su fırlattıkları görülüyor.
quote:
Çıkış noktası gibi görülen yer aslında fb tribününden yapılmış eğik atış hareketinin tepe noktası yani inişe geçiş noktası da olabilir. Şuanda bütün antu'yu karşıma aldım bunu tartışıyorum orada
Şimdi sen böyle deyince tekrar izledim, dediğin gibi bir iki saniye öncesi olmadığından çıkış noktasının Gs tribünü olduğuna emin olamayız. Delil yetersizliğinden düşer bu dava
sabri suyu içip kenara atayım derken yanlışlıkla keitaya atmış olmasın.son karede de görükmüyo zati zaar.
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
sabri suyu içip kenara atayım derken yanlışlıkla keitaya atmış olmasın.son karede de görükmüyo zati zaar.